Geen verbinding met de KPN experia box

Geen verbinding met de KPN experia box discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Ik heb vandaag mijn 8GB met Iplus unlocked, ging allemaal prima. Nu probeer ik al een paar uur via de wifi op het internet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 March 2008, 05:25
hansthart's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 8
Unhappy Geen verbinding met de KPN experia box

Hi,

Ik heb vandaag mijn 8GB met Iplus unlocked, ging allemaal prima.
Nu probeer ik al een paar uur via de Wi-Fi op het internet te komen, maar ik kan alleen de Speedtouch zien en mijn sleutel wordt niet geaccepteerd.
Heb toen de WPA beveiliging verandert in WEP en toen ging het direct. Echter kreeg mijn laptop toen geen verbinding meer... heel irritant!!

Kan de Iphone geen WPA aan?
Heb ook al gechecked voor MAC adressen, maar daarvan vind ik helemaal niks terug in de menu's van de Speedtouch.

Greetz,

Hans
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 March 2008, 10:33
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hansthart Bekijk bericht
Hi,
Ik heb vandaag mijn 8GB met Iplus unlocked, ging allemaal prima.
Nu probeer ik al een paar uur via de Wi-Fi op het internet te komen, maar ik kan alleen de Speedtouch zien en mijn sleutel wordt niet geaccepteerd.
Heb toen de WPA beveiliging verandert in WEP en toen ging het direct. Echter kreeg mijn laptop toen geen verbinding meer... heel irritant!!
Kan de Iphone geen WPA aan?
Heb ook al gechecked voor MAC adressen, maar daarvan vind ik helemaal niks terug in de menu's van de Speedtouch.
Greetz,
Hans
Er zijn verschillende WPA beveiligingen. De iPhone kent alleen de allersimpelste WPA en die moet je dus ook kiezen in je ST.

Als je de ST aanpast (andere WPA of WEP) dan zul je ook je laptop moeten aanpassen.
  #3  
Oud 24 February 2009, 15:18
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 1
Standaard Wi-Fi verbinding

Hallo Hans, kun je mij melden of het gelukt is met de verbindingen?Ik heb een iphone 2g 8gb en bij mij thuis lukt het niet met de speedtouch.Bij mijn zus was het geen probleem dus het ligt aan de speedtouch.Hoe heb jij dat opgelost?Bij voorbaat dank, Anne. ps ik ben geen computernerd
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet met KPN Hi nvkarsen KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 31 December 2010 11:10
Wi-Fi connectie met KPN Experia Box macamba iPhone Apps 7 25 March 2010 14:24
Geen verbinding met Wi-Fi xtrt Wi-Fi 2 3 March 2010 10:31
geen verbinding met kpn cwsmdb KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 13 May 2009 20:58
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15 February 2009 23:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:25.