ssid uitzetten op computer in relatie met iphone

ssid uitzetten op computer in relatie met iphone discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo Forumleden, Ik heb op mijn router de SSID instellingen uitgezet zodat er een "hidden" netwerk ontstaat. Nu ziet de iphone natuurlijk ook het netwerk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 July 2009, 18:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Praag CZ
Berichten: 45
Standaard ssid uitzetten op computer in relatie met iphone

hallo Forumleden,

Ik heb op mijn router de SSID instellingen uitgezet zodat er een "hidden" netwerk ontstaat. Nu ziet de iphone natuurlijk ook het netwerk niet meer en moet ik steeds handmatig bij instellingen het netwerk opgeven in instellen. Is er toch geen manier zodat de iphone weer automatisch het netwerk herkent?
alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 July 2009, 19:01
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Waar zou het ''netwerk verbergen'' anders op slaan.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 26 July 2009, 19:04
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Strange.... Mijn Wi-Fi netwerk thuis staat ook op 'hidden', maar ik hoef nooit opnieuw in te loggen oid.
Ik heb het netwerk eenmalig op zichtbaar gezet en daarna de nodige instellingen in mijn iPhone ingevoerd, waarna ik kon verbinden. Vervolgens mijn netwerk weer op 'hidden' gezet, daarna nooit weer instellingen hoeven invoeren.....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Relatie stuk door iphone Ka7baKiller Chat en geruchten 50 6 February 2011 15:54
iPhone met computer bedienen Mittt iPhone Apps 2 13 March 2010 11:54
LET OP! Relatie slechte ontvangst en vasthouden van Iphone 3G hadimassa iPhone algemeen 12 27 September 2009 01:55
einde relatie herberts Chat en geruchten 10 5 May 2009 21:20
Computer aansluiten met Iphone skater_07 iPhone algemeen 7 1 August 2008 16:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:46.