Telenet Hotspot & EDGE

Telenet Hotspot & EDGE discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoeveel kost zo een edge activering als je een mobistar Pro abonnement hebt ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 18 February 2008, 19:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 36
Standaard

Hoeveel kost zo een edge activering als je een mobistar Pro abonnement hebt ?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 18 February 2008, 20:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ativeren kost niks, het gebruik dat kost, bij mij, proximus is t geloof ik 50cent voor 500kb download
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #43  
Oud 26 February 2008, 15:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 13
Standaard Telenet Edge werkt perfect

Edge van Telenet werkt perfect bij mij.
Ook Wi-Fi via pc thuis met internet connection sharing werkt super, alleen jammer dat je het wachtwoord steeds opnieuw moet ingeven.
Is het mogelijk om het wachtwoord op te slaan per Wi-Fi verbinding ?

Ed.
  #44  
Oud 12 March 2008, 17:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 11
Standaard

ik heb in men iphone even een mobistar prepaid kaartje gestoken, als ik via edge online wil dan voer ik gewoon als apn: mworld.be in en ik zit direct online.. Ik heb men abo niet in men iphone gestoken aangezien ik niet voor onaangename verassingen wil staan want ik weet echter niet hoe je safari etc volledig kan afsluiten op je iphone.
  #45  
Oud 12 March 2008, 19:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eappels Bekijk bericht
Edge van Telenet werkt perfect bij mij.
Ook Wi-Fi via pc thuis met internet connection sharing werkt super, alleen jammer dat je het wachtwoord steeds opnieuw moet ingeven.
Is het mogelijk om het wachtwoord op te slaan per Wi-Fi verbinding ?

Ed.
onthoud nu wel wachtwoord


Olivier -> Boss Prefs installeren om EDGE af te zetten... werkt super
  #46  
Oud 12 March 2008, 23:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 11
Standaard

eappels: ik ga dit direct eens proberen.. ik had al Services staan maar telkens wanneer ik daar edge deactiveerde was de simlock ineens terug actief en als ik dan men pincode ingaf werd edge onmiddellijk terug geactiveerd
  #47  
Oud 14 March 2008, 09:17
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

Ik neem aan dat je het Edge icoontje in het blauw ziet staan, ik denk dat het wil zeggen dat "de mogelijkheid" om via edge te verbinden er wel degelijk is, zolandg jij mail of safari niet opent zal hij niets verbruiken van kb of dergelijke
  #48  
Oud 14 March 2008, 14:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 13
Standaard

EDGE icoontje blijft inderdaad staan, ook al zet ik service af met Boss Prefs maar als ik Safari open kan ik niet surfen, dus geen onverwachte EDGE kosten op de factuur
  #49  
Oud 13 April 2008, 13:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 17
Standaard

bestaat er geen scriptje zodat je niet telkens je login gegevens moet ingeven voor telenet hotspots? Want dat is nogal omslachtig vind ik...
  #50  
Oud 13 April 2008, 13:37
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

neen, zoiets is er niet.
  #51  
Oud 13 September 2008, 12:33
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 3
Standaard

hallo, ik ben aan het wachten op mijn i-phone, maar ben me hier al goed aan het voorbereiden tegen ik hem heb. Ik denk dat ik er niets zal van verstaan, ben niet van de slimste op het gebied van computers en dergelijke. Hoe zet ik er dan bijvoorbeeld boss prefs op de i-phone??? Sorry als het een domme vraag is.
  #52  
Oud 18 September 2008, 12:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Locatie: BelgiŽ, Sint-Niklaas
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skygre Bekijk bericht
hallo, ik ben aan het wachten op mijn i-phone, maar ben me hier al goed aan het voorbereiden tegen ik hem heb. Ik denk dat ik er niets zal van verstaan, ben niet van de slimste op het gebied van computers en dergelijke. Hoe zet ik er dan bijvoorbeeld boss prefs op de i-phone??? Sorry als het een domme vraag is.
Dat doe je langs de installer op de iphone, eerst zet je in je sources de de bigboss apps en zo kan je boss prefs installeren.
Er staat genoeg op deze site om iets te verwezenlijken.
  #53  
Oud 18 September 2008, 23:54
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 3
Standaard

een vraagje over de Wi-Fi het ip-adres moet dat op DHCP of BootP of Statisch staan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Telenet & contactpersonen Oendt Overige providers BelgiŽ 1 1 March 2011 16:19
Telenet (IDTV) & Elgato Hybride Undertaxxx Desktop-applicaties 1 10 February 2010 22:38
Settings 3G & EDGE Cable Archief 1 31 December 2009 17:00
BelgiŽ: Nieuwe Telenet Mobile diensten & prijzen wvy Overige providers BelgiŽ 1 5 July 2009 11:50
BelgiŽ: Telenet & iPhone / Edge wvy Overige providers BelgiŽ 1 10 September 2008 20:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:56.