Installer.app 'Refreshing sources...' langzaam via wifi?

Installer.app 'Refreshing sources...' langzaam via wifi? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb het zelfde probleeem met WIFI duurt een eeuwigheid voor dat install.app de sources heeft gerfresht. ik gebruik een linksys router ....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 21 December 2007, 09:12
Nesh's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 12
Standaard

Heb het zelfde probleeem met Wi-Fi duurt een eeuwigheid voor dat install.app de sources heeft gerfresht. ik gebruik een linksys router .
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 23 December 2007, 23:26
drm drm is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: antwerpen
Berichten: 102
Standaard

al iemand een oplossing gevonden?
ligt het aan de provider? aan de router? aan de beveiliging?
echt wel een lastig probleem....
  #23  
Oud 7 January 2008, 15:45
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 168
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door drm Bekijk bericht
al iemand een oplossing gevonden?
ligt het aan de provider? aan de router? aan de beveiliging?
echt wel een lastig probleem....
he mensen ik heb ook datzelfde probleem dat het lang duurd het alles is goed verbonden en ook snel maar wat me opviel als ik bij mn vriendin thuis hetzelfde doe gaat het echt super snel.
zij hebben een linksys router en ik een digiconnect in beide gevallen bereik perfect en een 20 mbit lijn. wat me wel opviel wanneer ik mijn pc uit de router trok en de router opnieuw opstarte ging het ineens wel heel snel. heel vreemd allemaal.
heb nu het probleeem als ik mn foon op standby zet dat mn internet word verbroken dat is zo onhandig voor msn, mail (appolo) aan te laten staan daan kan ik steeds niks ontvange.
  #24  
Oud 7 January 2008, 16:07
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

mensen het staat notabene in installer zelf!
Citaat:
Known Issues:
Refreshes may hang for a long time if a server does not respond
lijkt me duidelijk toch (en vandaar dus ook soms lang, soms kort)... als 1 van de sources offline is blijft hij contact proberen te maken en gebeurt er dus niets, ik vind dat ook heel naar (wou dat 3-letter woord dat begint met ku en eindigt op t maar de censuur hier...) maarja, het is redelijk makkelijk te fixen/verminderen..
zorg dat je alleen trusted sources (en de ifoneguide.nl/repo natuurlijk) in installer zet.. je zal zien, hoe minder sources hoe sneller de refresh!
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #25  
Oud 7 January 2008, 17:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

maar sjowol je hebt helaas geen gelijk!! heb dit laatst geprobeerd: 2 netwerken, 1 sitecom thuis en 1 linksys bij n vriend paar deuren verder: thuis met sitecom deed ie er 20+ minuten over, bij die vriend ongeveer 35 seconden!! Ik probeerde t vlak na elkaar, eerst thuis en 5 minuten later bij die vriend... dus het kan wel degelijk aan je netwerk liggen!
  #26  
Oud 7 January 2008, 17:22
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

ok dan heb ik ook een k.. ut router (speedtouch xs4all baggerding met max. 30 cm bereik ofzo)
het kan natuurlijk ook nog aan je authenticatie-manier liggen...
  #27  
Oud 9 January 2008, 16:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

wat bedoel je daar mee? wep of wpa?
  #28  
Oud 9 January 2008, 19:15
drm drm is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: antwerpen
Berichten: 102
Standaard

heb een router van hercules ofzo, om de hoek bij n van de buren gaat het supersnel....
als ik hierover lees, lijken er geen problemen te zijn met een linksys
  #29  
Oud 10 January 2008, 15:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

en hoe zit het met Airport express? gebruikt iemand die als router? en gaat t dan nog zo langzaam of is het probleem dan ook verholpen?
  #30  
Oud 10 January 2008, 15:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

Mez ZyXel NBG-415 gaat het ook supersnel !!! 1-2 seconden MAX !!
Wel heb ik gemerkt dat als je een paar dagen geen refresh maakt, hij het dan langzamer doet,..logish: moet natuurlijk meer data halen
  #31  
Oud 10 January 2008, 15:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

Oke, mooi om te horen! en heeft iemand nog ervaringen met de Aiport Express en het refreshen van installer.app???
  #32  
Oud 10 January 2008, 17:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

Ik weet t probleem eindelijk!!!
- t ligt NIET aan de soort beveiliging,
- t ligt NIET aan welke provider je hebt
- t ligt NIET aan welke resources je hebt toegevoegd. (Maar dat wil niet zeggen dat je zomaar elke erbij kan zetten!)

Waar het dan wel aan ligt:
aan je merk router! Airport Express en Linksys werken sowieso goed! Sitecom niet. Deze lijst kan aangevuld worden door de bevindingen van andere leden!
  #33  
Oud 23 January 2008, 09:02
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

maar hoe verklaar je dat dan?? ik kan het me eigenlijk niet voorstellen. ik ken geen ander apparaat met Wi-Fi dat hier last van heeft

ik heb precies hetzelfde probleem, ik heb uiteindelijk maar via GPRS wat installer applicaties gedownload en dan is het zo gepiept. maar het kost wel geld natuurlijk..

ik denk dat het toch met een instelling te maken heeft, maar ik weet ook niet wat of hoe hoor..
  #34  
Oud 24 January 2008, 08:55
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

Ik heb nu eens geprobeerd om eerst via Edge/GPRS sources refreshen etc. daarna overgeschakeld op Wi-Fi, en toen applicaties gedownload en dat ging wel goed.

ik ga sowieso een abonnement afsluiten voor GPRS want ik vind de Wi-Fi zeker niet optimaal.
  #35  
Oud 24 January 2008, 10:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

Wi-Fi is zeker wel optimaal! je moet alleen de goede router hebben! raar maar waar!!!
  #36  
Oud 24 January 2008, 11:38
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

het zou kunnen, maar ik zou niet weten hoe je dat moet verklaren, het moet toch ergens aan liggen, iets technisch..
  #37  
Oud 28 January 2008, 13:02
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 23
Standaard

ik weet nu wat het probleem echt is zie:

Using iPhone Safari over Wi-Fi is DNS sensitive The World According to Tim Skipper
  #38  
Oud 15 February 2008, 22:22
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

refreshing sources gaat sinds vanavond heeeel traag bij mij!
iemand ideetje wat er kan zijn?
  #39  
Oud 20 February 2008, 08:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 17
Standaard

Ik gebruik DNS 208.67.222.222. wanneer Wi-Fi settings ingesteld staan bij DHCP refresht gij heel traag of soms niet. Wanneer ik hem dan instel op static refresh gij als een trein!

hopelijk hebben jullie hier iets aan!

mvg Dierre
  #40  
Oud 26 February 2008, 12:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dierre Bekijk bericht
Ik gebruik DNS 208.67.222.222. wanneer Wi-Fi settings ingesteld staan bij DHCP refresht gij heel traag of soms niet. Wanneer ik hem dan instel op static refresh gij als een trein!

hopelijk hebben jullie hier iets aan!

mvg Dierre
Hallo, dit is mijn eerste (en hopelijk bruikbare) post.
Ik had hetzelfde probleem (thuis langzaam met Wi-Fi,snel met GPRS etc.). In deze thread wordt langzaam maar zeker een tipje van de sluier opgelicht, maar ik ben een halve digibeet dus hoe het opgelost moest worden was me nog niet duidelijk. Tot ik bij de volgende site kwam, waar precies uitgelegd wordt hoe het probleem in elkaar steekt en wat de oplossing is. Inderdaad DNS 208.67.222.222 instellen op je iPhone! Zie hier:
Change iPhone’s Wi-Fi DNS Settings to Connect to the Internet - AndrewEscobar.com

mvg, Mick Andriesse
Amsterdam
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
whats app werkt langzaam met Wi-Fi rijokide Wi-Fi 1 20 March 2011 16:17
Plaats waar installer.app de sources opslaat EdoubleDee iPhone Apps 5 16 May 2008 16:18
Installer.app loopt vast bij refreshing sources Kersentaart Jailbreak apps en thema's 4 27 April 2008 19:07
refreshen sources installer.app duurt wel heel lang mister@ Jailbreak apps en thema's 21 19 January 2008 16:00
Iphone 'refreshing sources' gaat niet meer weg.. Kan niks!!! PManden Jailbreak apps en thema's 4 21 October 2007 12:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:56.