HELP! KPN Experia V9-> AExtreme->AExpress1e

HELP! KPN Experia V9-> AExtreme->AExpress1e discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik zit met een instelling probleem denk ik. Ik heb een KPN Experia v9 router in mijn meterkast en daaraan hangt mijn Airport ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 September 2016, 20:39
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 29
Angry HELP! KPN Experia V9-> AExtreme->AExpress1e

Hallo allemaal,

Ik zit met een instelling probleem denk ik.

Ik heb een KPN Experia v9 router in mijn meterkast en daaraan hangt mijn Airport extreme. Op de experai is de Wi-Fi uitgezet en deze wordt door mijn AExtreme opgepakt. Op mijn 1e verdieping heb ik een Airport express 1e generatie welke draadloos het bereik uitbreid. De internet snelheid is hiervan echter wat belabberd. Nu wil ik dus mijn express bedraad koppelen aan mijn Extreme maar dit geeft alleen maar fout meldingen. Ik heb div instellingen veranderd waaronder de Extreme in brugmodus en Express Uitbreiden/eigen netwerk etc...

Ik krijg het maar niet werkend. Beide apparaten lijken elkaar dwars te zitten.

Kan iemand mij verder helpen. Heb al veel gegoogeld maar kan maar niet komen tot een oplossing.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2016, 20:54
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Als die Experiadoos de primaire router en DHCP server is dan moeten de Airport Extreme en Airport Express beide in brugmodus staan. Dat Wi-Fi op de Experiadoos uitstaat verandert daar niets aan.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 12 October 2016, 15:32
Pleur's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2012
Locatie: Het schone Zuiden met een zachte "G"
Berichten: 239
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Als die Experiadoos de primaire router en DHCP server is dan moeten de Airport Extreme en Airport Express beide in brugmodus staan. Dat Wi-Fi op de Experiadoos uitstaat verandert daar niets aan.
Zou kunnen, maar het zou ook kunnen dat de TS bedoelt dat de DHCP uitstaat in plaats van dat de Wi-Fi uitstaat.

Als die Experiabox geen DHCP uitgeeft, is onderstaand de beste opzet:

Experiabox (zonder DHCP, dus geen Wi-Fi) _________ Airport Extreme (Maakt netwerk aan) ______ Airport Express (Breidt netwerk uit)

Brugmodus op de Airports zou dan ook niet van toepassing zijn.
__________________
War, war never changes
  #4  
Oud 12 October 2016, 15:49
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pleur Bekijk bericht
Zou kunnen, maar het zou ook kunnen dat de TS bedoelt dat de DHCP uitstaat in plaats van dat de Wi-Fi uitstaat.
Als de TS iets anders bedoelt dan wat hij/zij schrijft dan mag hij/zij dat zelf komen uitleggen.
Reageren

Labels
airport, bedraad, express, extreme, Wi-Fi


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi connectie met KPN Experia Box macamba iPhone Apps 7 25 March 2010 13:24
Geen verbinding met de KPN experia box hansthart Wi-Fi 2 24 February 2009 14:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:07.