wel of geen internet: geen 'beetje'

wel of geen internet: geen 'beetje' discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds donderdag ben ik de trotse bezitter van een Iphone Ik had hiervoor een T-Mobile flex abonnement met een 'web and walk'-internetverbinding. Werkte traag maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 October 2008, 23:26
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 25
Stuur een bericht via ICQ naar Michaelangelo Send a message via twitter to Michaelangelo
Standaard wel of geen internet: geen 'beetje'

Sinds donderdag ben ik de trotse bezitter van een Iphone

Ik had hiervoor een T-Mobile flex abonnement met een 'web and walk'-internetverbinding. Werkte traag maar wel _altijd!_

Thuis draait mn Iphone nu gewoon mee op mijn Wireless netwerk, geen punt. Stap ik naar buiten dan heb ik _niets!_ wel gewoon bellen / sms maar totaal geen internetverbinding. Zelfs geen 'klein beetje'. Pas een kilometer of 5 verderop heb ik een internetverbinding (lees: 3G).

Nu ben ik een redelijke leek op dit gebied. Waarom werkt een 'web and walk' wel overal en 3G niet? Of beter: waarom valt een 3G niet gewoon terug op een andere snelheid maar is het alles of niets?

Heb ik iets over het hoofd gezien op het forum?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 October 2008, 23:33
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je moet bij Instellingen / Algemeen / Netwerk / Mobiel datanetwerk nog invullen:

APN : live.vodafone.com
Gebruikersnaam : vodafone
Wachtwoord : vodafone

Als je had gezocht in dit forum had je het zelf ook kunnen vinden
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 19 October 2008, 23:36
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 25
Stuur een bericht via ICQ naar Michaelangelo Send a message via twitter to Michaelangelo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Je moet bij Instellingen / Algemeen / Netwerk / Mobiel datanetwerk nog invullen:

APN : live.vodafone.com
Gebruikersnaam : vodafone
Wachtwoord : vodafone

Als je had gezocht in dit forum had je het zelf ook kunnen vinden
Eh, met mijn T-mobile abonnement verwijzen naar Vodafone?
  #4  
Oud 19 October 2008, 23:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Oeps, foutje. Heb mijn instellingen overgenomen

Moet zijn:
  • APN: internet
  • Account Name: tmobile
  • Password: tmobile
Zie ook hier: https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post204741
  #5  
Oud 19 October 2008, 23:46
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 25
Stuur een bericht via ICQ naar Michaelangelo Send a message via twitter to Michaelangelo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Oeps, foutje. Heb mijn instellingen overgenomen

Moet zijn:
  • APN: internet
  • Account Name: tmobile
  • Password: tmobile
Zie ook hier: https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post204741
Ok.. Ga ik naar instellingen/algemeen/netwerk dan kan ik alleen kiezen uit
- 3G aan/uit
- Roaming
- VPN
- Wi-Fi

ik heb geen jailbreak oid...
  #6  
Oud 22 October 2008, 13:18
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 9
Standaard

web n walk doet t wel, dan moet je dat bij instellingen aanzetten, dat heb ik ook, want mijn t-mobile flex abbo loopt nog een jaar, dus ik moet wel
  #7  
Oud 27 October 2008, 23:18
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 7
Standaard het lukt me niet, ik heb fw 2.1 en web n walk -> wie wil het voor me werkend krijgen?

goedenavond,

ik ben inmiddels 2 weken verder en heb alle opties beschreven op het forum uitgeprobeerd, maar nog steeds geen internet. ik heb dmv de apn editor de gegevens goed gezet en de nieuwste fw 2.1 erop staan sinds vrijdag. is er iemand die mijn oude iphone op internet kan krijgen? uiteraard tegen een bescheiden vergoeding. alvast super bedankt, claudia
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wel verbinding geen internet Wytse iPhone algemeen 18 1 March 2012 18:24
Wel Wi-Fi, geen internet Brum Wi-Fi 0 13 February 2011 22:37
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 17 September 2010 00:25
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 01:46
wel verbinding geen internet, andere iphone wel! tice Wi-Fi 0 30 June 2009 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:52.