wifi logo?

wifi logo? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een iphone 4 32gb met ios 4.0.1 en ik zie de streepjes van wifi niet meer boven aan hoe kan ik die trug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 August 2010, 12:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard Wi-Fi logo?

ik heb een iphone 4 32gb met ios 4.0.1 en ik zie de streepjes van Wi-Fi niet meer boven aan hoe kan ik die trug krijgen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 August 2010, 12:13
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koen2709 Bekijk bericht
ik heb een iphone 4 32gb met ios 4.0.1 en ik zie de streepjes van Wi-Fi niet meer boven aan hoe kan ik die trug krijgen?
Wat heb je er nu staan, een rondje of 3G? En welke cydia programma's heb je allemaal genstalleerd de laatste tijd?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 21 August 2010, 12:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

dat vroeg ik me ook al want dat staat er niet meer sinds ik me iphone 4 heb der staat alleen tmobile NL maak even een screen post hem zo wel even

EDIT:

uit cydia aleen iFile en SB Settings



het kan denk ik ook door tmobile komen dat ik een verkeerde abbo ofzo heb want ik heb me i150 verlengd en in het begin hadden ze al de verkeerde sim geactiveerd of overgezet

Laatst gewijzigd door iScorpio; 21 August 2010 om 12:22.
  #4  
Oud 21 August 2010, 12:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Wat is die app uit Cydia die je ook het aantal MB's laat zien boven in de balk? Als je die nu eens verwijderd
  #5  
Oud 21 August 2010, 12:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

ik ga nu 2 dingen probeeren 1 is proberen te internetten zonder Wi-Fi en kijken of ik overige kosten krijg want die staat namelijk in eens op 43 cent en ik zal dat een s uit zetten

ja het is de de status bar memory maar dan vraag ik me nog af waarom ik geen rondje of 3g krijg inplaats van nl want met me 3g had ik dat wel

Laatst gewijzigd door iScorpio; 21 August 2010 om 12:27. Reden: volgende keer even de edit knop gebruiken
  #6  
Oud 21 August 2010, 12:28
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je gaat jailbreaken en dan via Cydia apps gaat installeren kan je soms tegen rare problemen aanlopen. Dat is het risico van jailbreaken en (onbekende) Cydia apps installeren.
  #7  
Oud 21 August 2010, 12:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

maar dat NL had ik al voor dat ik em jailbreakde
  #8  
Oud 21 August 2010, 12:33
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koen2709 Bekijk bericht
maar dat NL had ik al voor dat ik em jailbreakde
Maar voor de jailbreak, had je toen ook al geen Wi-Fi bars? Want dan zou ik eens een herstel van de firmware overwegen
  #9  
Oud 21 August 2010, 12:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

dat weet ik niet meer maar in iedergeval bedankt voor de hulp
  #10  
Oud 21 August 2010, 12:54
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koen2709 Bekijk bericht
ja het is de de status bar memory maar dan vraag ik me nog af waarom ik geen rondje of 3g krijg inplaats van nl want met me 3g had ik dat wel
NL zit toch standaard bij je T-Mobile tekst. Het is altijd al T-Mobile NL geweest.

Als ik de optie "Status bar memory" in SBsettings enable, dan komt de tijd en memory naast elkaar te staan. In combinatie met T-Mobile NL is er dus geen plek meer voor de Wi-Fi logo. En is deze ook bij mij verdwenen.

Ga maar eens naar de SMS.app en kantel je scherm maar in landscape dan is je logo weer terug.

Dus wil je je Wi-Fi logo weer terug dan zal je je available memory moeten weghalen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 08:57
vierkantje op Wi-Fi-logo plekje skater_07 Archief 5 15 August 2008 20:14
iTunes logo en USB aansluiting logo op iPhone scherm en telefoon werkt niet meer maasland Archief 1 21 July 2008 18:25
Apple logo (reset) na maken Wi-Fi verbinding probin Wi-Fi 1 30 June 2008 11:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:29.