KPN inlogscherm op stations

KPN inlogscherm op stations discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Yfrog Photo : yfrog.com/86grjp de laatste maanden zie ik een nieuw inlogscherm om in te loggen op de hotspots op stations. Invullen van gegevens (inlognaam ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2010, 18:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 25
Send a message via twitter to marcel_k
Standaard KPN inlogscherm op stations


Yfrog Photo : yfrog.com/86grjp
de laatste maanden zie ik een nieuw inlogscherm om in te loggen op de hotspots op stations.
Invullen van gegevens (inlognaam + password) lukt totaal niet, omdat het schermpje alle kanten opspringt en de velden weer leeg maakt.
Om gek van te worden.

Weten jullie een slimme manier om hier mee om te gaan?
alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2010, 18:54
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Nee; op mijn iPhone werkt het nieuwe scherm wel zoals het hoort.
  #3  
Oud 8 November 2010, 08:28
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Heb je geprobeerd in te zoomen?
  #4  
Oud 8 November 2010, 08:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 25
Send a message via twitter to marcel_k
Standaard

jep, dat doe ik altijd. sterker, ik ga het eens proberen znder in te zoomen.
op de foto zie je al dat het inlogschermpje sowieso al geen mobiele versie is: erg onhandig.
de invulveldjes (zie plaatje) zijn gevuld met grijze letters. die moet je altijd eerst helemaal backspacen trouwens, k onhandig.
morgen ga ik het weer proberen.
  #5  
Oud 16 November 2010, 22:42
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 20
Standaard

Jammer dat je niet automatisch kunt inloggen, ik dacht dat dat zelfs sinds iOS 3.0 mogelijk was. Jammer dat KPN het niet ondersteunt, als ik nu op het station via Wi-Fi wil surfen komt mijn trein er al bijna aan. De snelheid van die hotspots is trouwens ook om te huilen. Op station Haarlem en Amsterdam CS in ieder geval wel.
  #6  
Oud 16 November 2010, 22:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 25
Send a message via twitter to marcel_k
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TimN Bekijk bericht
als ik nu op het station via Wi-Fi wil surfen komt mijn trein er al bijna aan.
jep, zeer herkenbaar!
ik had even hoop dat de autofill functie mij ging helpen, maar dat schiet ook al niet op.
misschien heb daarmee meer geluk!
  #7  
Oud 16 November 2010, 22:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 20
Standaard

In de VS bij AT&T en Starbucks schijnt het wel te werken, maar kennelijk heeft KPN (nog) niet voor deze optie gekozen.
  #8  
Oud 17 November 2010, 07:57
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Ik ben er ook ooit mee gestopt gebruik van te maken. Op de grote stations is immers ook altijd wel 3G dekking. Idd superonhandig in gebruik dat inlogscherm.
  #9  
Oud 17 November 2010, 07:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Bij mij werkt het gewoon.
Reageren

Labels
hotspot, kpn, station


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek: Docking stations TTom Muziek, foto & video 3 13 January 2011 13:27
Plotseling grote Apps en groot inlogscherm paul45 iPhone Apps 8 10 January 2011 17:53
Onbeperkt Wi-Fi via KPN (NS-stations, treinen) met xs4all AlexTemora Wi-Fi 27 20 April 2009 02:13
internetten op NS stations iLucy Overige providers Nederland 8 18 April 2008 14:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:51.