Niet alle Beltonen synchroniseren

Niet alle Beltonen synchroniseren discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een aantal beltonen gemaakt via Itunes . Deze verschijnen allemaal in het mapje Beltonen. Maar ik krijg ze niet allemaal gesynchroniseerd naar mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 September 2009, 19:28
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 5
Standaard Niet alle Beltonen synchroniseren

Ik heb een aantal beltonen gemaakt via Itunes. Deze verschijnen allemaal in het mapje Beltonen. Maar ik krijg ze niet allemaal gesynchroniseerd naar mijn iPhone.
Ik heb 10 beltonen, waarvan er maar 7 naar mijn iphone worden gesynchroniseerd.

Allemaal hebben ze m4r extensie
Ze zijn ook korter dan 30 seconden.

Ik heb zowel mijn macbook als iphone opnieuw opgestart om te kijken of hierbij het probleem verholpen zou worden, maar dat is niet het geval.

Er is toch niet iets als maximum aantal ringtones?

Iemand suggesties?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 September 2009, 19:42
MKU MKU is offline
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 2
Standaard

Hier idem, mijn voorheen te synchroniseren ringtones vanuit de podcasts synchroniseren niet meer.....
  #3  
Oud 9 September 2009, 20:05
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 5
Standaard

Ben er inmiddels achter dat ik wel handmatig beltonen kan verplaatsen naar de iphone. (op zich een tijdelijke oplossing)

Het probleem zit hem dus echt in het syncen. Ook een beltoon die ik al verwijderd had bleef dus op de iphone staan...


Zou het kunnen dat er 2 functies een conflict geven.
- Ik heb namelijk het vinkje: "beheer muziek en video handmatig aanstaan" Ivm de grootte van mijn muziek bibiliotheek, die niet ineens op de iphone kan.

- Daarnaast heb ik op het tabblad beltonen, alle beltonen synchroniseren aanstaan.

Iemand ervaring mee?
Wil nog niet uitproberen (om het vinkje uit te zetten) aangezien ik een hoop muziek handmatig terug moet zetten, aangezien ik morgen een week op vakantie ga en mijn muziek er net netjes op heb staan.
  #4  
Oud 9 September 2009, 20:21
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Verplaatst naar iPhone Ringtones.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #5  
Oud 10 September 2009, 17:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 1
Standaard

Heb hetzelfde probleem, ik beheer muziek en video ook handmatig en daarom kan ik niet beltonen synchroniseren aanzetten, aangezien hij dan gelijk vraagt of ik al mijn muziek en films van de iPhone wil verwijderen.
Heb het ook even getest en als je beltonen synchroniseren aanzet, dan wordt handmatig beheren gelijk uitgezet en als je handmatig beheren weer aanzet dan wordt beltonen synchroniseren weer uitgezet.

Het is dus op dit moment niet mogelijk om handmatig beltonen te beheren en synchroniseren want ook slepen van beltonen uit mijn bibliotheek naar de iPhone werkt niet, ze worden dan gewoon niet gesynchroniseerd. Is het iemand al gelukt om dit probleem te verhelpen?

Laatst gewijzigd door Peter2407; 10 September 2009 om 17:21.
  #6  
Oud 17 September 2009, 13:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik kan alleen maar zeggen dat ik hetzelfde probleem heb, nadat ik 3.1 heb geinstalleerd
  #7  
Oud 22 September 2009, 11:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: Maastricht
Berichten: 4
Standaard

Sinds 3.1 heb ook ik dit probleem.
Maar...
Kijk eens in je Muziekmap/Itunes/....beltonen...
Als je een ringtoon vandaaruit sleept naar de map op je iPhone accepteert hij het vaak weer wel.
Ofschoon, enkelen heb ik zo erop gekregen maar anderen blijven weigeren.
Soms staan ze wel in de map iPhone op de computer, maar op het scherm van de iPhone worden ze niet weergegeven.
  #8  
Oud 6 December 2009, 15:34
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deepee Bekijk bericht
Sinds 3.1 heb ook ik dit probleem.
Maar...
Kijk eens in je Muziekmap/Itunes/....beltonen...
Als je een ringtoon vandaaruit sleept naar de map op je iPhone accepteert hij het vaak weer wel.
Ofschoon, enkelen heb ik zo erop gekregen maar anderen blijven weigeren.
Soms staan ze wel in de map iPhone op de computer, maar op het scherm van de iPhone worden ze niet weergegeven.
Top! Dit werkte voor mij!
Heb versie 3.1.2 JB en beltonen willen niet syncen. Hiermee echter wel, en ook nog eens alles (66 stuks)
  #9  
Oud 2 January 2010, 18:43
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 3
Standaard

hetzelfde probleem hier.. oplossingen die er tot nu toe staan werken voor mij niet.
  #10  
Oud 6 January 2010, 21:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Locatie: Abcoude
Berichten: 29
Standaard

Ik heb dit probleem ook.
Ze komen wel in de ipod terecht maar niet in de beltonen.
  #11  
Oud 10 January 2010, 20:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 5
Standaard

't is inderdaad om gek van te worden !!!!
De ene pakt ie wel maar bij de meeste bestanden werkt het simpelweg niet...
(ff een kleine check)
Als ik een . m4r bestandsextensie heb, zou die het toch moeten doen????
Heb nog een kleine 300 beltonen in de wacht staan om over te zetten....
  #12  
Oud 22 January 2010, 21:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard Muziek naar beltone

Hallo allemaal,
ik las laatst een tip op deze site over het omzetten van iTunes muziek naar beltoon voor de iPhone. Alles lukt me en de omgezette beltone staat in iTunes. Het maakt niet uit hoe vaak ik synchroniseer maar alleeniTunes op mijn computer heeft een beltone. Hebben jullie ervaring hiermee? Hoe krijg ik hem op mijn telefoon...
  #13  
Oud 22 January 2010, 22:08
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

je sleept em naar je foon via itunes .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #14  
Oud 22 January 2010, 22:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

De beltoon staat nu links in iTunes onder het kopje beltoon of ringtoon. Maar bij synchroniseren pakt hij alles me op de beltoon na...

Jij zegt dus dat ik de beltoon naar het tekentje van de iPhone aan de linker kant kan slepen?
  #15  
Oud 22 January 2010, 22:33
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

yep , net als dat je een los nummer toevoegt .
  #16  
Oud 22 January 2010, 23:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Ik begrijp er niks van. Ik heb net jouw truc van het verslepen naar telefoon dan zie ik hem zelfs bij het overzicht beltonen staan van mijn tabbladen van de iPhone maar ik kan hem niet terug vinden in mijn iPhone???
  #17  
Oud 23 January 2010, 16:28
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

en klopt de extentie (m4r)
  #18  
Oud 23 January 2010, 17:17
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 20
Standaard

Je muziek fragment MOET 30 seconden lang zijn en in M4R formaat gecodeerd zijn voordat itunes hem herkend als ringtone.
  #19  
Oud 23 January 2010, 22:06
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
  #20  
Oud 21 April 2010, 20:14
CTU CTU is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2010
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sander90 Bekijk bericht
Je muziek fragment MOET 30 seconden lang zijn en in M4R formaat gecodeerd zijn voordat itunes hem herkend als ringtone.
Dat klopt niet, hoor. Ik heb beltonen die van kortere duur zijn. Op de website van Iphoneclub staat zelfs 20 seconden.

Gratis iPhone-ringtones maken in iTunes 8 en 9 - iPhone - iPhoneclub.nl

Het slepen werkt bij mij dus ook niet, wat nu?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 22 April 2010 om 22:27.
Reageren

Labels
beltonen, itunes, synchroniseren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding bij beltonen synchroniseren MissCaatje iTunes 3 2 November 2011 22:11
Beltonen synchroniseren met iTunes sako Ringtones en Wallpapers 25 29 October 2010 16:02
Windows: Beltonen synchroniseren, maar niet terugvinden op iphone Bart10jeweet iTunes 0 20 April 2010 13:48
Windows: Na synchroniseren alle MP3 en beltonen op ihone kwijt Ayransk iTunes 0 16 December 2009 09:37
Beltonen synchroniseren niet amaryllida Archief 2 2 December 2009 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:38.