Iphone 5S maar geen 4G?

Iphone 5S maar geen 4G? discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een tijdje geleden een iphone 5S simlock vrij gekocht in amerika, nu zit ik bij proximus als provider en kan ik geen 4g ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 December 2013, 14:29
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2013
Locatie: antwerpen
Berichten: 1
Standaard Iphone 5S maar geen 4G?

ik heb een tijdje geleden een iphone 5S simlock vrij gekocht in amerika, nu zit ik bij proximus als provider en kan ik geen 4g ontvangen.

In vorige topics lees ik dat apple wacht tot dat mobistar zijn 4g netwerk lanceert, klopt dit?

of moet ik gewoon aan mijn instellingen sleutelen?

alvast bedankt

loic
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 December 2013, 16:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Wat er allemaal op het net te lezen staat weet ik niet. Er is ondertussen al zoveel over gezegd.

Het is in ieder geval een feit dat Proximus nog geen 4G ondersteund op iPhone. Spijtig genoeg.

Je zal geduld moeten hebben tot dit wel is. Wanneer dit gaat zijn? Dat weet alleen Proximus en Apple.
  #3  
Oud 20 December 2013, 16:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Wat er allemaal op het net te lezen staat weet ik niet. Er is ondertussen al zoveel over gezegd.

Het is in ieder geval een feit dat Proximus nog geen 4G ondersteund op iPhone. Spijtig genoeg.

Je zal geduld moeten hebben tot dit wel is. Wanneer dit gaat zijn? Dat weet alleen Proximus en Apple.
Tbegint toch stilaan tegen te steken.
  #4  
Oud 20 December 2013, 17:17
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Tbegint toch stilaan tegen te steken.
Toch vervelend die "Monopoly" positie van Apple, duur en arrogant.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #5  
Oud 21 December 2013, 01:31
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
Toch vervelend die "Monopoly" positie van Apple, duur en arrogant.
Ja, soms vindk ook dat Apple overdrijft, toch wil ik geen andere toestel of beter gezegd, geene android of windows phone, dat besturingssysteem ligt me niet zo goed.
  #6  
Oud 21 December 2013, 11:08
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Ik heb overlaatst een ferme discussie gehad op twitter met mobistarklantendienst. Ze waren zeker dat het aan apple lag en dat andere operatoren een aanvraag moeten indienen, maar op de vraag waarom ze uiteindelijk overal op hun website reclame maken dat ze 'de enige met 4G op een iPhone' zijn klapten ze dicht. In ieder geval de 4G van Mobistar is bedrog. Ik heb voor een 5tal dagen zo'n kaart genomen om het te testen, maar in Antwerpen had ik in de binnenstad af en toe 4G en dan sloeg het over naar EDGE..

Ik ging terug naar de winkel en vertelde het allemaal waarop die man het niet geloofde. Ik nam als voorbeeld de Keyserlei. En toen we naar buiten gingen stond er op zijn iPhone, jawel, een E! En dit op de achtergrond van een mooie affiche over 4G overal in Antw. In ieder geval: Mobistar dat zijn gewoon bedriegers. Eerst konden ze geen goede tv garanderen en nu niet eens een deftig netwerk?

Offtopic: Ze zouden beter een inhaalmanoevre kunnen doen door met Telenet in zee te gaan, maar dat doen ze nog niet.. Als zelfs Base al een betere dekking garandeert.. 2 jaar geleden was dat nooit waar geweest!

Laatst gewijzigd door Kubbie92; 21 December 2013 om 11:23.
  #7  
Oud 23 December 2013, 11:55
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Offtopic: Ze zouden beter een inhaalmanoevre kunnen doen door met Telenet in zee te gaan, maar dat doen ze nog niet.. Als zelfs Base al een betere dekking garandeert.. 2 jaar geleden was dat nooit waar geweest!
Wie zou beter met Telenet in zee gaan?
  #8  
Oud 23 December 2013, 12:36
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 861
Standaard

Ik heb zelf een 5 uit canada maar het model dat ik heb kan niet de 4g band krijgen die tmobile gebruikt in nederland.
het is het model 1428 en in nederland wordt de 1429 verkocht.
  #9  
Oud 24 December 2013, 00:35
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Ik heb overlaatst een ferme discussie gehad op twitter met mobistarklantendienst. Ze waren zeker dat het aan apple lag en dat andere operatoren een aanvraag moeten indienen, maar op de vraag waarom ze uiteindelijk overal op hun website reclame maken dat ze 'de enige met 4G op een iPhone' zijn klapten ze dicht. In ieder geval de 4G van Mobistar is bedrog. Ik heb voor een 5tal dagen zo'n kaart genomen om het te testen, maar in Antwerpen had ik in de binnenstad af en toe 4G en dan sloeg het over naar EDGE..

Ik ging terug naar de winkel en vertelde het allemaal waarop die man het niet geloofde. Ik nam als voorbeeld de Keyserlei. En toen we naar buiten gingen stond er op zijn iPhone, jawel, een E! En dit op de achtergrond van een mooie affiche over 4G overal in Antw. In ieder geval: Mobistar dat zijn gewoon bedriegers. Eerst konden ze geen goede tv garanderen en nu niet eens een deftig netwerk?

Offtopic: Ze zouden beter een inhaalmanoevre kunnen doen door met Telenet in zee te gaan, maar dat doen ze nog niet.. Als zelfs Base al een betere dekking garandeert.. 2 jaar geleden was dat nooit waar geweest!

Mensen die voor die providers werken e, die weten er vaak minder van dan ons .
  #10  
Oud 24 December 2013, 02:05
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Als ze nu eens gewoon al wisten wat ze verkopen...
  #11  
Oud 24 December 2013, 10:23
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Als ze nu eens gewoon al wisten wat ze verkopen...
Maar ik heb nog geen antwoord op men vraag.
  #12  
Oud 28 December 2013, 18:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 25
Standaard

Iemand een idee als hier opnieuw een fix voor komt zoals er vroeger was? Met de bestanden van de ipad. Maar dan voor iOS7, eventueel via jailbreak?
  #13  
Oud 28 December 2013, 19:38
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2012
Berichten: 31
Standaard

Het is ook zo dat je moet bijbetalen bij je abbo he om 4G beschikbaar te hebben.
Anders surf je gewoon op 3G.
  #14  
Oud 28 December 2013, 21:11
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Ik lig er ni wakker van. 3G werkt goed voor mij. En ik heb geduld.
  #15  
Oud 28 December 2013, 21:37
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Maar ik heb nog geen antwoord op men vraag.
Mobistar + Telenet
  #16  
Oud 28 December 2013, 21:39
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2010
Berichten: 667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Senneke Bekijk bericht
Het is ook zo dat je moet bijbetalen bij je abbo he om 4G beschikbaar te hebben.
Anders surf je gewoon op 3G.
Niet bij T-Mobile ;-)
  #17  
Oud 28 December 2013, 21:43
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Wie zou beter met Telenet in zee gaan?
Hij bedoeld Apple.

Maar iedereen lult maar over telenet, maar die zijn toch geen standalone provider? Volgens mij is dat enkel mobistar, proximus en base. Al de anderen gebruiken de netwerken van die 3.
  #18  
Oud 1 January 2014, 15:26
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Wie zou beter met Telenet in zee gaan?
Proximus gaat dit niet doen en base zit al met andere in zee.
Niemand niet dus.

Telenet heeft 2 keuzes; of zelf een eigen netwerk beginnen of gewoon bij mobistar blijven.
  #19  
Oud 1 January 2014, 22:11
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Mobistar + Telenet
Euhm, Mobistar en telenet werken al samen.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 januari 2014 om 21:12 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Bekijk bericht
Hij bedoeld Apple.

Maar iedereen lult maar over telenet, maar die zijn toch geen standalone provider? Volgens mij is dat enkel mobistar, proximus en base. Al de anderen gebruiken de netwerken van die 3.
Nee idd. Telenet maakt gebruik van het Mobistar netwerk. Net zoals mobile vikings van het base netwerk.
  #20  
Oud 10 April 2014, 09:21
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 April 2014
Berichten: 1
Stuur een bericht via Skype™ naar gstoelen Send a message via twitter to gstoelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door loicin Bekijk bericht
ik heb een tijdje geleden een iphone 5S simlock vrij gekocht in amerika, nu zit ik bij proximus als provider en kan ik geen 4g ontvangen.

In vorige topics lees ik dat apple wacht tot dat mobistar zijn 4g netwerk lanceert, klopt dit?

of moet ik gewoon aan mijn instellingen sleutelen?

alvast bedankt

loic
Heel waarschijnlijk is dit model van iPhone niet ondersteund op Belgische 4G netwerken .. Check het modelnummer (op de achterkant van het toestel) - als daar A1533 staat, is dit model niet ondersteund voor 4G in Belgie...

Ik heb hetzelfde probleem iPhone 5s laten meebrengen door een vriend vanuit de USA, en geen 4G mogelijkheid. Dit is locatie-gebonden... Check de website van Apple over 4G/LTE :

https://www.apple.com/iphone/LTE/

In Belgie is alleen het iPhone model A1457 (5s) en A1507 (5c) ondersteund...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4s - Geen Service - Wel bellen/smsen maar geen data diegonicolas iPhone algemeen 5 28 November 2012 17:09
Muziek: iPhone synchroniseert, maar geen muziek! Colpaert Muziek, foto & video 17 4 September 2010 15:20
iPhone: Iphone 3G gejailbreakt maar geen cydia etc.? Myzelf667 Jailbreak 0 29 July 2010 17:24
Wel gejailbreaked maar geen cydia op iphone. Boom01 Archief 5 20 January 2010 00:11
Status 5, maar geen iphone ontvangen kenx T-Mobile 10 26 September 2008 08:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:24.