3g netwerk

3g netwerk discussie in Telenet forum; ( verdwijnt na registratie ) iemand die mij kan vertellen hoe het zit met het 3g netwerk van telenet? ik zou graag naar het king abbo. gaan maar als je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Telenet
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2012, 12:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2010
Locatie: 25km van circuit zolder
Berichten: 28
Standaard 3g netwerk

iemand die mij kan vertellen hoe het zit met het 3g netwerk van telenet?
ik zou graag naar het king abbo. gaan maar als je 1gb.internet hebt op edge is ook niet alles.


gr
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2012, 12:11
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Telenet gebruikt het netwerk van M*

Zoek eens op ervaringen bij mobistar.
  #3  
Oud 2 October 2012, 21:53
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Ik ben overgestapt van Proximus naar Telenet en dat ga ik binnen 5 maand terug doen. De 3G bij Telenet trekt op niks!
  #4  
Oud 3 October 2012, 03:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2010
Locatie: 25km van circuit zolder
Berichten: 28
Standaard

Ik dacht het al
Morgen dan maar eens kijken hoe het zit bij proximus voor mijn abbo.
kom lang niet meer toe met mijn 250mb.
  #5  
Oud 3 October 2012, 19:37
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Daarnet gebeld naar Telenet ze kunnen weinig doen aan de slechte 3G verbinding terwijl die uitstekend zou moeten zijn op de plek waarvoor ik belde.

Vrijdag doe ik het nodig en is het byebye Telenet!
Tmag dan 10 euro goedkoper zijn maar 1000x slechter ook.
  #6  
Oud 3 October 2012, 20:14
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Daarnet gebeld naar Telenet ze kunnen weinig doen aan de slechte 3G verbinding terwijl die uitstekend zou moeten zijn op de plek waarvoor ik belde.

Vrijdag doe ik het nodig en is het byebye Telenet!
Tmag dan 10 euro goedkoper zijn maar 1000x slechter ook.
Word eens wakker aub; telenet heeft geen eigen netwerk, zij kunnen nikske doen. Ze maken gebruik van het mobistar netwerk.
  #7  
Oud 3 October 2012, 20:51
Banned
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2012
Berichten: 282
Standaard

Zo ver was ik allang voor ik belde ze! Maar ik ondervind al ne ganse dag mobiel internetproblemen ook vandaag en daarvoor hebk ook gebeld.

Maar de vrijdag stap ik terug over naar Proximus.
  #8  
Oud 3 October 2012, 21:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Zo ver was ik allang voor ik belde ze! Maar ik ondervind al ne ganse dag mobiel internetproblemen ook vandaag en daarvoor hebk ook gebeld.

Maar de vrijdag stap ik terug over naar Proximus.
Telenet heeft vandaag technische problemen gehad met mobiel internet via 3G. (gelezen op twitter)
  #9  
Oud 12 October 2012, 23:09
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Urbanfoto Bekijk bericht
Zo ver was ik allang voor ik belde ze! Maar ik ondervind al ne ganse dag mobiel internetproblemen ook vandaag en daarvoor hebk ook gebeld.

Maar de vrijdag stap ik terug over naar Proximus.
Proximus heeft gewoon de meeste en beste 3G, ze hebben ook de minste panne, over een heel jaar bekeken heb ik zelden panne.
  #10  
Oud 14 October 2012, 11:42
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Locatie: Belgie, Limburg
Berichten: 39
Standaard

kies voor minder en beter.
Ik ben terug naar mijn vorige provider overgestapt, Telenet is erg traaaaaaag.
Tegenwoordig kunt u kosteloos bv paar manden proberen en dan terug overstappen/naar andere provider gaan
  #11  
Oud 14 October 2012, 18:13
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2012
Berichten: 7
Send a message via twitter to GwnneJeroen
Standaard

ja ik heb ook King gezien maar ik hoor bijna overal om dat niet te doen...
Ik zit nu bij Base Check en ga misschien naar Check abo (15eur = 1GB - 10 000 smsen - aantal minuten) en ben best wel ergens tevreden over hun...

heb ook van generation connect gehoord maar ik weet niet of ik toekom met 2 000 smsen :S
  #12  
Oud 16 November 2012, 08:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Locatie: Leuven
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar psychoke225 Send a message via twitter to psychoke225
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door klus Bekijk bericht
kies voor minder en beter.
Ik ben terug naar mijn vorige provider overgestapt, Telenet is erg traaaaaaag.
Tegenwoordig kunt u kosteloos bv paar manden proberen en dan terug overstappen/naar andere provider gaan
Bij telenet ja , kosteloos opzeggen.
Bij base ja kosteloos.
Bij mobi en proximus , minimum 6 maand contract
  #13  
Oud 16 November 2012, 09:06
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Dit topic is gesloten omdat de titel onvoldoende aangeeft waar de discussie over gaat of simpelweg veel te algemeen is. Probeer de volgende keer een duidelijker beschrijvend onderwerp te gebruiken. Zie ook de instructies in de gekleurde vakken bij het aanmaken van een nieuw topic.

//Slotje
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk zoeken/geen netwerk vinden. apotheosis iPhone algemeen 0 7 November 2011 15:55
wi-fi netwerk paul987654321 Wi-Fi 4 12 June 2011 18:34
3G netwerk vrijswijk iPhone algemeen 4 20 January 2011 16:32
3g netwerk naar 2g netwerk Cayenneke iPhone algemeen 4 9 October 2010 19:41
Netwerk xp charles Wi-Fi 5 9 April 2008 11:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:01.