Internet kapot?

Internet kapot? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds vannacht doet m'n internet het niet meer. Hij blijft bij het openen van een pagina hangen op die speedmanager van T-Mobile. Omgeving Utrecht en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 October 2008, 13:45
Le0 Le0 is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 91
Standaard Internet kapot?

Sinds vannacht doet m'n internet het niet meer. Hij blijft bij het openen van een pagina hangen op die speedmanager van T-Mobile.
Omgeving Utrecht en Utrecht centrum.

Meer mensen met dit probleem?

Heb m'n cache en cookies al verwijderd.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 October 2008, 13:48
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Had datzelfde probleem vanmorgen ook, maar na een reboot werkt het bij mij gelukkig weer. (regio Arnhem)
  #3  
Oud 30 October 2008, 14:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 3
Standaard

leo, hier hetzelfde probleem, reboot etc. Helpt niet. Via Wi-Fi werkt alles wel naar behoren. Iemand een idee?
  #4  
Oud 30 October 2008, 14:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2008
Berichten: 262
Standaard

Ja dat probleem heb ik dus ook!
  #5  
Oud 30 October 2008, 14:50
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Wat mij nu opvalt: De topic starter heeft een eerste gen en de rest een 3G. Bij welke provider zitten jullie? (Edit even bij jullie post)

Ik denk dat jullie bij dezelfde provider zitten en dat er een storing is. Dit omdat Allstyle aangeeft dat Wi-Fi het wel doet.

Het is maar een idee

Anders gaan er misschien een paar problemen door elkaar lopen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 30 October 2008, 14:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 3
Standaard

Ok het werkt hier weer, ik heb nog een keer de geschiedenis, cache en cookies verwijdert daarna een reboot gedaan. Nu werkt alles naar behoren ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, greetz
  #7  
Oud 30 October 2008, 14:56
Le0 Le0 is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 91
Standaard

Nee, heb een 3G en een eerste gen (aan vriendin gegeven). Topic gaat over de 3G.

* Profiel aangepast.
  #8  
Oud 30 October 2008, 14:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Berichten: 3
Standaard

ik heb een 3g inderdaad en zit bij t-mobile, ik typ nu vanaf mijn iphone (sorry kan de edit knop niet vinden ) greetz
  #9  
Oud 30 October 2008, 15:02
Le0 Le0 is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 91
Standaard

Doet het weer!
  #10  
Oud 30 October 2008, 18:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Ook gehad in regio Breda. Was een storing. Kwam dus zelf niet op reboot-idee: dat werd me aan de hand gedaan door TMobile-telefonist
Enfin, moest het wel tweemaal doen en twerkt weer.
  #11  
Oud 30 October 2008, 18:34
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Hier in roermond ook. Denk dat dit een probleem van t-mobile was..
  #12  
Oud 30 October 2008, 19:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Voila, ik denk dat er een slotje op kan. Het lag gewoon aan t-mobile

Goed dat alles het weer doet!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet werkt niet (internet plus) T-mobile Marleybob T-Mobile 6 28 March 2011 15:42
intellingen van internet uit, maar toch internet rekening... -tim- iPhone algemeen 20 26 September 2010 12:12
Openbaar internet, geen toegang tot internet? Mypod iPhone algemeen 1 17 September 2010 14:01
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 17 September 2010 00:25
internet zonder internet abbonoment thio95 Wi-Fi 6 7 October 2009 20:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:50.