Beltonen synchroniseren met iTunes

Beltonen synchroniseren met iTunes discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Eerste x op het forum ... en heb de volgende vraag : Na wat gepruts op m'n computer (ik bespaar jullie de details) kon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 May 2008, 17:52
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 4
Unhappy Beltonen synchroniseren met iTunes

Hallo,

Eerste x op het forum ... en heb de volgende vraag :

Na wat gepruts op m'n computer (ik bespaar jullie de details) kon ik niet anders meer dan iTunes opnieuw installeren. Ik had enkele beltonen zelf gemaakt, werken perfect op m'n iPhone, heb deze ook terug gevonden en staan terug in m'n iTunes bij "Beltonen". So far, so good dus ...
Als ik nu echter m'n iPhone terug wil synchroniseren en ik vink "Beltonen" aan vraagt iTunes of ik deze drie beltonen wil synchroniseren, maar vermeld hierbij dat alle andere beltonen zullen verwijderd worden.
Is het idd zo dat alle standaardbeltonen dan gewist worden ? En indien dit zo is, hoe kan ik dit vermijden ?
Alvast bedankt voor een reactie !
sako
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 May 2008, 02:09
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Volgens mij worden de standaard ringtones nooit zomaar door iTunes verwijderd, maar dat kan aan mij liggen....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 13 May 2008, 20:41
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 4
Question

Beste Chrisl,

Bedankt voor uw reactie. Ik vermoed ook dat de standaard-ringtonen zullen blijven staan, maar wil natuurlijk zeker zijn vooraleer ik het probeer.
Ik hoop dat iemand dit met zekerheid kan bevestigen.
Sako
  #4  
Oud 17 May 2008, 19:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 4
Standaard

Echt niemand die het antwoord weet ? :-(
Ik wil m'n standaard ringtonen niet kwijt ...

Alvast bedankt voor een reactie !
Groeten,
Sako
  #5  
Oud 17 May 2008, 19:59
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

De standaard ringtonen van apple zullen niet verwijderd worden, maar alle andere wel.

Je kunt je eigen ringtones weer toevoegen door ze allemaal even te "dubbelklikken"
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #6  
Oud 18 May 2008, 18:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 4
Thumbs up

Thanks ArB !!
  #7  
Oud 26 August 2008, 11:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 1
Standaard

Ben ik de enige bij wie iTunes alle muziek van mijn iPhone verwijdert als ik beltonen synchroniseer? Ik los het nu op door een tijdje beltonen op te sparen, te synchroniseren met verlies van mijn muziek en daarna mijn muziek er dan maar weer op te zetten. Moet toch anders kunnen?
Anybody?
  #8  
Oud 10 October 2008, 20:53
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

had ik ook toen ik er een beltoon opgezet had
  #9  
Oud 30 November 2008, 18:15
» iPhone NL 16GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Locatie: kerkdriel
Berichten: 3
Standaard

weet iemand ook dit kan voorkomen?????
  #10  
Oud 30 November 2008, 18:50
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door winterangel Bekijk bericht
Ben ik de enige bij wie iTunes alle muziek van mijn iPhone verwijdert als ik beltonen synchroniseer? Ik los het nu op door een tijdje beltonen op te sparen, te synchroniseren met verlies van mijn muziek en daarna mijn muziek er dan maar weer op te zetten. Moet toch anders kunnen?
Anybody?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sultan Bekijk bericht
had ik ook toen ik er een beltoon opgezet had
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bwq1960 Bekijk bericht
weet iemand ook dit kan voorkomen?????
Is jullie muziek dan nog aangevinkt wanneer er een beltoon op de iphone wordt gezet ? Ik zet wekelijks een andere beltoon op mijn iphone en alles is in orde. Muziek niet weg, movies niet weg.
  #11  
Oud 30 November 2008, 20:38
» iPhone NL 16GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Locatie: kerkdriel
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Is jullie muziek dan nog aangevinkt wanneer er een beltoon op de iphone wordt gezet ? Ik zet wekelijks een andere beltoon op mijn iphone en alles is in orde. Muziek niet weg, movies niet weg.
ik heb met iring een ringtone gemaakt op een windows computer, de muziek staat op de mac, maar als ik synchroniseer verlies ik de muziek en wanneer ik de muziek van de mac er opzet ben ik de ringtone kwijt
  #12  
Oud 30 November 2008, 20:40
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bwq1960 Bekijk bericht
ik heb met iring een ringtone gemaakt op een windows computer, de muziek staat op de mac, maar als ik synchroniseer verlies ik de muziek en wanneer ik de muziek van de mac er opzet ben ik de ringtone kwijt
Dan is het normaal dat je ofwel het een verliest ofwel het ander verliest. Alles syncen vanaf 1 pc / mac lost uw probleem op.
  #13  
Oud 30 November 2008, 20:54
» iPhone NL 16GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Locatie: kerkdriel
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Dan is het normaal dat je ofwel het een verliest ofwel het ander verliest. Alles syncen vanaf 1 pc / mac lost uw probleem op.
ok bedankt ik stuur de ringtone naar de mac dan zal het wel lukken

Laatst gewijzigd door King1987; 30 November 2008 om 23:31.
  #14  
Oud 30 November 2008, 23:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bwq1960 Bekijk bericht
ok bedankt ik stuur de ringtone naar de mac dan zal het wel lukken
Op de mac kan je Itoner gebruiken, hoef je ze niet door te sturen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #15  
Oud 28 January 2009, 16:51
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb ringtones aangemaakt en deze zijn ook te vinden in de Beltonen-map van iTunes. Echter, als ik wil synchronisren met mijn iPhone staan deze Beltonen niet in het overzicht. Heeft dit te maken met het feit dat het volledige nummers zijn, en dus niet 30 sec of zo?

Ik wil de beltonen gebruiken voor mijn wekker, vandaar dat ik de nummers helemaal heb omgezet.

thnxs!
  #16  
Oud 9 February 2009, 00:39
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GoGo Bekijk bericht
Ik heb ringtones aangemaakt en deze zijn ook te vinden in de Beltonen-map van iTunes. Echter, als ik wil synchronisren met mijn iPhone staan deze Beltonen niet in het overzicht. Heeft dit te maken met het feit dat het volledige nummers zijn, en dus niet 30 sec of zo?

Ik wil de beltonen gebruiken voor mijn wekker, vandaar dat ik de nummers helemaal heb omgezet.

thnxs!
Er zit inderdaad wel een limiet aan de lengte van de beltoon. Als je minder dan 30 seconden aanhoud dan zit je altijd goed.
__________________
Marc.
  #17  
Oud 3 March 2009, 18:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 2
Standaard

Klopt het dan je alleen maar van nummer die je via itunes hebt gekocht een beltoon kan maken. Krijg het namelijk niet voor elkaar om van een gedownload bestand van onder andere 538 downloads een ringtone te maken. Hoe is dit makkelijk op te lossen??

Alvast bedankt
  #18  
Oud 3 March 2009, 21:43
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ DJ Showcees, gebruik het progje iRinger, is gratis en doet al het werk voor je
  #19  
Oud 4 March 2009, 19:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
@ DJ Showcees, gebruik het progje iRinger, is gratis en doet al het werk voor je
Is inderdaad gelukt dank je wel.
  #20  
Oud 8 October 2009, 13:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Dan is het normaal dat je ofwel het een verliest ofwel het ander verliest. Alles syncen vanaf 1 pc / mac lost uw probleem op.
& toch heb ik dit probleem. heb altijd met 1 pc gesynct. Misschien komt het omdat ik de ringtone van mijn collega heb gekregen?
heb ook geprobeerd weer films en muziek er op te zetten maar krijg wanneer ik de files naar m'n iPhone sleep een rood kruis te zien. (in iTunes)

opgelost - nog even wennen aan iTunes 9. Moest files aanvinken ipv slepen.

Laatst gewijzigd door Hanzel; 8 October 2009 om 14:06.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Synchroniseren andere pc, beltonen en muziek kwijt Robbert1978 iTunes 1 21 November 2013 12:44
Foutmelding bij beltonen synchroniseren MissCaatje iTunes 3 2 November 2011 23:11
Niet alle Beltonen synchroniseren bjornos Ringtones en Wallpapers 28 23 October 2011 11:35
Windows: Na synchroniseren alle MP3 en beltonen op ihone kwijt Ayransk iTunes 0 16 December 2009 10:37
Beltonen synchroniseren niet amaryllida Archief 2 2 December 2009 13:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:58.