Telenet Hotspot & EDGE

Telenet Hotspot & EDGE discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Aangezien Telenet de meeste hotspots heeft in vlaanderen dacht ik dat ik daar zou moeten zijn met mn IPhoon. Iemand al werkend gehad op Hotspot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 28 October 2007, 14:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 31
Standaard Telenet Hotspot & EDGE

Aangezien Telenet de meeste hotspots heeft in vlaanderen dacht ik dat ik daar zou moeten zijn met mn IPhoon. Iemand al werkend gehad op Hotspot van TN?

2 de vraag is; werkt EDGE via Telenet (mobi*)?

Thx

Tjakks


Sent from my iPHONE
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 October 2007, 18:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 31
Standaard

okey Telenet HotSpot werkt....beetje omslachtig elke keer inloggen via webbrowser. Zou er geen scriptje kunnen zijn wat dit voor je doet ?

nu nog de EDGE settings via telenet (mobi*) iemand een idee?

thx

Tjakka
  #3  
Oud 30 December 2007, 14:21
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

antwerpen, hasselt centrum, hasselt carrfour, tongeren centrum, overal telenethotspot tegen gekomen, en t werkt keer op keer. kan gewoon mijn mail ontvangen surfen enz.....

mobistar? kijken op de mobistar site, daar vind je de manuele instellingen,
voor proximus is dit: apn/vpn : internet.proximus.be gebruiker: wap paswoord: wap
  #4  
Oud 30 December 2007, 15:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: heers (limburg)
Berichten: 61
Standaard

mobistar settings

apn : mworld.be
gebruikersnaam : mobistar
wachtwoord : mobistar

Laatst gewijzigd door corsake; 31 December 2007 om 00:18.
  #5  
Oud 30 December 2007, 23:57
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

de apn bij M* is afhankelijk van je abo er zijn verschillende mogelijkheden.

welk abonnementsformule heb je ?
  #6  
Oud 31 December 2007, 00:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: heers (limburg)
Berichten: 61
Standaard

voila , ge hebt maar 2 mogelijkheden



Mobistar

Laatst gewijzigd door corsake; 31 December 2007 om 00:17.
  #7  
Oud 2 January 2008, 12:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

nie echt ;-p

je hebt internet.be , web.pro.be, mworld.be dit zijn er zeker al drie van bij M*
  #8  
Oud 4 January 2008, 00:20
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard

Ey,

Hoe stel je je iphone in voor telenet hotspot??

Cheers
  #9  
Oud 4 January 2008, 09:39
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

hoef je niks voor in te stellen, gewoon zoeken na netwerk, als je telenethotspot vind gewoon selecteren, daar is geen paswoord vo nodig
  #10  
Oud 4 January 2008, 11:49
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard

Kan ik dan via een telenethotspot jailbreaken? Want heb thuis geen wi-fi :s
  #11  
Oud 4 January 2008, 12:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dat gaat zeker, gewoon omdat je na de site ga van jailbreackme.com gaat
  #12  
Oud 4 January 2008, 12:18
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 72
Standaard

maar vindt ie die Wi-Fi verbinding tijdens dat jailbreak proces?
  #13  
Oud 4 January 2008, 12:34
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

tuurlijk da, waarom zou die da nie vinden, Wi-Fi is Wi-Fi, en telenethotspot zou nog makkelijker moeten zijn, omdat je geen paswoord hoeft te geven
  #14  
Oud 17 January 2008, 19:42
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 56
Standaard

hallo, ik zat woensdag middag in het station van sint-niklaas en had daar telenet hotspot, ik kon alleen op de site van NMBS en niks anders! Ik dacht oke, cva, ik ging met de trein naar antwerpen en had daar ook ergens een telenet hotspot, ik kan weer alleen op de site van telenet, en niks anders, heb geprobeerd google, maar hij kwam automatisch trg??

Weet iemand meer , alvast bedankt

MVG Mathieu
  #15  
Oud 17 January 2008, 19:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

t kan zijn dat t beperkte toegang is, alleen de sites die over hun gaat.
  #16  
Oud 18 January 2008, 13:39
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

ik zit met het probleem dat als ik thuis op Wi-Fi (skynet) inlog, ik kan surfen EN mailen.
De moment ik ergens anders een Wi-Fi punt vind kan ik NIET mailen.
Moet ik dan in de instellingen uitgaande hostnaam telenet instellingen de gegevens inzetten? Dus het is op goed geluk want je weet toch niet met welke provider je op dat moment verbinding hebt?
  #17  
Oud 18 January 2008, 13:43
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vonny Bekijk bericht
ik zit met het probleem dat als ik thuis op Wi-Fi (skynet) inlog, ik kan surfen EN mailen.
De moment ik ergens anders een Wi-Fi punt vind kan ik NIET mailen.
Moet ik dan in de instellingen uitgaande hostnaam telenet instellingen de gegevens inzetten? Dus het is op goed geluk want je weet toch niet met welke provider je op dat moment verbinding hebt?
Je kan misschien eens zoeken op het net of er geen mailservers zijn die je kan gebruiken ongeacht waar je ingelogd bent. Waarschijnlijk bestaan die wel en eens googlen kan het on misschien vertellen.Heb er al ťťntje gevonden.
BNHS FREE SMTP

Je kan deze eens proberen.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 18 January 2008 om 13:46.
  #18  
Oud 18 January 2008, 13:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

izymail neemt alles aan, ik heb geen probleem, bij maten thuis, int stad telenet hotspot maakt nie uit waar of welk network, ik kan ALTIJD surfen, email kijken enz....
  #19  
Oud 18 January 2008, 13:47
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

ik check het
thanks guys !!!

dus in mijn account ENKEL bij uitgaande mailserver, bij hostnaam iets invullen?

momenteel staat er "relay.skynet.be

Laatst gewijzigd door Vonny; 18 January 2008 om 13:51.
  #20  
Oud 18 January 2008, 13:50
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
izymail neemt alles aan, ik heb geen probleem, bij maten thuis, int stad telenet hotspot maakt nie uit waar of welk network, ik kan ALTIJD surfen, email kijken enz....
Is deze dan niet betalend ? Ik dacht van wel maar kan verkeerd zijn hoor.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Telenet & contactpersonen Oendt Overige providers BelgiŽ 1 1 March 2011 16:19
Telenet (IDTV) & Elgato Hybride Undertaxxx Desktop-applicaties 1 10 February 2010 22:38
Settings 3G & EDGE Cable Archief 1 31 December 2009 17:00
BelgiŽ: Nieuwe Telenet Mobile diensten & prijzen wvy Overige providers BelgiŽ 1 5 July 2009 11:50
BelgiŽ: Telenet & iPhone / Edge wvy Overige providers BelgiŽ 1 10 September 2008 20:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:55.