WiFi instabiel

WiFi instabiel discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Is er iets bekend over Wifi icm fw 2.0? De wifi verbinding heeft wel gewerkt (getest met email ophalen), maar nu werkt het niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 July 2008, 14:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 46
Standaard Wi-Fi instabiel

Goedemiddag,

Is er iets bekend over Wi-Fi icm fw 2.0? De Wi-Fi verbinding heeft wel gewerkt (getest met email ophalen), maar nu werkt het niet meer.

Verschillende routers getest, maar de verbinding is er wel, alleen geen Wi-Fi verkeer....

Is er ies bekend over Wi-Fi met de update 2.0 (2g iphone)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 July 2008, 09:09
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 4
Exclamation Wi-Fi problemen!! 2.0

Hallo,

Ik heb ook problemen met edge en Wi-Fi na installatie 2.0.
Wi-Fi heeft n uur gewerkt daarna is mijn verbinding weggevallen.
Iphone verschillende keren herstart, en Wi-Fi aan en uit gezet, hij vindt hem niet meer.
Er staat linksboven op mijn iphone ipv edge of Wi-Fi symbool een wit vierkant meteen zwart gat erin?

Wi-Fi netwerken getest het ligt wel degelijk aan de iphone.

Kan iemand mij helpen, want een iphone zonder Wi-Fi is als een caf zonder bier

Gr
Meulie
  #3  
Oud 22 July 2008, 15:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 10
Standaard Wi-Fi

Hoi,

Ik kan na installatie 2.0, bij de settings Wi-Fi niet eens inschakelen. Daarnaast werkt mijn bluetooth ook niet meer. Iemand een idee?

Groet Jacco
  #4  
Oud 23 July 2008, 22:35
w.d's schermafbeelding
w.d w.d is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 134
Standaard

Wi-Fi werkt bij mij prima, maar ik heb het idee dat het bereik (eigenlijk de ontvangs) minder goed is. Met firmware 1.1.4 kon ik op zolder op mijn draadloze verbinding die op de begane grond staat internetten, nu, met firmware 2.0, lukt dat niet meer...
Hebben meer mensen daar last van?
__________________
iPhone 3g 16G, T-Mobile NL
  #5  
Oud 23 July 2008, 23:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 36
Standaard algemene Wi-Fi tip, Wi-Fi-bereik iphone 3G matig

meestal zijn Wi-Fi problemen op te lossen op de router door andere frequenties te selecteren, het is vaak erg druk in de ether op sommige locaties! Ik heb geen problemen met de iphone, hoewel het bereik in vergelijking met mijn powerbook, mijn windows notebook en ook mijn oude Qtek 9100 een stuk beduidend slechter is, zeker 25%.
  #6  
Oud 23 July 2008, 23:14
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Hageland Vl Brabant, BE
Berichten: 100
Standaard

Wi-Fi verbinding 'floept' bij mij ook regelmatig aan en uit, veel meer dan bij mijn Nokia N95 ...
  #7  
Oud 24 July 2008, 11:37
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

totaal geen problemen met Wi-Fi hier. bereik is super, beter dan de 1e generatie heb ik het idee.

Hier op het platteland is het niet zo druk in de lucht volgens mij, scheelt ook
__________________
Heb ik ook allemaal.
  #8  
Oud 24 July 2008, 12:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

mijn Wi-Fi op iPhone 1.1.4 was stukken stabieler dan nu na de update naar 2.0 fw.
Nu valt ie regelmatig uit.
Het vreemde is wel dan hij zou werken op EDGE terwijl ik daar totaal geen settings heb ingevuld.
  #9  
Oud 27 July 2008, 12:23
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

Moet ik misschien toch ook maar eens kijken of ik iets met de router kan doen. Na upgraden naar 2.0 deed Wi-Fi het gewoon. Nu maakt de iphone wel een verbinding, ik zie het Wi-Fi logo bovenin staan, maar bijvoorbeeld safari of weer of beurs updaten gebeurt niet. Wel als ik Wi-Fi uitschakel, maar dan natuurlijk gewoon via de telefoonverbinding. Ik heb echt geen idee waar het aan ligt, misschien maar eens even met de router puzzelen. Ik hou me aanbevolen voor andere tips.
  #10  
Oud 27 July 2008, 12:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 36
Standaard

inmiddels wat meer ervaringen, stabiliteit van Wi-Fi lijkt ok maar de normale gsm verbinding is zeer onstabiel, valt zeer regelmatig weg, zelfs tijdens een tel gesprek, zowel met Wi-Fi als met 3g datavetbinding.
  #11  
Oud 27 July 2008, 13:47
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

grrrrr, iphone al een paar keer gerestart, router paar keer gereset, helpt allemaal niets. Het stomme is, als ik op de airport extreme kijk, zie ik dat hij twee draadloze clients heeft, mijn macbook en mijn iphone waarschijnlijk (verder is er niemand aangesloten), maar ding doet er dus niets mee). Geprobeerd om de Iphone rechtstreeks te verbinden met de KPN Experia box ipv de airport extreme, maar ook dat werkt niet (ligt het dus iig niet aan de airport extreme, dat scheelt weer). Hij pakt overigens wel hetzelfde ip adres bij de experia box als bij de extreme, had gedacht dat dat misschien anders zou zijn. Heb nu nog twee opties:
1. de experia box resetten (maar dat betekent eerst mn halve huis verbouwen ;-) gezien locatie van de box).
2. ik dacht misschien nog een keer firmware 2.0 installeren
  #12  
Oud 27 July 2008, 13:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 1
Standaard

hallo,

ik heb een 1e generatie iphone 8gb die het van het begin niet goed functioneerd. me Wi-Fi was altijd grijs en de iphone resette zich soms zomaar.

gister 2.0 geinstalleerd en wonderbaarlijk alles deed het! totdat gisteravond laat ik geen Wi-Fi netwerk meer kon vinden. en nu is het weer grijs geworden> geen Wi-Fi!

hoop dat er iemand met een oplossing kan komen...
  #13  
Oud 27 July 2008, 14:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 36
Standaard

probeer de frequentie van de router vast te zetten op de laagste waarde (ipv automatisch).
  #14  
Oud 27 July 2008, 14:10
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

Op Hackint0sh ook veel klachten over Wi-Fi.
Heb zelf wel gewoon verbinding, maar ook het idee dat hij wat minder "sterk" is dan voorheen.

Zou Apple, om levensduur batterij te sparen ivm. stroomverbruik van 3G, Wi-Fi/GSM wat "lager" laten draaien sinds firmware 2.0?
  #15  
Oud 27 July 2008, 14:51
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chrisholman Bekijk bericht
probeer de frequentie van de router vast te zetten op de laagste waarde (ipv automatisch).
Chris, zit dat in je router of in je iphone?

update: nog een keer 2.0 installeren heeft niet geholpen. Ga nu nog wel de experia box resetten, maar dat kan ff niet, huisgenoot is bezig met een enorme draadloze backup.

Heeft het ook te maken met bootloaders/baseband of zoiets? Moet eerlijk zeggen dat ik dat stukje iphone nog niet snap, maar misschien komt dat nog.
  #16  
Oud 27 July 2008, 21:14
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

heb hetzelfde fenomeen dat de iphone (1st gen met 1.2) zijn Wi-Fi niet meer werkt wanneer je buiten bereik bent geweest. Wi-Fi even af en terug aanleggen brengt hier voor mij de oplossing. Zelfde heb ik trouwens voor met GPRS, soms doet hij het niet meer, even de APN instellingen wijzigen naar iets niet bestaand en dan terug naar origineel werkt hier.

Natuurlijk vrij vervelend...
  #17  
Oud 28 July 2008, 17:41
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

hmmmm, blijft toch raar. Heb uiteindelijk de experia box aan en uit gezet (met stroom eraf). Daarna helemaal niets aan de hand. Dus niet eens gereset met paperclipje zeg maar.

Geen idee waar het aan lag, maar hij doet het weer. Weet wel dat ik dat de volgende keer eerst ga proberen....
  #18  
Oud 28 July 2008, 20:53
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

raar, mijn Wi-Fi doet het prima. Eigenlijk nog nooit wat voor probleem mee gehad dan ook. Ik kom thuis, en mijn iphone zit automatisch op ons Wi-Fi netwerk. Makkelijker kan niet. Signaal is heel sterk en totaal niet onstabiel. Heel naar dat dit bij sommige mensen voorkomt. IK hoop dat jullie er een oplossing voor vinden
  #19  
Oud 29 July 2008, 03:05
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 335
Standaard

bij mij duidelijk ook wat minder bereik (ook als ik in de buurt rondloop) en af en toe Wi-Fi uitval. lijkt me typisch een 2.0 bug
  #20  
Oud 13 August 2008, 01:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 5
Standaard

ik heb hetzelfde sinds de upgrade naar 2.0. het Wi-Fi bereik van de iphone is een stukje minder geworden. hopelijk komt daar een oplossing voor
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Batterijstatus altijd 100% en bossprefs instabiel koekjedebij iPhone algemeen 2 22 June 2009 12:12
screwcommon update, iphone instabiel toechinski Jailbreak apps en thema's 27 25 May 2008 01:43
Iphone instabiel Djfrenz Unlock [archief] 3 14 May 2008 16:08
Bluetooth instabiel midon iPhone algemeen 1 29 March 2008 12:40
independence instabiel met leopard? mwagena Unlock [archief] 1 7 November 2007 00:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:41.