Facetime op Curacao

Facetime op Curacao discussie in Internet in buitenland (roaming) forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand of face time op Curacao werkt? Ik heb van alles geprobeert. Het blijft hangen op: wachten op activering. Ik heb gezien dat dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Internet in buitenland (roaming)
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 February 2011, 23:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Post Facetime op Curacao

Weet iemand of face time op Curacao werkt? Ik heb van alles geprobeert. Het blijft hangen op: wachten op activering. Ik heb gezien dat dat soms uren kan duren, maar twee dagen is wel erg lang.

Laatst gewijzigd door Pierreantillen; 13 February 2011 om 23:19.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 February 2011, 15:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2010
Berichten: 8
Standaard

Zodra je Iphone verbinding maakt met een hotspot zal ie het moeten doen. Ik zit op Iguana Cafe lekker te Facetimen.
  #3  
Oud 15 February 2011, 00:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Standaard

Hallo chai99. Bedankt voor de informatie. Facetime op curacao moet dus lukken. Ik heb connectie met Wi-Fi, maar nog steeds: wachten op activering. Kan je me doorgeven met welke provider je zit te face timen? Gebruik je toevallig ook Skype met video voor iphone? Video doet het namelijk ook niet. De spraak werkt wel perfect.
  #4  
Oud 15 February 2011, 14:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2010
Berichten: 8
Standaard

Je facetime werkt overal ter wereld waar een Wi-Fi verbinding beschikbaar is. Is niet afhankelijk van provider. Ik heb toevallig vodafone maar hij werkt alleen via Wi-Fi hoor. Zet je facetime wel aan he !

Laatst gewijzigd door Chai99; 15 February 2011 om 14:29.
  #5  
Oud 16 February 2011, 01:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Standaard Facetime activeren

Ben bij iemand geweest die hier meer verstand van heeft. Ze zegt dat ondanks de Wi-Fi verbinding de chip hier wel degelijk mee te maken.immers: Hoe kunnen sommige providers er extra voor rekenen? De iphone 4.1 schijnt hier geen probleem te zijn. De iphone 4.2.1 schijnt niet gesupport te worden. Ze verwacht eind deze week een crack op de markt om dit toch voor elkaar te krijgen. Het schijnt dat de video van skype het dan ook doet. Even afwachten maar. Ik hou jullie op de hoogte
  #6  
Oud 16 February 2011, 06:59
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.142
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierreantillen Bekijk bericht
Ben bij iemand geweest die hier meer verstand van heeft. Ze zegt dat ondanks de Wi-Fi verbinding de chip hier wel degelijk mee te maken.immers: Hoe kunnen sommige providers er extra voor rekenen? De iphone 4.1 schijnt hier geen probleem te zijn. De iphone 4.2.1 schijnt niet gesupport te worden. Ze verwacht eind deze week een crack op de markt om dit toch voor elkaar te krijgen. Het schijnt dat de video van skype het dan ook doet. Even afwachten maar. Ik hou jullie op de hoogte
Als ik dit lees denk ik klok en klepel verhaal? De persoon wie je genformeerd heeft slaat er ook maar Een slag naar.
Wanneer je belt met FT maakt ie wanneer je dit doet via een mobiel nummer maakt ie verbinding via gsm ,zodra de verbinding is opgezet ga je verder met Wi-Fi.
Als je belt via een mailadres Heb je dit niet.
Een crack zal wel een jailbreak mee bedoelt worden.
Die is er al maar die heb je niet nodig om te facetimen.
Je moet wel FaceTime aanzetten op je telefoon om het te kunnen gebruiken.
Skype en FaceTime zijn 2 verschillende zaken.
  #7  
Oud 16 February 2011, 12:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2010
Berichten: 8
Standaard

Op de Apple site of de iPhoneclub bv staat heel duidelijk te lezen hoe Face Time werkt dus die persoon met meer verstand zal er goed aan doen wat forums te lezen eer jou verkeerde info te geven.

Laatst gewijzigd door Chai99; 16 February 2011 om 12:53.
  #8  
Oud 23 February 2011, 08:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Standaard

Voorlopig nog steeds geen facetime. Is is er niemand die het probleem kan oplossen? Er moet toch iemand zijn die weet wat wachten op activering van facetime inhoudt? Ik heb nu twee iphone 4.2.1 met hetzelfde verhaal. Skype met video werkt hier op curacao ook niet. Teminste niet bij mij. De 4.1 schijnt geen probleem te hebben. Ik heb in deze hele forum geen enkele nuttige informatie kunnen vinden. Mischien toch omdat ik hier op curacao zit met waardeloze provider UTS die mischien het inbelnummer blokt? Ik ben daar ook nog geweest. Hadden nog nooit van facetime gehoord.Ze zouden me nog wel bellen.(week geleden).laat ze maar weer lekker onder de boom gaan liggen met een polartje.
  #9  
Oud 23 February 2011, 13:29
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Bij Instelligen -> Telefoon is Facetime ingeschakeld?
  #10  
Oud 23 February 2011, 23:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Standaard

Facetime inschakelen is juist het probleem: ik krijg alleen maar: wachten op activatie
  #11  
Oud 24 February 2011, 09:39
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Hallo Pierre,

Laat je niet verwarren door goedbedoelde adviezen hier: Facetime werkt via Wi-Fi, maar kan alleen maar geactiveerd worden als je een werkende telefoonverbinding hebt. Facetime gebruikt nl je telefoonnr om jou te identificeren! Mensen die Facetime gebruiken weten dit ook want het is in je adressenboek gekoppeld aan telefoonnrs en niet aan een IPadres of zoiets.

Voor het activeren van Facetime dien je dus een goede provider te hebben, en dien je de meest recente provider update in iTunes geinstalleerd te hebben (!) door te syncen met iTunes.

Daarnaast is in een aantal landen voor het activeren vereist dat je moet kunnen sms-en, kortom hiervoor moet je ook de instellingen goed ingevoerd hebben in je iPhone. Met name in de USA lukte het hierdoor veel mensen zonder een sms-abo bij AT&T niet om Facetime te activeren.

In een aantal landen, bijv, Saudi-Arabie, is Facetime geblokkeerd via de telefoon providers (alweer een aanwijzing dat het niet puur een Wi-Fi verhaal is), maar daar zijn jailbreak oplossingen voor.

Als je alles geprobeerd hebt schijnt dit mgl. ook nog een oplossing te zijn: SIM card er een kwartier uithalen en weer terugplaatsen.

Veel succes en je kan er natuurlijk altijd een koel Polartje erbij drinken

Groet, Pieter




Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierreantillen Bekijk bericht
Facetime inschakelen is juist het probleem: ik krijg alleen maar: wachten op activatie
  #12  
Oud 25 February 2011, 04:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Exclamation Facetime op Curacao

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Hallo Pierre,

Laat je niet verwarren door goedbedoelde adviezen hier: Facetime werkt via Wi-Fi, maar kan alleen maar geactiveerd worden als je een werkende telefoonverbinding hebt. Facetime gebruikt nl je telefoonnr om jou te identificeren! Mensen die Facetime gebruiken weten dit ook want het is in je adressenboek gekoppeld aan telefoonnrs en niet aan een IPadres of zoiets.

Voor het activeren van Facetime dien je dus een goede provider te hebben, en dien je de meest recente provider update in iTunes geinstalleerd te hebben (!) door te syncen met iTunes.

Daarnaast is in een aantal landen voor het activeren vereist dat je moet kunnen sms-en, kortom hiervoor moet je ook de instellingen goed ingevoerd hebben in je iPhone. Met name in de USA lukte het hierdoor veel mensen zonder een sms-abo bij AT&T niet om Facetime te activeren.

In een aantal landen, bijv, Saudi-Arabie, is Facetime geblokkeerd via de telefoon providers (alweer een aanwijzing dat het niet puur een Wi-Fi verhaal is), maar daar zijn jailbreak oplossingen voor.

Als je alles geprobeerd hebt schijnt dit mgl. ook nog een oplossing te zijn: SIM card er een kwartier uithalen en weer terugplaatsen.

Veel succes en je kan er natuurlijk altijd een koel Polartje erbij drinken

Groet, Pieter
Hallo Pieter,

Bedankt voor je informatie. Zo te zien heb je het bij het rechte eind. Ik vermoed dat mijn provider het waarschijnlijk onbewust tegen houd daar ze nog geen eens van facetime hebben gehoord. Op de jailbreak na heb ik alles geprobeert. Waarschijnlijk lukt het hier met Digicel wel of met firmware 4.1.
Is er bekent hoe de iphone precies de facetime activeert? Is het een inbelnummer die mischien niet door mijn provider geaccepteert wordt?
Wat me ook opviel is dat toen ik op nummerherkenning drukte, daar ik uit jou verhaal vermoede dat dit aan moet staan dat deze bleef hangen.
Ik heb opnieuw opgestart en nu staat nummerherkenning wel op aan, maar de knop is vaag blauw. Betekent dit iets???Ik zal morgen in iedergeval de andere provider even proberen.
  #13  
Oud 25 February 2011, 09:57
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Hallo Pierre, ik zou zeker een goede provider proberen dan (liefst eentje waarbij je nu kunt sms-en). Misschien is het wel zo dat, eenmaal geaktiveerd via een goede provider, je Facetime geaktiveerd blijft, ook al switch je naar een andere provider/andere simcard. De nummerherkenning kan ik zo niks zekers van zeggen, maar dat zou best met je provider te maken kunnen hebben, bijv. dat deze service bij je provider/via je SIMcard niet in te stellen is. Hoe Facetime precies geaktiveerd wordt weet ik niet, zal met een soort SMS-data-achtige message naar je iPhone zijn waar je verder niets van 'ziet'.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierreantillen Bekijk bericht
Hallo Pieter,

Bedankt voor je informatie. Zo te zien heb je het bij het rechte eind. Ik vermoed dat mijn provider het waarschijnlijk onbewust tegen houd daar ze nog geen eens van facetime hebben gehoord. Op de jailbreak na heb ik alles geprobeert. Waarschijnlijk lukt het hier met Digicel wel of met firmware 4.1.
Is er bekent hoe de iphone precies de facetime activeert? Is het een inbelnummer die mischien niet door mijn provider geaccepteert wordt?
Wat me ook opviel is dat toen ik op nummerherkenning drukte, daar ik uit jou verhaal vermoede dat dit aan moet staan dat deze bleef hangen.
Ik heb opnieuw opgestart en nu staat nummerherkenning wel op aan, maar de knop is vaag blauw. Betekent dit iets???Ik zal morgen in iedergeval de andere provider even proberen.
  #14  
Oud 26 February 2011, 01:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2011
Locatie: Willemstad-Curacao
Berichten: 10
Standaard

Het is gek. Met geen van de providers werkt het. Indien je eenmaal in het buitenland geactiveert bent werkt het ook. Met firmware 4.1 werkt het ook. Helaas kon ik daar niet toe downgraden. Hallo apple, wordt is wakker en pas die firmware 4.2,1 is aan. Zijn er ook apple experts op deze site die dit probleem kunnen oplossen of vinden we alleen maar uit hoe we een iphone moeten aanzetten? Sorry, maar ik raak hier langszamerhand wel gefrustreert van. Ik probeer al twee weken faxetime aan de gang te krijgen. Heb het zelfs met de nieuwste jailbreak voor 4.2.1 geprobeert. Niks helpt. Mischien even naar NL activeren en terug naar Curacao.? ik begin aardig spijt van mijn aankoop te krijgen.De 3g was net zo goed! Kom apple, niet slapen en maak het in orde.
  #15  
Oud 25 April 2011, 02:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2011
Berichten: 1
Standaard

Hi Pierre,

Ik zit op Sint Maarten, heb ook UTS en ik heb precies hetzelfde probleem. Ik heb de i-phone 4 net. Ook bluetooth doet het niet. Zucht, en ik weet nog niet eens hoe ik moet jailbreaken. Ik ga hier iemand vragen met meer i-phone ervaring of zijn facetime werkt en zo ja hoe hij dat voor elkaar gekregen heeft. Je leest als ik een oplossing heb.
Trouwens in de handleiding staat wel:

Voor de FaceTime-videogespreksfunctie van de iPhone-software (FaceTime) is een internetverbinding vereist. Deze functie is mogelijk niet in alle landen en regios beschikbaar
Reageren

Labels
activering, curacao, facetime, uts


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone van USA naar Curacao naar Nederland LabTeov iPhone algemeen 4 22 October 2011 02:38
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 16:33
iPhone 3GS: iphone uit curacao wilpatat Unlock 0 22 December 2010 20:12
Apple iphone krijgen in curacao ? Qlimax. Koopinformatie Nederland 5 29 July 2008 11:13
Nu in CURACAO maar morgen in MIAMI weet iemand waar ik moet zijn in MIAMI habbes21 Archief 3 15 January 2008 14:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:32.