internet buitenland

internet buitenland discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik in het buitenland ben wil ik mail ontvangen en internet gebruiken maar Iphone geeft aan server niet te kunnen vinden. Welke instellingen heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 February 2009, 17:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 4
Standaard internet buitenland

Als ik in het buitenland ben wil ik mail ontvangen en internet gebruiken maar Iphone geeft aan server niet te kunnen vinden. Welke instellingen heb ik niet goed staan?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 February 2009, 19:31
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Op welk netwerk wil je dan? Aangezien het om Wi-Fi gaat...
  #3  
Oud 22 February 2009, 22:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Op welk netwerk wil je dan? Aangezien het om Wi-Fi gaat...
Gaat niet perse om Wi-Fi.

@ topic starter

Je moet kijken of de instellingen van je provider goed staan. (en data roaming aan) Let wel, dit kost extra veel als je in het buitenland bent.

EDIT
Hmm, ik denk dat de topic titel niet goed is. Denk dat Wi-Fi weg moet daar sorry Gilliam, lees dat nu pas

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 22 February 2009, 22:36
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Ik wou eigenlijk hetzelfde als jou zeggen maar toen zag ik Wi-Fi staan.
  #5  
Oud 23 February 2009, 15:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 4
Standaard

dank ga ik proberen
  #6  
Oud 24 February 2009, 21:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik ga vanavond naar het Buitenland...
Ik wil geen extra kosten maken wat betreft data (internet, mail etc)
Hoe kan ik dit het beste doen?

Ik hoorde dat je dan de 3G functie uit moest schakelen ofzo, klopt dit?

Alvast bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet buitenland wiljan01 Internet in buitenland (roaming) 1 8 October 2010 20:57
internet in buitenland verboden djharddance Archief 5 10 April 2010 00:20
Goedkoop internet in buitenland. Hamertej Internet in buitenland (roaming) 0 1 February 2010 15:47
Internet in buitenland clicphone Archief 1 25 January 2009 23:56
internet in buitenland? Quintenajax T-Mobile 9 18 August 2008 17:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:56.