Wifi werkt niet??

Wifi werkt niet?? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Stingray En waar vindt ik het mac adres van mijn I phone?? mvg S Settings/Instellingen General/Algemeen About/Info dan zie je daar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 17 February 2008, 00:11
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stingray Bekijk bericht
En waar vindt ik het mac adres van mijn I phone??
mvg
S
Settings/Instellingen
General/Algemeen
About/Info

dan zie je daar ergens Wi-Fi-adres staan en wat daarachter staat is de MAC-adres van je iPhone
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 17 February 2008, 10:24
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
Settings/Instellingen
General/Algemeen
About/Info

dan zie je daar ergens Wi-Fi-adres staan en wat daarachter staat is de MAC-adres van je iPhone
Thanks ga het proberen.
mvg
S
  #23  
Oud 17 February 2008, 21:13
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 8
Standaard

En waar moet ik dat adres in mijn router plaatsten?

Groeten Rutger
  #24  
Oud 17 February 2008, 21:17
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rutger001 Bekijk bericht
En waar moet ik dat adres in mijn router plaatsten?

Groeten Rutger
als je het over macadres hebt dan kun je ergens bij de instellingen van je router MAC filter enable..

de mac adres die op je iphone staat bij general/about kun je dan daar invullen etc.
  #25  
Oud 18 March 2008, 20:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

hoe kan je de beveiliging er af halen??
  #26  
Oud 18 March 2008, 20:20
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

inloggen op je router met 192.168.1.X

adminnaam en admin w8woord

en dan ergens in je router de WEP WPA of andere beveiliging eraf halen.
  #27  
Oud 18 March 2008, 20:22
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

wat is 192.168.1.X ?? en beveiliging is voor mij niet belangrijk darom wil ik het er af hebben (veel handiger voor psp nds wii mn toekomstige iphone en mn laptop) dus als u wilt helpen hiermee heel graag
  #28  
Oud 18 March 2008, 22:41
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DaveyY Bekijk bericht
wat is 192.168.1.X ?? en beveiliging is voor mij niet belangrijk darom wil ik het er af hebben (veel handiger voor psp nds wii mn toekomstige iphone en mn laptop) dus als u wilt helpen hiermee heel graag
De snelle manier: Router resetten, achterop de router knopje ingedrukt houden totdat alle lampjes gaan knipperen, dan gaat de router terug naar fabrieksinstellingen. Met andere woorden: geen beveiliging meer.
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #29  
Oud 19 March 2008, 07:36
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

ik heb gehoord dat als je dat doet dat je alles weer opnieuw moet gaan instellen? maar dat is dus niet zo..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi werkt niet vries.maarten Wi-Fi 2 17 October 2010 21:05
3.X Nog steeds niet geupdate -> Wi-Fi werkt niet/nauwlijks fletchify Wi-Fi 3 12 February 2010 19:15
Wi-Fi werkt niet Gkidstyle Wi-Fi 0 24 June 2009 21:10
Wi-Fi werkt niet Flederic Archief 8 21 July 2008 14:50
Wi-Fi werkt niet ! coxke Wi-Fi 8 30 April 2008 11:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:07.