telenet WiFree

telenet WiFree discussie in Telenet forum; ( verdwijnt na registratie ) een kameraad van me heeft iPhone en iPad verbindingen via TelenetWiFree heeft altijd gewerkt tegelijker tijd op zijn iPhone en iPad . nu sinds vorige ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Telenet
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 May 2016, 16:04
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard telenet WiFree

een kameraad van me heeft iPhone en iPad verbindingen via TelenetWiFree

heeft altijd gewerkt tegelijker tijd op zijn iPhone en iPad . nu sinds vorige week heeft hij er problemen mee dat hij niet meer verbind .

alle verbind wel maar krijgt geen data door ... nu dacht ik dat hij zijn netwerkinstellingen is moest op nieuw instellen op zijn iPad en iPhone en dan nog is opnieuw proberen ... dit bleek achteraf ook niet te helpen ...

ik had hem verteld dat je de TelenetWiFree gebruikt je nadat je uw login en paswoord van Telenet hebt ingegeven op vertrouwen moet klikken om de verbinding tot stand te brengen alsook nog .

dit had hij nooit nergens zien verschijnen . dus ik dacht reset de netwerkinstellingen en probeer het eens terug ... maar helaas

nog steeds werkt het niet . zijn vrouw en hem gebruiken dat altijd zo . en nooit problemen gehad er mee ...

weet iemand raad hoe ik hem eventueel kan helpen .

heb al hard reset door gevoerd en netwerkinstellingen terug op nieuw ingesteld .. en hij krijgt de TelenetWifree niet op ok terug
__________________
 iPhone 7plus 128GB  Imac 27" late 2013 i5 3,2Ghz 8GB RAM  MacbookPro 13" mid 2014  Watch Sport
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 May 2016, 16:45
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joeri75 Bekijk bericht
ik had hem verteld dat je de TelenetWiFree gebruikt je nadat je uw login en paswoord van Telenet hebt ingegeven op vertrouwen moet klikken om de verbinding tot stand te brengen alsook nog .
Ik gebruik Telenet niet. Maar als men op "vertrouwen" moet klikken werkt die dienst hoogstwaarschijnlijk met een certificaat (en/of profiel).
  #3  
Oud 9 May 2016, 16:57
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

Ja idd met certificaat
  #4  
Oud 9 May 2016, 17:23
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

OK! En gebruikt die kameraad ook de Telenet Mobile app?

https://www2.telenet.be/nl/klantense...lenet-wi-free/
  #5  
Oud 9 May 2016, 17:26
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

denk het niet , want hij heeft proximus op iPhone en surft thuis via telenet . daarom heeft hij die app toch niet nodig is enkel om je mobiele data bij te houden als je telenet ook als provider op je iPhone hebt toch ?
  #6  
Oud 9 May 2016, 17:33
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Dan heb ik dat weer eens verkeerd begrepen:

  #7  
Oud 9 May 2016, 17:41
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Itegem (Heist op den Berg)
Berichten: 293
Stuur een bericht via Skype™ naar Joeri75 Send a message via twitter to Joeri75
Standaard

tja zal het hem is laten proberen , maar normaal lukt dit ook zonder die app , dan krijg je certificaat in begin bij verbinding en weet hij ook telkens dat je die wifree kan gebruiken
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_1654.jpg‎ (14,3 KB, 8x gelezen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
telenet (stomkoppen) wim1980 iPhone algemeen 1 28 November 2012 17:12
Yelo (telenet) Stevo Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 7 August 2011 21:22
Telenet instellingen astramen iPad algemeen 8 12 November 2010 05:02
Belgi: Telenet datatarief BfromB Overige providers Belgi 1 30 October 2009 21:56
Wi-Fi Telenet samoht Wi-Fi 6 15 February 2008 10:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:52.