Base

Base discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft er al iemand ervaring met base provider op de iphone. Want wil wel zeker zijn dat alles werkt......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 November 2007, 21:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 11
Standaard Base

Heeft er al iemand ervaring met base provider op de iphone.
Want wil wel zeker zijn dat alles werkt...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 November 2007, 15:08
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

na het unlocken werkt de iPhone met alle sim kaarten.
Heb zelf getest met proximus, base en mobistar
  #3  
Oud 2 November 2007, 15:16
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 71
Standaard

waar heb jij die besteld of gekocht?
  #4  
Oud 2 November 2007, 17:49
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

bij Ellen

zie topic op iphoneclub over deze service
  #5  
Oud 14 November 2007, 11:44
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Base werkt perfect, heb edge abbo genomen voor 5 euro. 10 mb per maand is net genoeg om stockquotes te download en mijn emails manueel een paar keer per dag te checken... spijtig dat er geen abbo bestaat van 10 euro voor 100, nu is het direct 25 euro voor 1 gigabyte...
  #6  
Oud 16 November 2007, 13:42
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nekz Bekijk bericht
Heeft er al iemand ervaring met base provider op de iphone.
Want wil wel zeker zijn dat alles werkt...
ben overgestapt van Mobistar naar BASE ...de enige reden hiervoor is dat die mannen bij M* en proximus gek zijn ! vragen 15 euro voor 10 mb? dat zijn dure liedjes die ik aankoop via de Wi-Fi iTunes store zeg !

BASE heeft een DATA max pakket en ondersteunen EDGE

Dus ik zou zeggen massaal overstappen naar BASE
  #7  
Oud 23 November 2007, 20:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 13
Standaard

Heeft er iemand een appsupport voor Belgsiche abbo's?
Die uit de laatste guide om up te graden naar 1.1.2 laat mijn phone nl crashen op deze laatste stap.
Pleazzzzzzzzzz?
  #8  
Oud 23 November 2007, 21:12
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Wat bedoel je eigenlijk met appsupport ?

Ik heb ook de upgrade gedaan naar 1.1.2 en mijn baseband modem werkte niet goed meer. Heb daarvoor via installer.app de app iWorld moeten installeren (te vinden onder tweaks 112) en daar moet je je land configureren en dan crasht de phone niet meer.

Is het dat ? Of lukt de upgrade gewoon niet ?
  #9  
Oud 23 November 2007, 21:15
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Berichten: 13
Standaard

dus iworld werkt ook voor belgische providers? Heb het nog niet geprobeerd namelijk.
Laat zeker iets weten als ik hiermee eindelijk ten volle kan genieten!
Thx en grtz
  #10  
Oud 23 November 2007, 21:40
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Tuurlijk werkt ie. Gewoon BelgiŽ kiezen, efkes wachten en hops alles werkt !

Persoonlijk vind ik wel dat firmware 1.1.2 niet zo stabiel als de 1.1.1, heb al meegemaakt dat ik naar muziek aan het luisteren ben en dat hij herstart...

Voor de rest wel nieuwe functionaliteiten in de config.
  #11  
Oud 13 December 2007, 01:35
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 4
Standaard

idd, de 1.1.2 durft af en toe wel eens te flippen. Voor de rest werkt alles prima met Base. Het enige wat me niet direct lukt is mijn MMS instellingen te configureren. Mssn omdat ik geen Edge heb, maar volgens mij staat dat daar los van. Anyway, morgen ga ik mn edge abo aanvragen, dat lijkt me altijd handig.
  #12  
Oud 13 December 2007, 08:07
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 10
Standaard

De iphone kan geen MMS sturen, althans toch niet out-of-the-box....
  #13  
Oud 13 December 2007, 16:58
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tjakka Bekijk bericht
ben overgestapt van Mobistar naar BASE ...de enige reden hiervoor is dat die mannen bij M* en proximus gek zijn ! vragen 15 euro voor 10 mb? dat zijn dure liedjes die ik aankoop via de Wi-Fi iTunes store zeg !

BASE heeft een DATA max pakket en ondersteunen EDGE

Dus ik zou zeggen massaal overstappen naar BASE
15 euro is bij proximus 50 Mb
  #14  
Oud 13 December 2007, 18:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 4
Standaard

Hallo,

Mijn vader heeft een datapakket van base (10Mb per maand), maar het wil niet lukken op de iphone! Zijn devolgende settings juist?
- APN: gprs.base.be
- Username: base
- Password: base

Ik vind dit eigenaardig omdat ik meen dat er toch mensen zijn met een iphone en baseabbo die edge kunnen gebruiken...

Wat zie ik over het hoofd?

Alvast bedankt!
  #15  
Oud 13 December 2007, 18:29
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lexstok Bekijk bericht
De iphone kan geen MMS sturen, althans toch niet out-of-the-box....
idd, er bestaat een app voor maar dat krijg ik niet aan de praat
  #16  
Oud 13 December 2007, 22:48
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boevieke Bekijk bericht
Hallo,

Mijn vader heeft een datapakket van base (10Mb per maand), maar het wil niet lukken op de iphone! Zijn devolgende settings juist?
- APN: gprs.base.be
- Username: base
- Password: base

Ik vind dit eigenaardig omdat ik meen dat er toch mensen zijn met een iphone en baseabbo die edge kunnen gebruiken...

Wat zie ik over het hoofd?

Alvast bedankt!
Yup. Das wat ik op mijn iphone staan heb... Zie je de E staan op je telefoon ? En welke firmware versie draait je iphone ?
  #17  
Oud 14 December 2007, 15:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 4
Standaard

@ Lekstok:
Neen mijn pa ziet op zijn iphone geen E staan bovenaan. De iphone heeft de firmware 1.1.1. Moet hij mss nog op 1 of andere manier een smsje sturen naar een bepaald base nummer om het te activeren? Alleszins volgens base is het data pakket al geactiveerd... raar toch?
  #18  
Oud 14 December 2007, 19:57
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Dingen die je zou kunnen proberen :

- haal de sim eruit en zet in tijdelijk in een andere telefoon die Edge ondersteunt.
- Ik vermoed van niet, maar heel mischien is er daar waar je woont geen edge ?
- waar heb je de settings in gegeven ? Via Settings, General, Network, EDGE ?
- staat Data Roaming per toeval aan ?

Edge werkte bij mij prima met firmware 1.1.1, dus dat kan het niet echt zijn...
  #19  
Oud 17 December 2007, 16:56
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Berichten: 4
Standaard

Ik heb net dezelfde instellingen en alles werkt prima. Maar ik heb wel via de installer "Edge Settings fix" geinstalleerd.

(deze is terug te vinden onder "Unlocking Tools", hiervoor moet je eerst "http://i.unlock.no" toevoegen aan je sources)
  #20  
Oud 17 December 2007, 19:02
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

hier werkt het ook perfect (wel bij Mobistar en ook op FW 1.1.1)

de edge fix via installer zorgt er bovendien alleen maar voor dat als je je iphone reboot de edge setting bewaard blijven, voor de rest geen enkele impact op de configuratie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Base mms Timmerken Overige providers BelgiŽ 5 9 May 2011 20:47
Base en 3G colliehome Overige providers Nederland 6 19 December 2009 13:21
BelgiŽ: Base: SMS atillXTC Overige providers BelgiŽ 8 17 December 2009 10:22
Base Luuukk Archief 8 15 March 2009 01:43
BASE: need help ASAP with 1.1.2!!! 2fainky Base 2 30 December 2007 14:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:35.