TurboSim en Proximus

TurboSim en Proximus discussie in Overige providers Belgi forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb op ipmart.com een turbosim kaart gezien die op voorraad is.Weet er iemand of deze werkt met een proximus kaart ? De proximus is een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Overige providers Belgi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-01-08, 15:05
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard TurboSim en Proximus

Heb op ipmart.com een turbosim kaart gezien die op voorraad is.Weet er iemand of deze werkt met een proximus kaart ?
De proximus is een jaar oud.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 07-01-08, 01:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 9
Standaard

hello,

deze zal normaal gezien wel werken.
ik bel zelf ook met proximus en dit gaat perfect!
ik werk wel met een Stealthsim, maar dit zou hetzelfde principe moeten zijn

dus geen probleem!


greets

Sam
  #3  
Oud 07-01-08, 19:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard GEEN TurboSim maar een Chino!!!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Heb op ipmart.com een turbosim kaart gezien die op voorraad is.Weet er iemand of deze werkt met een proximus kaart ?
De proximus is een jaar oud.

Het zijn ook weer niet de "echte" TurboSims!

Het zijn die Chino 3GPP kaartjes!

Niet herprogrammeerbaar!!!!

http://www.ipmart.com/contents/produ...320/pic_wp.jpg
  #4  
Oud 07-01-08, 19:20
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 246
Standaard

Wat maakt het nou uit dat ze niet herprogrammeerbaar zijn, koop je een andere als het zover is...
  #5  
Oud 07-01-08, 19:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Common.Sense Bekijk bericht
Wat maakt het nou uit dat ze niet herprogrammeerbaar zijn, koop je een andere als het zover is...

Voor een echte TurboSim betaal je nu een pak meer!!

En mensen die TurboSim lezen bij de annonce, willen daarom niet een andere Sim zoals deze "klonen?".
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
DRINGEND turbosim + proximus?? FluffyVinnie Archief 5 06-04-09 10:17
TurboSim 1.1.3 Reckless Archief 1 20-02-08 20:20
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27-01-08 21:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 14:53
Turbosim like the007 Archief 0 26-12-07 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:47.