Wifi problemen

Wifi problemen discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok ja, dat werkt! Maar toch geraak ik nog niet online met Fring. Het duurde ook vrij lang voor mijn Weer een update binnehaalde! Er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 17 April 2008, 11:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Locatie: Antwerpen | Belgi
Berichten: 14
Standaard

Ok ja, dat werkt!
Maar toch geraak ik nog niet online met Fring.
Het duurde ook vrij lang voor mijn Weer een update binnehaalde!
Er loopt toch ergens iets mis, en op een ander wi-fi netwerk loopt het echt supervlot??!!

-vriendelijke groet-
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19 April 2008, 23:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 16
Standaard

had hetzelfde probleem met Wi-Fi, geen google maps geen installer enz. de oplossingen hierboven geprobeerd, niets hielp.
heb alle instellingen van de router doorgespit, niks te vinden.
wat wel werkt, en het is een beetje knullig is bij de dns instelling helemaal niets invullen. ik heb alles wat er stond gewoon verwijderd.

EDIT
dit blijkt dus achteraf toch niet te werken


alles loopt nu soepeltjes via Wi-Fi.

vraag me niet hoe het kan maar bij mij werkt het.

Laatst gewijzigd door Def9; 20 April 2008 om 10:51. Reden: oplossing blijkt geen oplossing :P
  #23  
Oud 20 April 2008, 10:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 16
Standaard

sorry mensen, te vroeg gejuicht.
de goede verbinding was van korte duur.
na wat speurwerk op internet blijkt dat het waarschijnlijk aan mijn digiconnect router ligt, die geeft wel vaker problemen her en der naar nu blijkt.

aangezien de iphone het op een netwerk met een linksys router wel goed doet, ga ik maar een linksys router aanschaffen.
  #24  
Oud 20 April 2008, 15:32
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik heb een soortgelijk probleem:
Ik heb via mijn iPhone wel verbinding met mijn wireless router (DHCP disabled), maar geen verbinding met internet (maps, youtube, safari). Het ligt waarschijnlijk aan de DHCP server van de casema modem. Mijn PC krijgt een IP adres 83.86.xx.xx en kan gewoon op internet. Echter mijn iPhone krijgt via mijn wireless router een standaard ip 169.254.xx.xx toegewezen. Hierdoor kan ik niet op internet, DNS server invullen of op static ip zetten werkt niet...
Kan iemand mij aub helpen?
  #25  
Oud 20 April 2008, 17:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 16
Standaard

nog even een vervolg berichtje.
heb inmiddels de linksys WRT150N aangeschaft, hoera voor de koopzondag!!
geen problemen meer en alles werkt soepel met de standaard instellingen.
kost wel 69,- euro , maar geen gezeik meer en dat is ook wat waard.
  #26  
Oud 12 May 2008, 15:12
» iPhone US 16GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 28
Standaard

Hallo leden,

Ik heb sinds gister mijn iphone unlockt (met behulp van de handleiding op dit forum, en de hulp van een aantal toffe leden.
De meeste features werken prima en zijn zo gebruiksvriendelijk gemaakt dat je naar een aantal keren proberen het begrijpt.
Internet via GPRS werkt ook prima, en ik ben aangenam verrast door de snelheid. Bijna gelijkwaardig als mijn vorige Samsung met 3G netwerk. Dus alleen maar lof hierover.
Nu wilde ik vandaag verder gaan en een aantal dingen instaleren via "installer". (taal, nummerherkenning, etc) Ik heb begrepen dat je dit alleen via internet kunt doen en dat Wi-Fi hiervoor het meest voor de hand liggende is.
Tevens krijg ik mijn Wi-Fi niet correct aangesloten. Ik ben in het bezit van een Linksys router en mijn imac functioneert prima via Wi-Fi.
Ik heb de netwerksleutel correct ingevoerd op mijn Iphone, maar hij geeft telkens aan dat dit niet correct is en hij geen verbinding kan maken.
Als ik dan verder blader in de Wi-Fi instellingen op mijn Iphone kom ik op enkele tabbladen waar je diverse instellingen kunt toevoegen. Moet ik deze invullen, en zoja welke?

Ik heb de zoekfunctie gebruikt van het forum en complete Wi-Fi-threads doorgelezen, maar kan nergens een soortgelijk "probleem" lezen. Het zal waarschijnlijk een simple "oplossing" zijn, maar ik kan hem niet vinden.


Grtz,


Loet
  #27  
Oud 12 May 2008, 15:37
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 28
Standaard

volgend probleem,
heb 1.1.4 volledig werkend BL 3.9, maar sinds gisteren krijg ik mijn Wi-Fi niet meer aan de praat,heb al de grey Wi-Fi van devteam gedaan maar nog steeds geen verandering
iemand een idee. een volledige restore werkt ook niet
graag enige suggestie
  #28  
Oud 23 May 2008, 11:07
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Loet Bekijk bericht
Hallo leden,


Tevens krijg ik mijn Wi-Fi niet correct aangesloten. Ik ben in het bezit van een Linksys router en mijn imac functioneert prima via Wi-Fi.
Ik heb de netwerksleutel correct ingevoerd op mijn Iphone, maar hij geeft telkens aan dat dit niet correct is en hij geen verbinding kan maken.
Loet
Ik ervaar het zelfde probleem. Weet ff het type van mijn router niet (bij versatel account gekregen)
Unable to connect with ... network.
Het netwerk wordt gezien door de Iphone, ik type de juiste sleutel in, maar heb ook al even het netwerk op onbeveiligd gezet en nog steeds het zelfde resultaat. Ook wordt er niet op mac gefilterd.
Uiteraard ga ik het even proberen maar het komt wat onlogisch op mij over dat dit iets te maken zou hebben met de DNS settings. Die zou hij toch gewoon via DHCP moeten krijgen?
Ik krijg dus helemaal geen connectie en heb niet zoals sommigen hier wel connectie maar meer een performance probleem met andere applicaties op dat moment.

Anyway alle hulp is welkom.

Gr,
Lexz

Werkt inmiddels

Laatst gewijzigd door lexz; 26 May 2008 om 09:00.
  #29  
Oud 31 May 2008, 20:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 3
Standaard

ga naar je INSTELLINGEN/Wi-Fi en kies bij IP-adres de instelling "Statisch".
Nu verander je bij IP adres het laatste nummer, tel eerst het aantal apparaten die gebruikmaken van je Router en jou Iphone is de laatste die je telt en dit nummer zet je als laatste achter je IP adres.
Het erkte bij mij, succes
  #30  
Oud 15 June 2008, 20:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 14
Standaard Iphone Wi-Fi probleem

Beste iphoners,

Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn iphone met Wi-Fi..
Echter, sinds ik een nieuwe router heb (Linksys WRT54GR) kan hij er niet meer mee verbinden..

Het gekke is, dat hij andere Wi-Fi's wel pakt (buren en bekenden), maar niet de mijne.. Ik heb verschillende dingen getest, namelijk verschillende soorten beveiligingen (WEP en WPA), maar met geen van beiden wil hij connecten..

Wanneer ik de beveiliging eraf haal, pakt hij hem wel..


HELP!
  #31  
Oud 15 June 2008, 20:50
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

probeer dit eens:
ga naar instellingen-algemeen-stel opnieuw in-herstel netwerkinstellingen
misschien helpt dit
  #32  
Oud 16 June 2008, 12:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 14
Standaard

heb het geprobeerd, maar helaas zelfde melding
  #33  
Oud 17 June 2008, 10:51
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

reset je router eens
  #34  
Oud 17 June 2008, 11:16
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar andyvo Stuur een bericht via Skype™ naar andyvo
Question zelfde probleem

Ik ben nu in Spanje, vakantie. In Nederland pakt mijn iphone altijd de Wi-Fi's en werkt hij prima. Hier vindt het toestel ook de Wi-Fi's en op de locatie waar ik ben heb ik ook het wachtwoord correct ingevoerd. Dat bevestigd het toestel ook. Ik heb dus verbinding met de router. De router werkt want met mijn laptop kan ik gewoon draadloos via die router op het internet. Echter de iphone geeft de melding constant dat safari de server niet kan vinden.Wat moet ik doen?
  #35  
Oud 17 June 2008, 11:21
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

ik heb eens gelezen dat er een mac filter op kan zitten. je zou dan ff moeten zoeken op het forum hoe je het eraf kan halen, want ik zou het niet weten.
  #36  
Oud 17 June 2008, 11:23
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2008
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar andyvo Stuur een bericht via Skype™ naar andyvo
Standaard Dank voor je reactie

Bedankt voor je snelle reactie maar ik heb geen mac filter. Thans anyway.
  #37  
Oud 17 June 2008, 11:26
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

en heb je het boven staande al geprobeerd?
  #38  
Oud 17 June 2008, 20:00
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Berichten: 3
Standaard

Hey,

heb een gelijkaardig probleem. Ik kan op mijn draadloos netwerk, maar wanneer ik safari open krijg ik het bericht can't find server. Ik heb het paswoord al opniew ingevoerd, telenet in en uitgeschakeld en gereset, niets helpt... Wie kan me helpen?
  #39  
Oud 3 July 2008, 16:12
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 12
Unhappy problemen met Wi-Fi

Hallo allemaal,
Ik heb nu een aantal weekjes mijn iphone. Echt een fantastisch apparaat!
Ik heb alleen 1 probleem, ik krijg de Wi-Fi niet werkend...
Echt al vanalles geprobeerd maar het wil niet lukken.
De jongen waarvan ik de iphone gekocht had, heeft hem opnieuw gejailbreaked via [FONT=Arial]IPlus 2.0b. Toen was de Wi-Fi wel werkend, hij heeft er namelijk al wat apps op gezet! [/FONT]
[FONT=Arial]Thuis op mijn draadloze netwerk krijg ik het niet werkend. (iphone heeft wel verbinding met mijn livebox, maar kan server niet openen)[/FONT]
[FONT=Arial]Heeft het nut om hem opnieuw te jailbreaken via Iliberty+ of zou er "gewoon" wat mis zijn in de instellingen in mijn router?[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Wat is in mijn geval het beste om te doen?[/FONT]

[FONT=Arial]alvast bedankt![/FONT]
[FONT=Arial]groeten Jenny[/FONT]
  #40  
Oud 3 July 2008, 16:20
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

heb je wel de webkey ingevuld van de livebox zodat hij je herkent.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi problemen kastenbart Wi-Fi 10 18 February 2011 12:04
Wi-Fi problemen thgj Wi-Fi 1 5 November 2009 11:09
Wi-Fi problemen Reloader Wi-Fi 7 9 May 2009 20:38
Wi-Fi problemen ericb Wi-Fi 12 4 November 2008 23:00
Wi-Fi problemen ReneBlaze Archief 3 25 December 2007 00:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:37.