Telenet start met 4G

Telenet start met 4G discussie in Telenet forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kreeg vijf minuten geleden een update voor mijn aanbiederinstellingen via Telenet. Na de update kreeg ik een 4G-schakelaar in mijn instellingen. Ik heb King ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Telenet
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2014, 12:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard Telenet start met 4G

Ik kreeg vijf minuten geleden een update voor mijn aanbiederinstellingen via Telenet.
Na de update kreeg ik een 4G-schakelaar in mijn instellingen.
Ik heb King van Telenet, maar gewoon om te testen, dus ik weet niet of Telenet al een paar dagen 4G heeft, of het echt nu pas is.
Aangezien Mijn Telenet sinds gisteravond niet werkte, denk ik dat 4G nu pas actief is.
Ik ben niet in 4G-gebied maar wou dit gewoon eens delen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2014, 16:19
thespikie's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Locatie: Tienen, Belgi
Berichten: 556
Standaard

Juist hier ook op de vrouw hare 5s. Weet alleen niet waar er 4g is met Telenet? Ik zelf zit bij proximus en heb bijna overal 4g
  #3  
Oud 26 January 2014, 20:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thespikie Bekijk bericht
Juist hier ook op de vrouw hare 5s. Weet alleen niet waar er 4g is met Telenet? Ik zelf zit bij proximus en heb bijna overal 4g
Het 4G-netwerk van Proximus is inderdaad al veel meer uitgebreid dan dat van Mobistar/Telenet. Proximus heeft dan ook al langer een actief 4G-netwerk dan Mobistar.

Mobistar, en dus ook Telenet, biedt 4G aan in Antwerpen, Deurne, Borgerhout, Berchem, Wilrijk, Merksem, Hoboken, Gent, Wondelgem, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Heule, Kortrijk, Kuurne, Leuven, Brugge, Oostende, Sint-Stevens-Woluwe, Diegem, Kraainem, Zellik, Strombeek-Bever, Vilvoorde, Heverlee, Zaventem, Groot-Bijgaarden , Lot, Wezembeek-Oppem, Bredene en Mons.
  #4  
Oud 27 January 2014, 16:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2014
Berichten: 1
Standaard

Hier is er meer info te vinden over Telenet en 4G: [UPDATE] 4G beschikbaar voor iPhone gebruikers met Telenet | Apple Nieuws Vlaanderen
  #5  
Oud 27 January 2014, 16:56
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2013
Berichten: 364
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArneMaes Bekijk bericht
Het 4G-netwerk van Proximus is inderdaad al veel meer uitgebreid dan dat van Mobistar/Telenet. Proximus heeft dan ook al langer een actief 4G-netwerk dan Mobistar.

Mobistar, en dus ook Telenet, biedt 4G aan in Antwerpen, Deurne, Borgerhout, Berchem, Wilrijk, Merksem, Hoboken, Gent, Wondelgem, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Heule, Kortrijk, Kuurne, Leuven, Brugge, Oostende, Sint-Stevens-Woluwe, Diegem, Kraainem, Zellik, Strombeek-Bever, Vilvoorde, Heverlee, Zaventem, Groot-Bijgaarden , Lot, Wezembeek-Oppem, Bredene en Mons.

Mechelen ook. Men broer heeft de iPhone 5 en heeft hier 4g ontvangst.
  #6  
Oud 30 January 2014, 23:35
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2013
Berichten: 232
Standaard

Ik heb het sinds vandaag ook. Weet iemand of het werkt?
  #7  
Oud 31 January 2014, 08:26
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sergiano Bekijk bericht
Ik heb het sinds vandaag ook. Weet iemand of het werkt?

Kan je dat nu niet zelf te weten komen?
  #8  
Oud 31 January 2014, 18:42
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sergiano Bekijk bericht
Ik heb het sinds vandaag ook. Weet iemand of het werkt?
Wat bedoel je met of het werkt? .
Als ze 4G activeren dan gaat het werken of beter gezegd, het moet werken dan.
Je moet eens op een plaats gaan e waar er 4G is en test het dan gewoon zelf uit, er is niks beters man dan zelf iets te testen .
  #9  
Oud 17 February 2014, 09:57
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2013
Berichten: 2
Standaard

Ik heb mij ingeschreven bij Telenet om 4G te testen (4G - Test jij mee? | Snap!) Sinds vandaag kan ik via 4G surfen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad iOS 7 probleem met telenet mail Ver$uZ Motorsport iPad algemeen 3 20 October 2013 21:56
iPad verbinden met Wi-Fi, Telenet via DLink Rud iPad algemeen 4 14 December 2010 16:37
Telenet: iPhone in combinatie met een abbo abacab81 Overige providers Nederland 6 29 June 2010 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:59.