Internet afsluiten als ik in buitenland bent.

Internet afsluiten als ik in buitenland bent. discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ga in April naar Aruba, maar dan wil ik gewoon m'n iPhone meenemen, maar dan zonder dat ik een dure rekening thuis opgestuurd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-02-09, 14:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Exclamation Internet afsluiten als ik in buitenland bent.

Hallo,

Ik ga in April naar Aruba, maar dan wil ik gewoon m'n iPhone meenemen, maar dan zonder dat ik een dure rekening thuis opgestuurd krijg.

Hoe kan ik dit GOED doen?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-02-09, 14:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

je kan bij instellingen/ algemeen/ netwerk dataroaming uit zetten
maar als je je iphone jailbreaked dan kan je via bossprefs of sbsettings edge en 3g uitzetten

Laatst gewijzigd door bako; 02-02-09 om 14:52.
  #3  
Oud 02-02-09, 14:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Standaard

Bedankt voor je antwoord, heb alles uitgeschakeld zelfs WI-FI..

Maar ik blijf maar steeds op internet kunnen..
  #4  
Oud 02-02-09, 14:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

je heb natuurlijk ook vliegtuig modus maar dan kan je ook niet bellen
  #5  
Oud 02-02-09, 15:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowin Bekijk bericht
Bedankt voor je antwoord, heb alles uitgeschakeld zelfs WI-FI..

Maar ik blijf maar steeds op internet kunnen..
Zijn dit misschien pagina's waar je vaker komt en welke in CACHE zitten !?!?
Probeer vanaf zo'n pagina eens naar een "vreemde" pagina te gaan.... Welkom bij BMW | bmw.nl ofzoiets... Die doet het vast niet...
__________________
Peter
Den Haag
  #6  
Oud 02-02-09, 19:51
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brum Bekijk bericht
Zijn dit misschien pagina's waar je vaker komt en welke in CACHE zitten !?!?
Probeer vanaf zo'n pagina eens naar een "vreemde" pagina te gaan.... Welkom bij BMW | bmw.nl ofzoiets... Die doet het vast niet...
Hoi,

Hij doet het nog steeds...
  #7  
Oud 02-02-09, 19:58
TheStijg's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Almere
Berichten: 174
Standaard

Prepaid-Simmetje er in doen, en dan zien wat er gebeurt... Je zal geen hoge kosten krijgen, maar moet dan wel even een nieuw nummer gebruiken. Je kan ook een Arubaanse SIMkaart kopen en in je iPhone doen... (Doe ik in Frankrijk, ik kom daar toch zo vaak, is toch wat goedkoper bellen)
__________________
Vertrouw nooit iemand met een eendje als schermafbeelding...
  #8  
Oud 02-02-09, 21:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheStijg Bekijk bericht
Prepaid-Simmetje er in doen, en dan zien wat er gebeurt... Je zal geen hoge kosten krijgen, maar moet dan wel even een nieuw nummer gebruiken. Je kan ook een Arubaanse SIMkaart kopen en in je iPhone doen... (Doe ik in Frankrijk, ik kom daar toch zo vaak, is toch wat goedkoper bellen)
das niet waar want ik had een prepaid sim en ik verloor al mijn saldo
terwijl ik in ned was+ ik zat niet eens op internet
  #9  
Oud 03-02-09, 11:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
das niet waar want ik had een prepaid sim en ik verloor al mijn saldo
terwijl ik in ned was+ ik zat niet eens op internet
Idd, ik moet 10,- per maand minimaal opwaarderen voor zorgeloos online vodafone..

Anders gaat het van me beltegoed af, als ik wist dat ik het niet kon uitschakelen, had ik het toestel NIET gekocht..
  #10  
Oud 03-02-09, 12:27
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 606
Standaard

Rowin, ik heb ook Vodafone, SIMlockvrije legale italiaanse iPhone, maar als roaming uitgeschakeld staat kan ik echt nergens in buitenland internetten.

Er is dus iets aan de hand met je iPhone (software).

Probeer eens je netwerk instellingen te resetten. Of anders gewoon zelf de gegevens van je provider te wissen (in jouw geval live.vodafone.nl etc).

Besteed er even aandacht aan inderdaad want ik was een jaartje geleden op Aruba en heb met af en toe het weer checken er in 1 week zo'n 100 euro doorheengeblazen
  #11  
Oud 03-02-09, 12:27
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 658
Standaard

Als je nog niet in het buitenland zit is Dataroaming ook nog niet actief, als het goed is zou het moeten werken als je weg gaat...
  #12  
Oud 03-02-09, 12:29
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 606
Standaard

Helemaal waar!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Als je nog niet in het buitenland zit is Dataroaming ook nog niet actief, als het goed is zou het moeten werken als je weg gaat...
  #13  
Oud 03-02-09, 13:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Rowin, ik heb ook Vodafone, SIMlockvrije legale italiaanse iPhone, maar als roaming uitgeschakeld staat kan ik echt nergens in buitenland internetten.

Er is dus iets aan de hand met je iPhone (software).

Probeer eens je netwerk instellingen te resetten. Of anders gewoon zelf de gegevens van je provider te wissen (in jouw geval live.vodafone.nl etc).

Besteed er even aandacht aan inderdaad want ik was een jaartje geleden op Aruba en heb met af en toe het weer checken er in 1 week zo'n 100 euro doorheengeblazen
Hoi,

Ik ben nog nooit met m'n iPhone in het buitenland geweest.
De mijne is Belgisch (3G 16GB) zwart.

Dataroaming, als ik die dus uitzet, doet ie het NIET in Aruba?

Alvast bedankt!
  #14  
Oud 03-02-09, 13:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowin Bekijk bericht
Dataroaming, als ik die dus uitzet, doet ie het NIET in Aruba?

Alvast bedankt!
DATA, dus zeg maar Internet, doet het dan niet.
Bellen gewoon wel.

Als je m op vliegtuigmodus zet heb je feitelijke een iPod Touch.
  #15  
Oud 03-02-09, 14:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 249
Standaard

En als ik gewoon WI-FI tegenkom, kan ik dan wel gewoon daarop?

Bedankt!!
  #16  
Oud 03-02-09, 15:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.094
Stuur een bericht via MSN naar bako
Standaard

ja Wi-Fi wel
als je in ned zit en je gaat op internet (niet op Wi-Fi) dan gebruik je gprs
  #17  
Oud 12-03-09, 11:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 66
Standaard

Okay ik ga vanavond op vakantie (wintersport) maar dat betekend dus als je geen hoge tel rekening wilt, je ook niet de navigatie software kunt gebruiken xGPS? want als ik alles moet uitschakkelen op bellen na dan dan lijkt het met dat die software dan ook niet werkt of wel?
  #18  
Oud 22-02-11, 12:30
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2011
Berichten: 1
Standaard

Je kan tegenwoordig bij Ben je internet afsluiten online verzorgen, als je ingelogd bent op je telefoonnummer. Ik weet niet hoe dit bij andere telefoon bedrijven gaat.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
internet niet afsluiten Scooter Mobistar 9 08-05-11 16:32
Kan je evenzeer garantie krijgen als je je factuur kwijt bent? YvesT iPhone algemeen 3 27-04-11 08:12
internet geheel afsluiten... yuur T-Mobile 1 05-02-09 15:04
Kan niet gebeld worden als je met de Agenda bezig bent ?? absrnd iPhone algemeen 6 24-10-07 13:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:56.