TurboSim en Proximus

TurboSim en Proximus discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb op ipmart.com een turbosim kaart gezien die op voorraad is.Weet er iemand of deze werkt met een proximus kaart ? De proximus is een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 January 2008, 15:05
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard TurboSim en Proximus

Heb op ipmart.com een turbosim kaart gezien die op voorraad is.Weet er iemand of deze werkt met een proximus kaart ?
De proximus is een jaar oud.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2008, 01:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 9
Standaard

hello,

deze zal normaal gezien wel werken.
ik bel zelf ook met proximus en dit gaat perfect!
ik werk wel met een Stealthsim, maar dit zou hetzelfde principe moeten zijn

dus geen probleem!


greets

Sam
  #3  
Oud 7 January 2008, 19:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard GEEN TurboSim maar een Chino!!!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Heb op ipmart.com een turbosim kaart gezien die op voorraad is.Weet er iemand of deze werkt met een proximus kaart ?
De proximus is een jaar oud.

Het zijn ook weer niet de "echte" TurboSims!

Het zijn die Chino 3GPP kaartjes!

Niet herprogrammeerbaar!!!!

http://www.ipmart.com/contents/produ...320/pic_wp.jpg
  #4  
Oud 7 January 2008, 19:20
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Wat maakt het nou uit dat ze niet herprogrammeerbaar zijn, koop je een andere als het zover is...
  #5  
Oud 7 January 2008, 19:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Common.Sense Bekijk bericht
Wat maakt het nou uit dat ze niet herprogrammeerbaar zijn, koop je een andere als het zover is...

Voor een echte TurboSim betaal je nu een pak meer!!

En mensen die TurboSim lezen bij de annonce, willen daarom niet een andere Sim zoals deze "klonen?".
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
DRINGEND turbosim + proximus?? FluffyVinnie Archief 5 6 April 2009 10:17
TurboSim 1.1.3 Reckless Archief 1 20 February 2008 20:20
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27 January 2008 21:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
Turbosim like the007 Archief 0 26 December 2007 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:06.