Kan geen verbinding maken met Speedtouch modem - Wifi

Kan geen verbinding maken met Speedtouch modem - Wifi discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Jailbreak enkele tijd geleden gedaan met BlackRa1n heeft het altijd goed gedaan nu niet meer geeft bij mijn Wifi aan dat ik volledig bereik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 January 2010, 12:01
NPE NPE is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Berichten: 4
Standaard Kan geen verbinding maken met Speedtouch modem - Wi-Fi

Jailbreak enkele tijd geleden gedaan met BlackRa1n heeft het altijd goed gedaan nu niet meer

geeft bij mijn Wi-Fi aan dat ik volledig bereik heb maar kan niet op internet Appstore enz ik heb alle instellingen teruggezet en al een paar x aan en uit gedaan ook door middel van de uit en home knop.

Router gereset al meerdere malen ik snap er helemaal niks meer van.

Hij geeft gewoon aan volledig bereik, alle instellingen van het IP adres enz ook

Help Please!

Thanks alvast
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 January 2010, 12:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Gewoon een keer overnieuw herstellen en jailbreaken.

Tevens topic titel aangepast
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 16 January 2010, 21:45
NPE NPE is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Berichten: 4
Standaard

Dat heb ik gedaan nog andere tips?

Nu heb ik hem dus zo dat hij alleen het itunes logo laat zien en de usb ..

als ik hem nu opnieuw wil jailbreaken met Blackra1n blijft hij hangen op waiting for divice ...dat lukt dus niet..

HELP!

{EDIT}
wel weer jailbreak toe kunnen passen even een nachtje laten rusten..alleen nog steeds geen internet
heb de volgende dingen al geprobeerd:

Instellingen gereset.
Blackra1n opnieuw erop gezet.
vliegtuigmodus aan - uitgeschakeld - opnieuw aangezet.
vergeet dit netwerk gedaan - opnieuw ingesteld met web beveiliging.

heeft er iemand andere tips ?

Laatst gewijzigd door Bomans; 20 January 2010 om 14:00. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #4  
Oud 19 January 2010, 13:26
NPE NPE is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Berichten: 4
Standaard

Echt fijn dat niemand kan helpen
  #5  
Oud 19 January 2010, 14:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 9
Standaard

lol, je bent nog maar 3 dagen geregistreerd en je begint al te klagen dat niemand je helpt?! Misschien is iemand wel heel druk bezig het uit te zoeken voor je op internet!
  #6  
Oud 20 January 2010, 13:53
Karnemelk's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 59
Standaard

<antwoord verwijderd door mezelf, had niet goed gelezen>

Heb je wel Wi-Fi zonder jailbreak?

Laatst gewijzigd door Karnemelk; 20 January 2010 om 13:57.
  #7  
Oud 20 January 2010, 13:59
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb je al geprobeerd met algemeen - stel opnieuw in - herstel netwerkinstellingen?
  #8  
Oud 20 January 2010, 22:33
NPE NPE is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2010
Berichten: 4
Standaard

Nee geen Wi-Fi zonder Jailbreak omdat het een Iphone uit amerika is..
Hij heeft het hiervoor altijd gedaan.
herstel netwerkinstellingen werkt ook niet..

kan het er iets mee te maken hebben dat we nu XBOX live hebben?
het is begonnen toen we die aansloten lijkt mij bijna niet omdat die via LAN gaat ?

Thanks voor het meedenken..
Is zo frustrated als je er niet achter kan komen wat er mis gaat
  #9  
Oud 20 January 2010, 22:41
Karnemelk's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 59
Standaard

Dat lijkt me snel getest; trek die XBOX uit de router en kijk of ie het dan wel doet. Misschien eist de XBOX wel de hele bandbreedte van je netwerkverbinding op.

Probeer anders eens Wi-Fi bij iemand anders (buren, vrienden, T-Mobile hotspot, bij mij thuis in Amersfoort). Als ie het daar ook niet doet, ligt het ws. aan de iPhone.
  #10  
Oud 21 January 2010, 15:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Karnemelk Bekijk bericht
Dat lijkt me snel getest; trek die XBOX uit de router en kijk of ie het dan wel doet. Misschien eist de XBOX wel de hele bandbreedte van je netwerkverbinding op.

Probeer anders eens Wi-Fi bij iemand anders (buren, vrienden, T-Mobile hotspot, bij mij thuis in Amersfoort). Als ie het daar ook niet doet, ligt het ws. aan de iPhone.
Denk dat hij bedoeld dat hij een "greyed out" Wi-Fi probleem heeft.
Zodat je niet eens meer Wi-Fi kan drukken.
Hij is en blijft grijs en staat achter "Geen Wi-Fi".
Een collega van mij heeft dit probleem sinds vandaag ook.

Heb al van alles geprobeerd;
Netwerk instellingen herstellen (ong. 5x).
2x opnieuw gejailbreakd (hij ging van 3.0 naar 3.1.2).
Dus eerst met een custom FW, alles ging goed maar kon hem niet unlocken dmv. geen Wi-Fi.
Later orginele 3.1.2 erop gezet, jailbreak dmv. Blackra1n.
Ook geen succes.

Iemand nog andere ideen?
  #11  
Oud 21 January 2010, 15:48
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Had ergens gelezen dat je
algemeen - stel opnieuw in - herstel netwerkinstellingen

3x achter elkaar moet uitvoeren en het dan zou werken.

Je weet maar nooit ...
  #12  
Oud 21 January 2010, 15:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Had ergens gelezen dat je
algemeen - stel opnieuw in - herstel netwerkinstellingen

3x achter elkaar moet uitvoeren en het dan zou werken.

Je weet maar nooit ...
Bedankt voor je snelle reactie!
Gaan het direct proberen.
We hadden al 2x achter elkaar gdn.
  #13  
Oud 21 January 2010, 16:40
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Berichten: 7
Standaard

heb ik ook moet de hele Wi-Fi module laten vervangen.
  #14  
Oud 21 January 2010, 16:50
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davevogel0 Bekijk bericht
heb ik ook moet de hele Wi-Fi module laten vervangen.
Hmm.. Zou ook een optie kunnen zijn.
Hij heeft het altijd gedaan tot voorkort.
Daarna deed hij het niet meer, na het updaten deed hij het ff 5 min. en daarna weer niet.
En vond ook gewoon de netwerken.

Toch bedankt voor je reactie!
  #15  
Oud 21 January 2010, 17:50
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sensatie Bekijk bericht
Denk dat hij bedoeld dat hij een "greyed out" Wi-Fi probleem heeft.
Zodat je niet eens meer Wi-Fi kan drukken.
Hij is en blijft grijs en staat achter "Geen Wi-Fi".
Een collega van mij heeft dit probleem sinds vandaag ook.

Heb al van alles geprobeerd;
Netwerk instellingen herstellen (ong. 5x).
2x opnieuw gejailbreakd (hij ging van 3.0 naar 3.1.2).
Dus eerst met een custom FW, alles ging goed maar kon hem niet unlocken dmv. geen Wi-Fi.
Later orginele 3.1.2 erop gezet, jailbreak dmv. Blackra1n.
Ook geen succes.

Iemand nog andere ideen?
Ik heb hier ook wat over gelezen. Het schijnt dat dit bij elke 3G op elk moment kan gebeuren. Dit kun je tijdelijk oplossen door de iPhone even in de vriezer te leggen(ja werkt echt, even in een tissue oid ivm vocht). De echte oplossing is een nieuw com-board a 300 euro, tenminste als je geen garantie hebt.
  #16  
Oud 21 January 2010, 20:08
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Het is me gelukt om te unlocken...
Het hem kunnen jailbreaken dmv. een custom FW van Destiney.
Toen blackra1n's unlock erin gezet dmv. iPhonebrowser.

De Wi-Fi doet het nog niet, maar las al wel vaker over die vriezer.
Het lijkt idd. te helpen bij heel veel mensen.

Allemaal bedankt voor jullie (snelle) reacties en hulp!
  #17  
Oud 21 January 2010, 23:10
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Berichten: 7
Standaard

Vrieser hielp bij mij ook helemaal niet. Ik heb hem gekocht met kapotte Wi-Fi.
  #18  
Oud 21 January 2010, 23:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2010
Berichten: 12
Standaard

Misschien een stomme vraag (ben een nieuwkomer). Ik heb een surf en mail abonnement bij KPN. Ik heb thuis contact gemaakt tussen mijn IPhone en mijn Wi-Fi-netwerk. Hoe weet ik nou of ik, als ik op mijn IPhone internet, deze gebruik maakt van het KPN netwerk of van mijn Wi-Fi-netwerk ?
  #19  
Oud 21 January 2010, 23:13
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door villadora Bekijk bericht
Misschien een stomme vraag (ben een nieuwkomer). Ik heb een surf en mail abonnement bij KPN. Ik heb thuis contact gemaakt tussen mijn IPhone en mijn Wi-Fi-netwerk. Hoe weet ik nou of ik, als ik op mijn IPhone internet, deze gebruik maakt van het KPN netwerk of van mijn Wi-Fi-netwerk ?
Als je via KPN op internet zit zie je 3g staan.
Als je via Wi-Fi ben heb je drie van die streepjes boven elkaar.

Edit;
Dit logo'tje.
Die je links bovenaan ziet.
Zie je die dan zit je op Wi-Fi.



PS. Verander je profiel ff .

Laatst gewijzigd door Sensatie; 21 January 2010 om 23:16.
  #20  
Oud 22 January 2010, 07:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2010
Berichten: 12
Standaard

Aha. Bedankt voor je antwoord. Bij "netwerken" zie ik mijn Wi-Fi netwerk in grijze letters aangegeven. Hoe kan ik overschakelen van KPN naar Wi-Fi ?
(sorry, behalve beginner, ben ik ook nog eens blond )
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: kan geen verbinding maken met iTunes dirk1947 iTunes 1 11 March 2011 15:31
geen verbinding maken met Wi-Fi driver91 Wi-Fi 8 17 October 2010 11:55
Windows: kan geen verbinding maken met iphone maat1956 iTunes 2 6 September 2010 22:42
Kan geen verbinding maken met Guest-1102131139 Wi-Fi 0 19 February 2010 15:45
Wi-Fi kan geen verbinding maken in 't buitenland Londonforever Wi-Fi 10 13 July 2009 19:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:28.