op edge en gewoon geen verbinding hebben

op edge en gewoon geen verbinding hebben discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) ik zit op het werk op Edge en soms werkt die en soms niet... soms worden pagina's degelijk geladen en soms kan ik gewoon niks ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2013, 12:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2013
Berichten: 14
Standaard op edge en gewoon geen verbinding hebben

ik zit op het werk op Edge en soms werkt die en soms niet...
soms worden pagina's degelijk geladen en soms kan ik gewoon niks laden en dan zie je ook dat hij niet bezig is met te laden, ik heb nu al zoveel problemen gehad met die rotte Iphone 5 (3 x omgewisseld door appstore omdat er telkens wel iets scheelde, tot ik dan een degelijke had) (dacht ik)
nu ben ik het echt beu en ben gedegouteerd door Iphone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2013, 12:21
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Is dat nog steeds hetzelfde probleem als in jouw vorig 3G/EDGE topic?

http://forum.iculture.nl/f18/bellen-...naar-edge.html
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 19 February 2013, 16:13
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Welke provider heb je? Proximus zeker?
Ook altijd eens de speedtest doen, als je bv op een zelfde plaats bv altijd 0,90 behaalt en dan opeens maar 0,10mbps download ofzo dan moet ge vliegtuigmodus eens voor 20tal sec uitzetten en dan terug aanzetten.
En tja, edge is *** hoor, ik kan op edge niet eens een youtube filmpje afspelen en zware pagina's gaan dikwijls niet open, dat ligt bij mij niet aan de iPhone.
Ik heb generation connect en ook op 3G behaal ik opeens maar 0,50mbps terwijl ik bv 6-8mbps moet behalen, dan effe vliegtuigmodus dus uit en terug aanzetten en dan ist terug in orde, ik durf toch niet te zeggen het aan de iPhone ligt.
Maar bij proximus is edge in feite gors; dat is echt het traagste vh traagste internet dat er bestaat, nogmaals, dat ligt niet aan uwen iPhone, dat ligt gewoon aan die enorm enorm trage verbinding op edge.
  #4  
Oud 19 February 2013, 16:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2013
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Is dat nog steeds hetzelfde probleem als in jouw vorig 3G/EDGE topic?

http://forum.iculture.nl/f18/bellen-...naar-edge.html
idd ja

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 februari 2013 om 15:31 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Welke provider heb je? Proximus zeker?
Ook altijd eens de speedtest doen, als je bv op een zelfde plaats bv altijd 0,90 behaalt en dan opeens maar 0,10mbps download ofzo dan moet ge vliegtuigmodus eens voor 20tal sec uitzetten en dan terug aanzetten.
En tja, edge is *** hoor, ik kan op edge niet eens een youtube filmpje afspelen en zware pagina's gaan dikwijls niet open, dat ligt bij mij niet aan de iPhone.
Ik heb generation connect en ook op 3G behaal ik opeens maar 0,50mbps terwijl ik bv 6-8mbps moet behalen, dan effe vliegtuigmodus dus uit en terug aanzetten en dan ist terug in orde, ik durf toch niet te zeggen het aan de iPhone ligt.
Maar bij proximus is edge in feite gors; dat is echt het traagste vh traagste internet dat er bestaat, nogmaals, dat ligt niet aan uwen iPhone, dat ligt gewoon aan die enorm enorm trage verbinding op edge.
speedtest heb ik nog niet geprobeerd, idd kan zijn dat niet aan de iphone ligt, die Edge is idd ****traag
  #5  
Oud 15 April 2013, 19:19
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

EDGE is bij proximus voor mij geenen edge maar gewoon grps. Ik merk bij bv base wel het verschil tussen gprs en edge maar bij mobistar en proximus merk ik er nikske van.
Je kan idd op edge bijna geen zier mee doen, youtube filmpje bekijken? Vergeet het maar.
Alleen hele kleine dingen en lichte zaken maar als ik een zware pagina moet laden wilt deze veelal niet.
emails ontvangen da gaat nog en whatsapp, lichte dingen dus.

Ligt niet aan de iPhone hoor, tligt gewoon aan de edge snelheid bij proximus en mobistar die zuigen. Base heeft op dat vlak het beste edge netwerk, da gaat toch iets beter vooruit maarja, ze hebben dan weer minder goed bereik vind ik en veel minder 3G dan proximus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Edge verbinding, wel Wi-Fi Hosley Wi-Fi 5 1 October 2010 12:24
iphone maakt automatisch verbinding terwijl edge en 3g uitstaan leonbdv iPhone algemeen 8 14 October 2009 22:28
hoe vind ik het IP uit van een GPRS/Edge verbinding benjaminnolan iPhone algemeen 1 20 March 2009 10:54
2.0.2 geen verbinding Edge/Gprs steem72 iPhone algemeen 3 29 September 2008 14:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:55.