Internet verbruik/kosten

Internet verbruik/kosten discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door tychop Ik heb ook een losse iPhone uit Belgie. Ik heb ook Hi. Ik heb ook geen internet abbo. Maar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 March 2010, 11:24
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tychop Bekijk bericht
Ik heb ook een losse iPhone uit Belgie.
Ik heb ook Hi.
Ik heb ook geen internet abbo.
Maar ik betaal geen cent voor Wi-Fi usage.
Zie je wel het Wi-Fi icoontje in de statusBar? Of zie je een rondje? Of de teksts '3G'?
Ja ik zie altijd een Wi-Fi icoontje, tenzij ik hem net ontgrendel dan staat er 3G, maar dan binnen 2 sec komt het Wi-Fi icoontje tevoorschijn..Ik zit juist ook alleen maar op internet wanneer ik het Wi-Fi icoontje zie...daarom snap ik niet waarom er steeds internetkosten worden verrekend op mijn telefoonrekening
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 18 March 2010, 14:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemaine Bekijk bericht
Ja ik zie altijd een Wi-Fi icoontje, tenzij ik hem net ontgrendel dan staat er 3G, maar dan binnen 2 sec komt het Wi-Fi icoontje tevoorschijn..Ik zit juist ook alleen maar op internet wanneer ik het Wi-Fi icoontje zie...daarom snap ik niet waarom er steeds internetkosten worden verrekend op mijn telefoonrekening
Ik heb echt precies hetzelfde probleem! Ik zie ook altijd het Wi-Fi icoontje en toch heb ik internet kosten.

Ik heb alles waarmee hij automatisch gegevens van het internet uitgezet! Mail enzo. Maar toch blijf ik kosten houden
  #23  
Oud 28 March 2010, 14:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Locatie: Assen
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cpc9280 Bekijk bericht
Ik heb de oplossing: Download met je Iphone een applicatie op deze site:
Disable EDGE/3G data on iPhone - iphonenodata.com - for free - Disable EDGE/3G
Je kan dan alleen internet met Wi-fi en er gaat geen geld af van je beltegoed ,omdat je geen gebruik maakt van edge of 3G
Hoe meot je dat prog dan openen? k kan dat namelijk niet
  #24  
Oud 28 March 2010, 15:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Of installeer dit.
https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post431325
  #25  
Oud 28 March 2010, 21:00
ipwnjnki's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 41
Standaard

surf met je telefoon naar: www iphonenodata com

instaleer dit...


Nu zou er een optie verschijnen in je:


-> Instellingen -> Algemeen -> Profiel "disabled-EDGE-3G"


Nu is je EDGE en 3G helemaal uitgeschakelt!!! en kun je Wi-Fi gebruiken.

Je verbruikt geen data meer via je beltegoed.

Als je niet op je Wi-Fi zou zitten, zegt je iphone ook gelijk "NO internet connection"


3G en EDGE uitschakelen in de SB-settings werkt NIET!!!


Dit is alles! Succes!


(slotje)


FILMPJE UITLEG: YouTube - How to disable EDGE and 3G from your iphone 3G ! EASY
  #26  
Oud 28 March 2010, 21:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 21
Standaard

Uitschakelen in sb setting werkt niet?
  #27  
Oud 28 March 2010, 21:13
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Locatie: Assen
Berichten: 47
Standaard

nope

ga naar de site op je iphone: iphonenodata.com en installeer t
dan heb je egde en 3g uitgedaan, te testen zet Wi-Fi uit en ga naar je safari
  #28  
Oud 29 March 2010, 02:27
ipwnjnki's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 41
Standaard

jup.... ook zonder jailbraik en SB settings werkt het

Succes!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN internet, niet op data verbruik jlrens KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 4 April 2010 00:06
extra kosten Tmobile internet richardiPhonepoldervaart T-Mobile 16 1 April 2010 16:09
Internet Kosten Thabomb Archief 2 22 September 2009 23:45
Internet kosten buitenland 1234567890 T-Mobile 3 11 August 2009 11:51
internet verbruik met b.v pdanet Deepdelver T-Mobile 16 27 November 2008 22:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.