Automatisch kiezen beste accesspoint,kan dat?

Automatisch kiezen beste accesspoint,kan dat? discussie in Wi-Fi forum; ( verdwijnt na registratie ) Is er een (cydia-)app die er voor kan zorgen dat je iphone of ipad het automatisch sterkste accespoint kiest en zonodig overschakeld naar een sterker ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Wi-Fi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 September 2011, 17:27
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 211
Standaard Automatisch kiezen beste accesspoint,kan dat?

Is er een (cydia-)app die er voor kan zorgen dat je iphone of ipad het automatisch sterkste accespoint kiest en zonodig overschakeld naar een sterker accesspoint?
__________________
iPhone 5 fw7.1.2 + iPhone 3GS fw6.1.4 + iPhone4 fw7 + iPad2 fw7 en
AppleTV2 fw 5.0 + iPad Mini fw6.0.2 (JB'ed)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2011, 13:11
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: Ede
Berichten: 35
Standaard

goede vraag! dat wil ik ook wel weten, want nu werkt het niet zo
  #3  
Oud 29 September 2011, 16:06
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Doet de iPhone dat niet zelf, dan?
  #4  
Oud 29 September 2011, 23:44
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 211
Standaard

Nee helaas, hij schakelt nu niet automatsch over naar het sterkste accesspoint. En dat wil ik graag...
  #5  
Oud 18 November 2011, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2011
Berichten: 7
Standaard

Nope dit kan niet!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS 4.1 kan ik niet kiezen Kaasschaaf iPhone algemeen 1 25 July 2010 11:57
Kan niet kiezen; 2G of de 3G... iphonefreakie Koopinformatie Nederland 6 31 October 2009 16:17
Windows: Kan Geen Apps Kiezen psvpas iTunes 8 18 May 2009 21:28
Kan Geen Apps Kiezen psvpas Archief 1 29 April 2009 17:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:44.