Problemen met internetten

Problemen met internetten discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen, Ik kan niet inloggen op internet en dus ook geen applicaties en alles doen etc. Hij ziet het netwerk wl. - ik weet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 April 2008, 20:09
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 4
Standaard Problemen met internetten

Hallo allen,

Ik kan niet inloggen op internet en dus ook geen applicaties en alles doen etc.

Hij ziet het netwerk wl.

- ik weet mijn eigen ipadres.
- ik weet welk adres de router aan de iphone geeft
- ik weet het adres van mijn router zelf
- ik weet het wachtwoord
- sleutel is WPA-PSK, is veiliger.
- merk moden/router: THOMSON SpeedTouch 780
- Internet: PLANET internet / Experia Box (zwart)
- Iphone 8GB (1.4.4), 1 dag oud.
- 1 vaste pc (utp) en 2 laptops draadloos




HOE moet ik de instellingen invullen. Word er helemaal
krankjorum van

Thanksss allen.
Neptunes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 April 2008, 15:58
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 4
Standaard

*schopje*

Weet iemand hoe dit opgelost kan worden?
Ik kom er ook niet uit door eerdere posts te lezen.

Thanks
  #3  
Oud 27 April 2008, 18:05
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 4
Standaard

Opgelost, kan een slotje op.
Met bovenstaande moden MOET je web gebruiken.

Je moet bij statisch het vaste ipadres invullen wat de moden geeft aan je Iphone (herkenbaar aan een lange sleutel als naam, die je kan aanpassen)

Bij subnetmask vul je in 255.255.255.0
Bij Router het ip van de router: 192.168.1.254
Bij http proxy moet je invullen: 80

Vervolgens ga je terug, vul je het wachtwoord in en wacht je 5 seconden, dan werkt het.

Kan je geen wachtwoord invullen, selecteer dan eerst je SSID (netwerknaam) en vervolgens 'vergeet dit netwerk'.

Begin dan van vooraf aan met invullen, ga terug naar de lijst met netwerken, selecteer je netwerk (SSID) en nu kan je je wachtwoord invullen.

Et voila. Het moet werken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
spanje internetten met simyo myplace Internet in buitenland (roaming) 7 20 February 2009 17:51
is 3G internetten op de iphone sneller met vodafone dan met t-mobile Amien Vodafone 3 16 December 2008 21:26
Internetten met iphone. iphonejoey Archief 2 2 December 2008 16:39
Internetten met de iphone Swiftly iPhone algemeen 3 15 July 2008 15:36
Internetten met Telfort Shlomo KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 30 March 2008 16:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:04.