Probleem met ringtones

Probleem met ringtones discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb het ringtone programma van h t t p : // i.danstaface.net gedownload en op mijn iphone gezet.... converten enzo gaat prima... maar nu krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 April 2008, 19:26
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard Probleem met ringtones

Heb het ringtone programma van h t t p : // i.danstaface.net gedownload en op mijn iphone gezet.... converten enzo gaat prima... maar nu krijg ik na het overzetten van 9 ringtones de melding dat het geheugen vol begint te raken... (Terwijl ik nog genoeg ruimte over heb) Waarna ik terug kom op mn home-screen...

Hoe kan ik nu handmatig ringtones verwijderen?? Want telkens als ik ringtones programma open, kan ik niet naar het gedeelte om te deleten omdat het programma zichzelf sluit na de melding over te weinig ruimte...

Wie helpt?!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 April 2008, 19:58
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 58
Standaard

OpenSSH
Root/Var/Ringtones

en daar zie je ze staan
volgens mij schrijft die ze naar de verkeerde disk weg
  #3  
Oud 9 April 2008, 20:13
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard

hoe kom ik in die map terecht?! heb OpenSSH nog nooit gebruikt... (Ja, hier spreekt een leek) ;-)
  #4  
Oud 9 April 2008, 20:34
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 58
Standaard

instaleer openssh op je iphone
dan instaleer winscp op je computer (windows)

open het en je iphone en je pc moeten op hetzelfde netwerk zitten (Wi-Fi)

Je ip adress kun je vinden bij Settings -> Wi-Fi -> dan klik je op dat blauwe knopje naast je netwerk > .

Dit ip adress vul je in bijn winscp

Je logged in met username Root

als je 1.1.2 draait of hoger - password moet dan alpine zijn

File Protoctool moet SCP zijn
  #5  
Oud 9 April 2008, 21:07
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard

zodra ik openssh wil installeren zegt mn iphone 'can't find host' (terwijl mn Wi-Fi wel actief is)
wat doe ik fout?!
  #6  
Oud 10 April 2008, 00:10
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 58
Standaard

zit je met je iphone ook op hetzelfde netwerk
  #7  
Oud 10 April 2008, 00:12
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard

PROBLEM SOLVED!! ^^

Thnx Biatelli!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Standaard/Business RCP Ringtones voor iPhone-probleem Cgold Ringtones en Wallpapers 6 1 October 2009 18:52
probleem met ringtones te synchroniseren hinderyckx Ringtones en Wallpapers 4 30 July 2009 08:32
Probleem met ringtones in iTunes jochinho Archief 2 7 June 2009 16:57
Probleem Ringtones rickie Ringtones en Wallpapers 15 27 May 2008 19:24
Probleem met mijn ringtones nito Ringtones en Wallpapers 3 17 March 2008 19:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:30.