WiFi connectie met KPN Experia Box

WiFi connectie met KPN Experia Box discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, De laatste tijd merk ik dat mijn iPhone moeite heeft met een verbinding houden met mijn KPN Experia (InternetEnBellen) router. Ik heb continue WiFi ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 March 2010, 09:09
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 80
Standaard Wi-Fi connectie met KPN Experia Box

Hallo,

De laatste tijd merk ik dat mijn iPhone moeite heeft met een verbinding houden met mijn KPN Experia (InternetEnBellen) router.

Ik heb continue Wi-Fi aan staan. Ik heb geen problemen met Wi-Fi op het werk. Ik kan connecten tot de Wi-Fi van mijn Experia box, de WEP sleutel heb ik ingevoerd. Het Mac adres van mijn iPhone is bekend in de Experia box. Ik kan Internetten, mailen, en zo via mijn thuis Wi-Fi.

Terwijl ik een pagina open zie ik dat de connectie sterkte vermindert. Ik ga dan naar Instellingen, zet Wi-Fi uit, en aan, en ga zitten wachten tot ik weer verbinding heb. Soms moet ik Wi-Fi meerdere keren uit en aan zetten voordat ik weer verbinding heb.

Iemand ervaring met een beroerde ontvangst met de InternetEnBellen modem van de KPN?

Macamba
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2010, 09:19
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 629
Standaard

Dit herken ik, tot twee weken geleden had ik ook de experia box. Sinds begin maart heb ik een andere router en duidelijk beter bereik. Ik denk dat het aan de router ligt. Ik had er wel één uit 2005, routers zijn nu misschien ook beter geworden.
  #3  
Oud 25 March 2010, 09:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 80
Standaard

Dank voor je antwoord. Ik heb het contract al opgezegd, en ga over naar UPC. Wie weet zijn dan mijn verbindingsproblemen ook achterwegen (NB. Ik ga dan ook over op Wi-Fi Skype).
  #4  
Oud 25 March 2010, 09:38
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macamba Bekijk bericht
Dank voor je antwoord. Ik heb het contract al opgezegd, en ga over naar UPC. Wie weet zijn dan mijn verbindingsproblemen ook achterwegen (NB. Ik ga dan ook over op Wi-Fi Skype).
herstel gewoon is keer je netwerk instellingen dat wertk ook vaak tegen dit soort dingen
__________________
Plus+ name : Casixh0
  #5  
Oud 25 March 2010, 10:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Berichten: 5
Standaard

Met de KPN Experia box is het "probleem" dat er veel komen, maar KPN heeft een beperkt frequentiebereik gekregen. Hierdoor zitten veel routers op hetzelfde kanaal of dicht bij elkaar.
Je kan proberen door eens in te loggen in je box en het kanaal te wijzigen.
Met "Network Stumbler" kun je zien welke kanale in de buurt zitten.
  #6  
Oud 25 March 2010, 10:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Locatie: oosterhout
Berichten: 83
Standaard

Wat je ook kunt doen is: de firewall van je experiabox op low zetten.
Heeft bij mij ook geholpen!

succes!
  #7  
Oud 25 March 2010, 10:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jamopa Bekijk bericht
Met de KPN Experia box is het "probleem" dat er veel komen <SNIP> Je kan proberen door eens in te loggen in je box en het kanaal te wijzigen.
Met "Network Stumbler" kun je zien welke kanalen in de buurt zitten.
Bedoel je dat ik het kanaal waar mijn Experia box op uitzend in het configuratie scherm van de box kan wijzigen?
  #8  
Oud 25 March 2010, 13:24
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 179
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macamba Bekijk bericht
Bedoel je dat ik het kanaal waar mijn Experia box op uitzend in het configuratie scherm van de box kan wijzigen?
ja dat bedoelt die
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nu upgrade firmware geen connectie via blue tooth carkit bij bellen voicemail KPN leppink KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 27 December 2010 11:56
Geen connectie met Wi-Fi, wfi staat wel open!! learjet Wi-Fi 1 15 November 2010 11:55
Wi-Fi geen connectie mogelijk bjklifatih Wi-Fi 13 8 March 2009 01:55
Geen verbinding met de KPN experia box hansthart Wi-Fi 2 24 February 2009 14:18
Vraagje met betrekking tot Wi-Fi connectie van de iphone. densy Archief 2 24 February 2008 11:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:42.