Wi-Fi niet aan de gang krijgen.

Wi-Fi niet aan de gang krijgen. discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zit nu denk al een kleine 3 kwartier wachtwoorden en shit in te voeren, maar hij blijft het steeds NIET doen. Heb al geprobeerd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 March 2008, 23:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard Wi-Fi niet aan de gang krijgen.

Ik zit nu denk al een kleine 3 kwartier wachtwoorden en shit in te voeren, maar hij blijft het steeds NIET doen.

Heb al geprobeerd op WEP-64bits , WEP-128bits (dat is trouwens best ***, vrij lang dan)
Zonder WEP gedoe (geen beveiliging).

maar hij blijft zeggen "geen verbinding mogelijk met netwerk"

Welke oplossingen heb ik nog? Want wil natuurlijk wel alle functies kunnen gebruiken.

Alvast bedankt voor de moeite
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 March 2008, 23:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

heb je geen MAC filter op je router staan naast je WEP?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGizMo Bekijk bericht
Ik zit nu denk al een kleine 3 kwartier wachtwoorden en shit in te voeren, maar hij blijft het steeds NIET doen.

Heb al geprobeerd op WEP-64bits , WEP-128bits (dat is trouwens best ***, vrij lang dan)
Zonder WEP gedoe (geen beveiliging).

maar hij blijft zeggen "geen verbinding mogelijk met netwerk"

Welke oplossingen heb ik nog? Want wil natuurlijk wel alle functies kunnen gebruiken.

Alvast bedankt voor de moeite
  #3  
Oud 14 March 2008, 00:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrRichz Bekijk bericht
heb je geen MAC filter op je router staan naast je WEP?

Nee, heb dat eerst wel geprobeerd, door mac adres van iphone er in te zetten..
maar dat werkte ook niet, dus er weer uit gedaan..

Heb trouwens een ASUS WL500g
  #4  
Oud 14 March 2008, 01:51
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrGizMo Bekijk bericht
Ik zit nu denk al een kleine 3 kwartier wachtwoorden en shit in te voeren, maar hij blijft het steeds NIET doen.
Heb al geprobeerd op WEP-64bits , WEP-128bits (dat is trouwens best ***, vrij lang dan)
Zonder WEP gedoe (geen beveiliging).
maar hij blijft zeggen "geen verbinding mogelijk met netwerk"
Welke oplossingen heb ik nog? Want wil natuurlijk wel alle functies kunnen gebruiken.
Alvast bedankt voor de moeite
Lukt het wel om in te loggen met een huis-tuin-keuken laptop?

Zo ja, dan moet je dezelfde gegevens in je iPhone invoeren.

Zo nee, dan is er iets goed fout in je router of je begrijpt niet hoe e.e.a. moet.
  #5  
Oud 14 March 2008, 11:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Lukt het wel om in te loggen met een huis-tuin-keuken laptop?

Zo ja, dan moet je dezelfde gegevens in je iPhone invoeren.

Zo nee, dan is er iets goed fout in je router of je begrijpt niet hoe e.e.a. moet.
Nja dat weet ik dus wel.
me NDS en me PSP werken er wel goed op.

Maar denk dat het gewoon aan me router ligt, krijg vandaag ff een andere om te testen.

Aan me Iphone ligt het ook niet, want als ik rondje loop hier buiten, kan ik wel op andere netwerken connecten , maar ja ik blijf geen rondjes lopen
  #6  
Oud 14 March 2008, 16:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 66
Standaard

Weet niet of dubbelposten mag hier?
Maar heb nu dus een andere router van een goeie vriend gekregen, en kan gewoon meteen op Wi-Fi.
Safari werkt zeer goed, en download nu Guitarist 1.0
  #7  
Oud 17 March 2008, 23:05
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 2
Standaard

ik kan wel verbinding maken met mijn draadloze netwerk maar als ik youtube/safari/installer probeer te gebruiken krijg ik een melding dat hij de server niet kan vinden. weet iemand wat ik moet doen??

groet

youssef
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ge update 3gs weer aan de gang krijgen Mad Hankey Jailbreak 7 20 May 2010 20:20
Iphone niet aan de gang te krijgen keesdr iPhone algemeen 1 29 November 2009 00:27
mijn iphone niet meer aan te krijgen peterkraaijeveld iPhone algemeen 1 12 December 2008 15:32
Iphone niet meer aan de praat te krijgen Dualcore iPhone algemeen 4 15 August 2008 00:16
Het is 11 Juli en hoe nu aan de gang ! Ezekiel Archief 2 23 June 2008 13:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:55.