Wi-Fi probleem

Wi-Fi probleem discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik verbinding met wifi wil maken blijf ik dit scherm zien (zie bijlage). Ook bovenin is geen rondje te zien of 3 streepjes. Iemand???...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 March 2009, 15:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard Wi-Fi probleem

Als ik verbinding met Wi-Fi wil maken blijf ik dit scherm zien (zie bijlage).
Ook bovenin is geen rondje te zien of 3 streepjes.

Iemand???
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0013.PNG‎ (45,1 KB, 23x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 March 2009, 15:50
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom11 Bekijk bericht
Als ik verbinding met Wi-Fi wil maken blijf ik dit scherm zien (zie bijlage).
Ook bovenin is geen rondje te zien of 3 streepjes.

Iemand???
Staat uw router als zijnde "discoverable" vindbaar ? Anders kan je deze nooit instellen.
  #3  
Oud 21 March 2009, 15:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard

Ik heb dit probleem pas sinds kort.
Met 2.2 had ik dit pas 2 weken geleden, toen heb ik maar geupdate naar 2.2.1, toen leek het probleem even voorbij, maar het is nu weer terug.
Aan mn router ligt het niet
  #4  
Oud 21 March 2009, 16:09
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom11 Bekijk bericht
Ik heb dit probleem pas sinds kort.
Met 2.2 had ik dit pas 2 weken geleden, toen heb ik maar geupdate naar 2.2.1, toen leek het probleem even voorbij, maar het is nu weer terug.
Aan mn router ligt het niet
Misschien eens een herstel doen van uw netwerkinstellingen. Deze kan je vinden in Instellingen/general/reset/ reset networkinstellingen.
  #5  
Oud 21 March 2009, 16:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard

Ook gedaan, werkt ook niet.
  #6  
Oud 21 March 2009, 16:42
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Laat je iPhone het netwerk eens vergeten, helpt ook vaak.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 21 March 2009, 16:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard

Ik krijg geen enkele verbinding te zien, terwijl ik er iets van 10 hoor te krijgen.
Zo kan ik ook niet het netwerk vergeten.
  #8  
Oud 21 March 2009, 17:16
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Al restart van je iPhone gedaan/geprobeerd (home+powerbutton indrukken totdat Apple logo verschijnt)?
  #9  
Oud 21 March 2009, 17:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard

Ook al geprobeerd...
  #10  
Oud 21 March 2009, 17:28
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Zoek anders handmatig naar je netwerk als je iPhone het dan nog niet vind
probeer dan even Wi-Fi uit te doen en dan weer aan, schijnt te helpen heb ik
op andere forums gelezen.

Je zou altijd nog een restore kunnen doen.
Good luck

Laatst gewijzigd door iMick; 21 March 2009 om 17:34.
  #11  
Oud 22 March 2009, 02:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

hoe ver zijn die routers bij jouw vandaan
want iphone's hebben niet zo'n sterk signaal als een laptop bijvoorbeeld
  #12  
Oud 22 March 2009, 20:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 30
Standaard

Hij doet het ineens weer, vraag me niet waarom.
  #13  
Oud 22 March 2009, 21:46
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Waarom?

Off-topic
Sorry....

  #14  
Oud 24 March 2009, 00:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb mijn iPhone 3G nu ong. 3 maanden en Wi-Fi werkte feilloos. Eergisteren in Tokyo gearriveerd en via Wi-Fi op een netwerk mijn gmail gechecked...tot ik polts geen Wi-Finetwerk meer had. Sindsdien vindt ik geen enkel netwerk nergens meer. Alle gesuggereerde resets gedaan. Moet ik met mijn iPhone onder garantie naar een Store?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk probleem en ander probleem Dannybevers iPhone algemeen 0 21 November 2009 00:19
Windows: Itunes probleem of Firmware 3.1 probleem ? satfreak1969 iTunes 0 22 September 2009 15:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:16.