Wifi werkt niet??

Wifi werkt niet?? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iphone fans, Heb sinds gisteren een iphone binnen. Alleen wat is het probleem. Het internet werkt niet! Ik heb de iphone van US. Hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 January 2008, 01:32
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 8
Standaard Wi-Fi werkt niet??

Hallo iphone fans,

Heb sinds gisteren een iphone binnen. Alleen wat is het probleem.

Het internet werkt niet! Ik heb de iphone van US. Hij werkt wel bij mijn oom thuis maar niet bij ons thuis.

We hebben draadloos internet van Speedtouch.

Weet iemand waar het aan ligt, misschien instelling van iphone?

Groeten Rutger

Laatst gewijzigd door crunch81; 23 January 2008 om 21:36.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 January 2008, 12:27
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

vindt je iPhone wel jouw Wi-Fi?
  #3  
Oud 23 January 2008, 17:29
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Ja hij vindt Wi-Fi wel!!

Groeten Rutger
  #4  
Oud 23 January 2008, 19:56
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

heb je geen beveiliging op je Wi-Fi thuis staan toevallig?
  #5  
Oud 23 January 2008, 21:36
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Waar heb je voor het eerst Wi-Fi gebruikt met je Iphone? bij je oom thuis?

Doe in dat geval dit: Instellingen, Wi-Fi, dan druk je op het pijltje naast het netwerk dat je Iphone weergeeft (als het goed is die van je oom), druk dan op Vergeet dit netwerk (Forget this network).

Ga nu terug naar je Wi-Fi instellingen in je Iphone en zoek opnieuw naar draadloze verbindingen. Als het goed is kan je nou een verbinding maken.
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #6  
Oud 24 January 2008, 14:31
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Hallo,

Die van me oom staat er niet in. Of moet ik dan bij hem thuis zijn en dan het netwerk verwijderen?

En ja onze is beveiligd maar ik voer dezelfde wachtwoord in als op de laptops en daar pakt hij de code wel.

Groeten Rutger
  #7  
Oud 24 January 2008, 14:34
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 116
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Check het kanaal eens waar je oom op draait.

Amerika kent niet alle kanalen, die wij wel kennen. Ik had een US NIC die mijn Wi-Fi netwerk ook niet at maar bepaalde netwerken van de buren wel. Kanaal veranderd en toen zag ik hem wel..

Dus: Zie je het netwerk wel?
Gaat het connecten fout?

Edit: haal gewoon de beveiliging er eens af voor de grap, en dan nog eens testen.
  #8  
Oud 24 January 2008, 14:36
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Hallo,

Ja hij vindt speedtouch wel.

Ik zal eens proberen om het netwerkbeveiliging eraf te halen.

Groeten Rutger
  #9  
Oud 24 January 2008, 16:08
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rutger001 Bekijk bericht
Hallo,

Ja hij vindt speedtouch wel.

Ik zal eens proberen om het netwerkbeveiliging eraf te halen.

Groeten Rutger
Heb je MAC adres beveiliging aan staan in je router? Als dit het geval is ziet de Iphone je netwerk wel, je kan ook het juiste wachtwoord invullen maar dan krijg je geen verbinding, gezien je probleem denk ik dat dit het geval is.
  #10  
Oud 24 January 2008, 16:10
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 8
Standaard

Mac adres?

Sorry daar heb ik geen verstand van!

Hoe kan ik die uitzetten of vinden?

Groeten Rutger
  #11  
Oud 24 January 2008, 16:36
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Welk merk router heb je?? Je kan de instellingen vinden in de handleiding van je router. Als je niet bekend bent met de instellingen dan zou ik je even wenden tot degene die hem voor jou heeft ingesteld, zodat je erachter kan komen of hij inderdaad een MAC adres beveiliging in de router heeft ingesteld.
  #12  
Oud 24 January 2008, 16:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 116
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Hij heeft een speedtouch. Ik weet ook niet hoe de dingen werken.

Je kunt gewoon bij de instellingen rond kijken, vaak staat het bij Wi-Fi: Security en dan even kijken of je ergens het woord MacAdres enzo ziet staan.

Je kunt hem ook terug brengen naar fabrieksinstellingen dmv een hard reset maar ik weet niet of je hem ook zelf weer op kunt brengen.
  #13  
Oud 25 January 2008, 00:06
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Mac adres beveiliging word doorgaans niet door de Internet provider ingesteld. Misschien dat een handig familie lid de router heeft beveiligd?

Btw.: het kan ook nog zijn dan de router de SSID niet uitzend (extra beveiliging in de router waardoor hij niet te vinden is) Ik weet dat je eerder hebt gezegd dat je de speedtouch wel kan vinden in je Iphone, maar zijn er niet meerdere speedtouch gebruikers in je omgeving?
  #14  
Oud 25 January 2008, 17:15
dhm dhm is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 70
Standaard

@Rutger
Het kan zijn dat je alles goed doet maar om de een of andere reden gaat er iets mis. Ik kan bij mij op kantoor met de ene iphone wel via Wi-Fi online en bij de andere krijg ik een timeout. zelfde instellingen, zelfde provider etc.. heel frustrerend. daar zou nog een keer een goede logging voor gemaakt moeten worden, misschien dat dan de foutmelding duidelijker is.
  #15  
Oud 28 January 2008, 12:06
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard

Ik heb zelf een speedtouch 780i en kan wel verbinding maken met de router en daar via me Iphone opkomen maar opeen of andere manier gaat ie niet op internet.

heb volgens mij alle settings al een keer aangezet/uitgezet.

Alle andere apparaten hier maken direct verbinding met het inet. heel vaag
__________________
[ The dreams in which I'm iPhoning are the best I'd ever had! ]
  #16  
Oud 28 January 2008, 22:30
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 46
Standaard

ik had ook steeds problemen met mijn Iphone en mijn Netgear router.
Hij zag het netwerk wel en ondanks het goede ww geen verbinding.

Vervolgens het MAC adres van de Iphone toegevoegd in de router en voil het werkt
  #17  
Oud 28 January 2008, 22:47
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberchase Bekijk bericht
ik had ook steeds problemen met mijn Iphone en mijn Netgear router.
Hij zag het netwerk wel en ondanks het goede ww geen verbinding.

Vervolgens het MAC adres van de Iphone toegevoegd in de router en voil het werkt

EDIT
Mijn probleempje is al opgelost


Laatst gewijzigd door DertKesh; 17 February 2008 om 01:12.
  #18  
Oud 30 January 2008, 10:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 116
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Probeer eens een ander kanaal..
  #19  
Oud 30 January 2008, 10:10
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Faithz Bekijk bericht
Probeer eens een ander kanaal..

EDIT
Mijn probleempje is al opgelost


Laatst gewijzigd door DertKesh; 17 February 2008 om 01:13.
  #20  
Oud 17 February 2008, 01:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cyberchase Bekijk bericht
ik had ook steeds problemen met mijn Iphone en mijn Netgear router.
Hij zag het netwerk wel en ondanks het goede ww geen verbinding.

Vervolgens het MAC adres van de Iphone toegevoegd in de router en voil het werkt
En waar vindt ik het mac adres van mijn I phone??
mvg
S
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi werkt niet vries.maarten Wi-Fi 2 17 October 2010 22:05
3.X Nog steeds niet geupdate -> Wi-Fi werkt niet/nauwlijks fletchify Wi-Fi 3 12 February 2010 20:15
Wi-Fi werkt niet Gkidstyle Wi-Fi 0 24 June 2009 22:10
Wi-Fi werkt niet Flederic Archief 8 21 July 2008 15:50
Wi-Fi werkt niet ! coxke Wi-Fi 8 30 April 2008 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:40.