Geen EDGE/GPRS, wel 3G

Geen EDGE/GPRS, wel 3G discussie in Proximus forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Heb een iPhone 4 met een proximusabbo. Sinds enkele weken heb ik een probleem. Het is namelijk zo dat wanneer er geen verbinding is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Proximus
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 May 2011, 18:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 13
Standaard Geen EDGE/GPRS, wel 3G

Beste,

Heb een iPhone 4 met een proximusabbo. Sinds enkele weken heb ik een probleem. Het is namelijk zo dat wanneer er geen verbinding is met 3G, ik zelfs niet over EDGE of GPRS beschik. Dan krijg ik de melding: 'mobiele datawerk activeren niet mogelijk'. Ook als ik in het menu netwerk m'n 3G uitschakel krijg ik noch EDGE noch GPRS.
Dus met andere woorden, het is ofwel 3G ofwel niets.
Weet iemand soms aan wat dit kan liggen?

Mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 May 2011, 19:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.649
Standaard

n keer die vraag stellen in n sub-forum/discussie is meer dan voldoende. Je krijgt niet sneller een antwoord als je jouw vraag drie keer post in drie verschillende sub-fora.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 14 May 2011, 19:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 13
Standaard

U bent vriendelijk bedankt voor deze nuttige bijdrage.
  #4  
Oud 14 May 2011, 19:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.649
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mitjell Bekijk bericht
U bent vriendelijk bedankt voor deze nuttige bijdrage.
Hier komt de nuttige bijdrage, maar ik antwoord alln in deze draad en niet in de twee andere want dan is het weer niet nuttig, maar spam

Ik was vandaag in Peer (KB Air Base) en had exact hetzelfde probleem op het Proximus netwerk. Nu heb ik geen Proximus SIM-kaart maar een Nederlandse T-Mobile (met Internet Europa).

Door het automatisch zoeken uit te schakelen en manueel over te gaan naar Mobistar was het probleem opgelost. Ergo, het probleem ligt blijkbaar bij Proximus.
  #5  
Oud 15 May 2011, 12:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 13
Standaard

Probleem opgelost, mag een slotje op
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel 3G EDGE Geen Internetverbinding aight T-Mobile 8 12 July 2010 13:02
Wel 3G maar geen GPRS? nielss iPhone algemeen 1 20 April 2010 12:04
Geen internet met 3G, wel met gprs/edge tomnijhuis iPhone algemeen 14 29 April 2009 17:02
2.0.2 geen verbinding Edge/Gprs steem72 iPhone algemeen 3 29 September 2008 14:23
Geen GPRS/EDGE KPN ingesteld en toch kunnen internetten Cisevi KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 9 14 August 2008 10:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:43.