BEL Proximus... Proximus

BEL Proximus... Proximus discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi mensen, even een vraagje... Ik heb een tijdje terug met een gewone SIM-kaart en oude gsm gewerkt omdat ik een maand in Afrika ben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 April 2013, 13:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2012
Locatie: Genk
Berichten: 16
Standaard BEL Proximus... Proximus

Hoi mensen,

even een vraagje...
Ik heb een tijdje terug met een gewone SIM-kaart en oude gsm gewerkt omdat ik een maand in Afrika ben geweest en mijn iPhone niet wou meenemen, maar wel met mijn Belgisch nummer wou bereikbaar blijven.

Dus terug, en nieuwe nano-sim gaan halen met mijn nummer gekoppeld in de Proximus-winkel.
Alles in orde hoor, maar bovenaan het scherm staat er niet meer gewoon "PROXIMUS" maar "BEL PRO..." (van BEL Proximus).

Sommigen vinden het misschien onnozel van me, maar ik vind het best vrij vervelend. Heb liever gewoon PROXIMUS... Iemand een ideetje hoe ik dat terug 'normaal' kan krijgen?

Alvast thx!

Grtz!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 April 2013, 20:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2012
Locatie: Genk
Berichten: 16
Standaard

Het is al opgelost...

Plots uit het niets stond er gewoon terug "PROXIMUS".
Beter zo ;-)
  #3  
Oud 3 April 2013, 13:12
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hangt af van de regio waar je gaat, dan past het inderdaad vanzelf aan.

In mijn woonplaats had ik ook BEL PROXIMUS, tot ik naar Brussel ging, en toen stond er plots PROXIMUS.
Gelukkig is het wel blijvend.
  #4  
Oud 3 April 2013, 15:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2012
Locatie: Genk
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Hangt af van de regio waar je gaat, dan past het inderdaad vanzelf aan.

In mijn woonplaats had ik ook BEL PROXIMUS, tot ik naar Brussel ging, en toen stond er plots PROXIMUS.
Gelukkig is het wel blijvend.
Dat is niet helemaal juist.
Het is uit zijn eigen veranderd terwijl ik gewoon nog steeds thuis was.

Grtn
  #5  
Oud 4 April 2013, 08:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het hangt af van de mast waarmee je verbonden bent. Dit is zelfs bevestigd door Belgacom zelf.
  #6  
Oud 6 April 2013, 12:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 225
Standaard

Waar een mens zich al zorgen overmaakt.... Komt dan nog terug van Afrika ook....
  #7  
Oud 13 July 2013, 22:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jxrgxn Bekijk bericht
Het is al opgelost...

Plots uit het niets stond er gewoon terug "PROXIMUS".
Beter zo ;-)
Inderdaad. Dit lost zich vanzelf op. Bij mij pas na twee jaar (in 2010 en 2011 stond er altijd 'BEL PRO...')

Maar als je 'Proximus' wilt i.p.v. 'PROXIMUS' kan je ook de ipcc file van een iPad installeren.
Het klinkt misschien raar...
Op de iPad staat nl. 'Proximus'. Bovendien kan je dan ook op LTE indien je het juiste prepaid/abo hebt.
(Generation Connect of een editie van Smart)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: proximus keviiin Overige providers Belgi 9 10 March 2011 19:59
Belgi: Proximus 3g memphis Overige providers Belgi 5 1 October 2010 08:59
Belgi: proximus instellingen boblong Overige providers Belgi 7 20 July 2010 13:37
Belgi: Skype op Proximus giljom Overige providers Belgi 0 7 May 2010 19:42
Belgi: Proximus Mr. Stevens Overige providers Belgi 29 30 January 2010 19:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:52.