Telenet Hotspot & EDGE

Telenet Hotspot & EDGE discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) nee is niet betalend, maar je kunt tot 50emails of 25email, wa was t nu?? per dag downloaden. je ga naar izymail.com links maak je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 January 2008, 13:54
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

nee is niet betalend, maar je kunt tot 50emails of 25email, wa was t nu?? per dag downloaden.
je ga naar izymail.com links maak je je email aan, gebruik je echte email en paswoord, neem de instellingen over die je ze geven voor in je iphone, heb je een Wi-Fi acces point ergens op de wereld??? lees je email dan maar. have fun
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 18 January 2008, 14:02
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

@macfreaker

gewoon smtp.bnhs.nl instellen? eventueel :25 aan toevoegen?
Moet ik nl niet vervangen door be?
  #23  
Oud 18 January 2008, 14:14
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vonny Bekijk bericht
@macfreaker

gewoon smtp.bnhs.nl instellen? eventueel :25 aan toevoegen?
Moet ik nl niet vervangen door be?
Nee , gewoon als uitgaande server dus smtp.bhns.nl en dat zou voldoende moeten zijn. poort 25 is de standaard poort voor de uitgaande mails.
  #24  
Oud 18 January 2008, 14:17
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

ik ga beide voorstellen eens uitproberen... nogmaals bedankt
  #25  
Oud 19 January 2008, 17:54
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Locatie: Antwerpen, BelgiŽ
Berichten: 80
Stuur een bericht via MSN naar vincentjanv Stuur een bericht via Skype™ naar vincentjanv Send a message via twitter to vincentjanv
Standaard

Voor de TN-hotspots: je kan inderdaad gewoon op het netwerk inloggen, maar wanneer je naar eender welke site surft, kom je op de portal-site van de hotspots. Nu heb je 4 manieren om in te loggen en toegang te krijgen tot het www, waaronder je hotspot-aboo te gebruiken, je creditcard...
Gratis is de site van de nmbs en nog iets... Dus voor je je emails wilt checken moet je altijd inloggen!

Ps: in St-Niklaas gaat het perfect
  #26  
Oud 4 February 2008, 14:05
Banned
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 49
Standaard

Als je een telenet account hebt kan je gratis op de hotspots (tenzij je een basic account hebt)
  #27  
Oud 4 February 2008, 14:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EasyI Bekijk bericht
Als je een telenet account hebt kan je gratis op de hotspots (tenzij je een basic account hebt)
Dat is niet geheel juist denk ik.

Als ik het goed gelezen heb is het gebruik van de hotspots ENKEL gratis voor de Turbonet gebruikers maar is het betalend voor alle andere abonnementen: Basicnet, comfortnet & expressnet
  #28  
Oud 4 February 2008, 16:53
Banned
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 49
Standaard

Ik heb idd turbonet,
Kan nu op alle hotspots van telenet.

en vriend van me heeft een Belgacom account en zo wisselen we de gegevens uit en kan hij op hotspots en ik op die van Belgacom

Mss tip voor mensen, zoek iemand waar je inloggegevens mee kan uitwisselen en te vertrouwen is
  #29  
Oud 5 February 2008, 16:12
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 January 2008
Berichten: 5
Standaard

@corsake;

thanks a lot mate

ben pas geswitched na Mobistar speciaal omdat Proximus geen EDGE heeft
juist een kwartier ruzie liggen maken met die helpdesk-k***t
maar die kon (lees;wou) mij de instellingen niet geven omdat Mobistar nog geen
instellingen voor de iPhone heeft, dat zijn speciale instellingen, bla blaa blaaa

Bedankt!
  #30  
Oud 5 February 2008, 17:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DEform Bekijk bericht
@corsake;

thanks a lot mate

ben pas geswitched na Mobistar speciaal omdat Proximus geen EDGE heeft
juist een kwartier ruzie liggen maken met die helpdesk-k***t
maar die kon (lees;wou) mij de instellingen niet geven omdat Mobistar nog geen
instellingen voor de iPhone heeft, dat zijn speciale instellingen, bla blaa blaaa

Bedankt!
Ik begrijp de reaktie van de Mobistar helpdesk niet zo goed. Het antwoord is nochtans heel eenvoudig

APN: mworld.be
user: mobistar
pasword: mobistar

en edge werkt perfect!

Er zijn helemaal geen speciale instellingen nodig voor de iPhone (behalve visual voicemail uiteraard)
  #31  
Oud 5 February 2008, 17:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 55
Standaard

^^

die instellingen willen maar niet werken bij mij.
Heb een mobistar professional abbo, met optie connect mail&surf...

Zou het daar kunnen aan liggen?

grtz PJ
  #32  
Oud 5 February 2008, 17:45
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

ik heb ook een pro abbo bij mobistar...

mijn instellingen:
apn: web.pro.be
user: mobistar
passw: mobistar

Na lange tijd en veel gesnuffel op dit forum heb ik zowel edge, als mail op diverse providers aan de praat gekregen
  #33  
Oud 5 February 2008, 18:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 55
Standaard

ok, blijkbaar lag het gewoon aan mobistar.

Met uw instellingen ook geprobeerd en het ging nog niet, dus even gebeld.
Ze hebben het gewoon nog niet geactiveerd

grtz pj
  #34  
Oud 7 February 2008, 01:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Locatie: BelgiŽ, Sint-Niklaas
Berichten: 51
Standaard

Ik ga gewoon langs webmail bij de site van telenet om mijn mails te zien, gaat perfect.
Als je telenet hebt natuurlijk van mail adres.
  #35  
Oud 7 February 2008, 09:09
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

Ik heb me 2 accounts aangemaakt op de Iphone :

1) enerzijds met de uitgaande instellingen voor edge
2) de instellingen via uw eigen skynet/telenet instellingen voor Wi-Fi

beide zijn met dezelfde inkomende mailinstellingen ingesteld.
Het enige is dat je even moet switchen in je mail instellingen als je mails wil versturen.
  #36  
Oud 7 February 2008, 15:58
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 2
Standaard

Hoe kan mobistar "edge" activeren op mijn iphone ?
Heb alles ingebracht : mworld.be enzo, maar zegt "kan niet geactiveerd worden.
Hoe werkt edge dan wel bij sommige ?
  #37  
Oud 7 February 2008, 16:56
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

in deze topic staan al verscheidene hints...
het belangrijkste eerst, is het al geactiveerd via uw provider?
  #38  
Oud 8 February 2008, 18:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 45
Standaard

Ik heb dus telenet turbo abo, als ik aan een hotspot ben vindt men iphone direct dat netwerk, maar als ik wil inloggen zegt hij altijd log in failed, en ik ben zeker dat ik de juiste gegevens intyp, heb het zeker 10 keer ofzo geprobeerd, moet er iets extra ingesteld worden voor op die hotspots te geraken?
op onbeveiligde Wi-Fi netwerken kan ik zonder problemen surfen.
  #39  
Oud 9 February 2008, 04:19
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

juiste instellingen gebruikt?
Is het werkelijk een hotspot of een draadloos netwerk van iemand?
Normaal zou een hotspot moeten werken, toch?
  #40  
Oud 9 February 2008, 11:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 45
Standaard

het was zeker een hotspot van telenet, was in het station van Berchem. Nu kheb gisterenavond nog eens ergens anders een hotspot van telenet gebruikt en daar ging het wel direct dus misschien was er een probleempje op het eerste hotspot zelf ofzo. Nu ja ben content dat het werkt in ieder geval.

bedankt voor de reactie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Telenet & contactpersonen Oendt Overige providers BelgiŽ 1 1 March 2011 16:19
Telenet (IDTV) & Elgato Hybride Undertaxxx Desktop-applicaties 1 10 February 2010 22:38
Settings 3G & EDGE Cable Archief 1 31 December 2009 17:00
BelgiŽ: Nieuwe Telenet Mobile diensten & prijzen wvy Overige providers BelgiŽ 1 5 July 2009 11:50
BelgiŽ: Telenet & iPhone / Edge wvy Overige providers BelgiŽ 1 10 September 2008 20:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:55.