Kosten bellen iPhone

Kosten bellen iPhone discussie in Overige providers Belgi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, Ik las wanneer je je iPhone unlocked met een zogenaamde TurboSim dat die TurboSim je iPhone dan zogezegd 'wijsmaakt' dat je belt met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Overige providers Belgi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-01-08, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 29
Post Kosten bellen iPhone

Hallo iedereen,

Ik las wanneer je je iPhone unlocked met een zogenaamde TurboSim dat die TurboSim je iPhone dan zogezegd 'wijsmaakt' dat je belt met AT&T, Orange, O, ... Gaat je netwerk dan ook via Amerika, Frankrijk of Engeland en krijg je dan een zr dure factuur? (Zijn de telefoons en sms-en dus zr duur?)

Groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-01-08, 19:38
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Die *SIM's laten je iPhone wel denken dat het een AT&T of wat dan ook is, maar dat zorgt er heus niet voor dat je opeens langs Amerika gaat bellen lol.
Mijn telefoongesprekken en SMS-jes kosten evenveel als met mijn vorige phone =)
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #3  
Oud 06-01-08, 22:14
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Wel dat is goed om te horen want morgen heb ik ook mijn iphone en turbosim en kan ik direct beginnen met bellen als alles goed werkt.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tijdens bellen per ongeluk iemand anders bellen escobarro iPhone algemeen 17 01-11-10 12:39
Iphone 4 abonnement kosten? Ozzi T-Mobile 5 01-10-10 17:51
Ik kan niet bellen of nummer invoeren om te bellen sahinkaptan iPhone algemeen 23 06-05-09 16:07
Kosten van Iphone oliebol Koopinformatie Nederland 13 18-02-09 13:43
Kosten iphone Dreamliner Archief 1 11-06-08 14:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:07.