wifi iphone4

wifi iphone4 discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) goedemiddag ik ben nu ondertussen enkele weken bezig om mijn iphone 4 op mijn eigen onbeveiligd netwerk te krijgen,maar helaas slaag ik hier niet in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 July 2011, 16:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 15
Standaard Wi-Fi iphone4

goedemiddag

ik ben nu ondertussen enkele weken bezig om mijn iphone 4 op mijn eigen onbeveiligd netwerk te krijgen,maar helaas slaag ik hier niet in .

vrienden van mij komen gewoon op mijn draadloos netwerk zonder enige problemen met htc`s en iphones

ik zelf had met de oude 3g nooit problemen..

ik zoek een netwerk zie de mijne klik op verbinding maken en geeft aan kan geen verbinding maken.

nu las ik over de functie vergeet dit netwerk,maar die zie ik bij mij dus nergens staan

heb alles al geprobeerd restore reset opnieuw instellen netwerk instellingen alles maar helaas mocht het niet baten.

iemand hier nog een idee wat ik kan proberen?


gr

danny
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 July 2011, 06:25
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik had ook problemen met mijn Wi-Fi, het ene apparaat werkte er feilloos op, het andere bijna nooit. Sinds ik in de router een vast kanaal heb ingesteld werkt het perfect op alle apparaten. Raar maar waar...
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 20 July 2011, 08:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 15
Standaard

bedankt voor je antwoord

alleen heb ik geen idee hoe jou idee uit te voeren helaas.

wat me wel opviel dat als de iphone het netwerk vind er helemaal geen gegevens zijn te zien geen ip niks.....wel raar hij ziet de naam van de router maar de router geeft geen ip door
  #4  
Oud 21 July 2011, 07:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Je zult dan in de instellingen van je router moet gaan, gebruik de handleiding ervan om te zien hoe. Veelal bepaalt de router automatisch welk kanaal wordt gebruikt, maar je kunt dit kanaal ook zelf bepalen en 'vastzetten'. Dat heeft bij mij het probleem dus opgelost.
  #5  
Oud 21 July 2011, 09:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2011
Berichten: 2
Standaard Thomson router?

Je hebt toch niet toevallig de thomson router van KPN

Kijk ns wat er gebeurd als je je router herstart
  #6  
Oud 21 July 2011, 10:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 15
Standaard

nee hoor heb een linksys en herstarten ook al geprobeert
  #7  
Oud 21 July 2011, 10:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 July 2011
Berichten: 2
Standaard 2 probeerseltjes

Zag in je profile dat je Iphone nog op 3.1 draait zonder JB, of heb je hem onderhand al ge upgrade?

Je andere vrienden met Iphones die wel op je Wi-Fi komen, welk os draaiden die?

Probeerseltje: Al eens geprobeerd om je Wi-Fi wel te beveiligen met een password en dan te kijken wat er dan gebeurd?

En last but not least....geen probelemen met je phone bij andere Wi-Fi's

want dan ligt het toch echt aan je router

succes
  #8  
Oud 21 July 2011, 20:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 15
Standaard

hoi midnightsun....

ik heb geupdate naar de laatste software en klopt geen jb dat komt nog wel want heb deze pas.
en mischien zegt dit je wat...als ik mijn netwerk zoek dan vind de iphone deze echt meteen maar als ik dan naar de gegevens kijken(blauwe pijltje) dan zijn alle vakje leeg dus geen ip niks

waar die vrienden op draaien weet ik niet maar hebben een iphone 3 en een htc nog wat.

en andere Wi-Fi is geen probleem.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi iphone4 vs sitecom wl-340 Klimbim Wi-Fi 1 15 August 2011 00:02
ipad 3g Wi-Fi lukt niet met Wi-Fi elke x wachtwoord onjuist joruarez Wi-Fi 5 9 June 2011 07:08
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:53.