Hoe krijg ik een ringtone in mijn iPhone?

Hoe krijg ik een ringtone in mijn iPhone? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Het lukt mij niet om twee nieuwe beltonen op m'n iPhone te zetten Ik heb met iTunes (nieuwste versie) een abonnement genomen op de podcast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 August 2009, 16:28
Eyko's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 7
Unhappy Hoe krijg ik een ringtone in mijn iPhone?

Het lukt mij niet om twee nieuwe beltonen op m'n iPhone te zetten
Ik heb met iTunes (nieuwste versie) een abonnement genomen op de podcast 'MacMost iPhone Ringtones' en daaruit heb ik 'Bell ring' en 'Classic ring' opgehaald. Als ik dan mijn iPhone selecteer en naar 'Beltonen' ga, krijg ik het scherm 'Synchroniseer beltonen', alle beltonen/geselcteerde beltonen. En daar staan inderdaad de 'bell ring' en 'Classic Ring'. En als ik dan klik op 'Synchroniseer' begint mijn iMac inderdaad te synchroniseren en krijg ik de melding datde synchronisatie is voltooid.
Maar daarna lukt het me dus niet om de beltonen in m'n Iphone terug te vinden. Bij Instellingen -> Geluiden -> Beltoon staan alleen de standaard beltonen, geen optie 'aangepast' en ergens anders kan ik ze ook niet vinden.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Oja, beide beltonen zijn korter dan 30 sec. en het zijn m4r bestanden.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 August 2009, 10:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb exact hetzelfde. aangekochte ringtones (via Itunes of de Iphone) krijg ik niet in het mapje beltonen.....
  #3  
Oud 4 August 2009, 10:51
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Doe anders gewoon een jailbreak en zet ze erin via SSH, Diskaid of iPhonebrowser.... Dan komen ze zelfs tussen je standaard tunes te staan.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #4  
Oud 4 August 2009, 11:10
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Doe anders gewoon een jailbreak?
Hm.

https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html

of zoals ergens op het forum beschreven:
Volg de installatie-stappen van majinchaos:
Download een m4r bestandje uit dit topic:
Dubbelklik op het m4r bestand.
Itunes zal deze openen in optie beltonen
Ga naar je iphone, klik op tabblad beltonen
Beltonen synchroniseren, alle beltonen, synchroniseren. klaar !!
  #5  
Oud 4 August 2009, 11:17
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Als je de eerste post leest, dan zie je dat hij dat ook gedaan heeft.... En dat werkt dus niet, maar wat is er mis met een jailbreak????
  #6  
Oud 4 August 2009, 11:19
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

ah sorry.
Ik vind een jailbreak niet echt een oplossing. Is net als je linux werkstation niet werkt dat je dan even een ander OS installeert. Misschien moet je gewoon eerst even kijken wat het probleem is.
  #7  
Oud 4 August 2009, 11:21
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Een hele andere OS is natuurlijk iets heel anders....

Door de jailbreak kun je er zelf in ipv via iTunes.
  #8  
Oud 4 August 2009, 11:24
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Ja, maar je creeert ook wat extra werk.
En misschien zelfs wat risico's als je het iemand laat doen die er geen kijk op heeft. En dat alleen maar omdat het even niet lukte met de ringtones.

En nee hoor zo anders is het niet... Je zet op de iPhone in principe ook iets anders op. Omdat jij het een aantal keer gedaan hebt lijkt het makkelijk, maar voor iemand die enkel van de term jailbreak heeft gehoord is het hele andere koek.

Ik vind het een beetje met een kanon op een mug schieten.
  #9  
Oud 4 August 2009, 11:27
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ne, ben ik het niet mee eens.... Iedereen die kan lezen, kan jailbreaken. Is niks moeilijks aan en heeft geen extra risico's neem ik aan.

Wat zet je op je iPhone dan? Behalve cydia?
  #10  
Oud 4 August 2009, 11:28
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Locatie: Voorburg
Berichten: 72
Stuur een bericht via MSN naar beakerflo Stuur een bericht via Skype™ naar beakerflo Send a message via twitter to beakerflo
Standaard

Het leven is een kwestie van perspectief.
  #11  
Oud 4 August 2009, 11:32
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ach, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.....
  #12  
Oud 4 August 2009, 13:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iFilip Stuur een bericht via Skype™ naar iFilip
Standaard iPhone 3GS Reclame Ringtoon

Ik dacht, laat ik eens origineel doen en de audio van de nieuwe iphone 3GS advertentie gebruiken als ringtone. Ik voeg hem in bijlage toe voor genteresseerden.
Gewoon toevoegen in de map ringtones onder de itunes library.
Vervolgens het bestand in "ringtones" slepen in iTunes.

Have fun ;-)
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip iPhone 3GS Ad.zip‎ (759,3 KB, 229x gelezen)
  #13  
Oud 4 August 2009, 14:58
Eyko's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 7
Standaard

Hallo Chrisl en beakerflo, dat jailbreaken zie ik niet zo zitten. 't Is me niet heel duidelijk wat het is, ook niet na wat Googelen. En via andere sites lukt het me wel om beltonen in m'n iPhone te krijgen.
Wel bedankt voor jullie reacties!
Jolanda
  #14  
Oud 4 August 2009, 15:01
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ok, maar...

Garantie vervalt: onzin, BS, hoax, gewoon restore doen en er is niks meer van je jailbreak te zien.

Malware: Dat zal best mee vallen, je moet gewoon goed kijken wat je doet.
  #15  
Oud 4 August 2009, 15:53
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

@ Eyko en Esso:
Dit kun je ook zonder ssh doen hoor
je moet even in itunes rechts klikken op de ringtone en dan "toon in finder" (of windows explorer). Hier moet je even kijken wat voor bestandstype het is, waarschijnlijk .m4a
Als het m4a is, kun je dit gewoon omzetten naar .m4r. als je nu dat m4r bestandje opent met itunes (rechts klikken, openen met) dan zet itunes hem automatisch bij je beltonen. Als je nu ook insteld dat itunes beltonen moet syncen met je iphone, komt de ringtone tussen je ringtones te staan in je iphone (boven je normale standaard ringtones)

Bij mac os: Als je het bestandstype niet ziet staan achter de titel, klik dan even rechts, toon info, en vink het vakje uit "toon bestandsextensie".
Windows: ga naar Extra, mapopties, tabblad weergave. "Extensies voor bekende bestandstypen verbergen" uitvinken.
  #16  
Oud 4 August 2009, 17:13
Eyko's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 7
Standaard

Hallo Shorty007, 'k had al gecheckt of het m4r of m4a was, maar 't zijn al m4r bestandjes. Na jouw mailtje toch nog maar eens m4r overgeschreven in nogmaals m4r, maar dat blijkt toch ook niet de oplossing te zijn
  #17  
Oud 4 August 2009, 17:23
2thamaxx's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik heb sinds 2 weken een iPhone (3Gs) en na wat speurwerk is het mij uiteindelijk gelukt.
Ik zal dit zsm posten op de website.
Probleem wat hier beschreven staat had ik ook maar heb dat nu dus opgelost.
Was niet zo 123 te doen.

Ik kom er op terug als ik klaar ben wet werken
  #18  
Oud 4 August 2009, 17:29
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Ow ok, dus in iTunes staan ze ook onder beltonen he lees ik in je eerste post...
Als de ringtones langer dan 30 sec. Zijn, komen ze idd niet op je iphone tussen je beltonen te staan helaas. Moet korter dan 30 sec. Zijn.
Snap deze beperking verder ook niet van Apple.

Met het programma iToner (dacht dat die zo heette) kun je wel langere beltonen syncen met je iphone
  #19  
Oud 4 August 2009, 17:43
Eyko's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 7
Standaard

het zijn m4r bestandjes
en ze zijn allebei korter dan 30 sec.
Toch willen ze niet m'n iPhone in
  #20  
Oud 4 August 2009, 20:04
2thamaxx's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 3
Standaard

Dit is hoe ik het gedaan.

Je moet dus een audio file mp3 of whatever converteren naar m4r.
1. Hiervoor heb je een tool nodig die dat voor je doet.
2. We blijven Hollanders dus het moet gratis zijn.

De tool die ik uiteindelijk goed genoeg vond was Toneshop ToneShop - Download
Na de installatie kan je het programma starten en kies je Apple iPhone (AAC,.m4r) als desired ringtone file format.
Selecteer load om je source ringtone te laden, bv mp3.
Onder Save type je de destination file name, bv mijnringtone.m4r
Vervolgens kan je ook bij de start en finish optie een stuk muziek selecteren van het orginele muziek bestand wat je uiteindelijk als ringtone wilt gebruiken.
Verder zijn er nog wat opties die voor zichzelf spreken.
Wanneer alles naar wens is via de preview optie kan je op convert drukken om de ringtone te creeeren.

Vervolgens komt er een melding als de ringtone gecreeerd is.
Nu dien je de ringtone via de browser te slepen naar de rintones in iTunes.

Syncen met je iPhone en voila, nu kan je de ringtone selecteren onder de instellingen.

ps, ik heb het ook met een 2 minuten audio file geprobeert en dit werkt NIET.
Apple zegt zelf max 30 sec.

Succes!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe krijg ik mijn filmpjes en foto's over op mijn computer? patriciavandun Muziek, foto & video 1 12 February 2011 19:18
Hoe krijg ik mijn iPhone gesynchroniseerd met een nieuwe macbook Pro? Nafets Archief 1 30 April 2010 22:49
Hoe krijg ik een foto van mijn harde schijf (pc) naar de i-phone? Lotje Muziek, foto & video 7 4 September 2009 17:19
Laptop gechrashed, hoe krijg ik alles van mijn Iphone in een nieuwe itunes ? ferry01 Archief 3 31 March 2009 17:33
Zo krijg je een eigen ringtone defisit Ringtones en Wallpapers 29 29 December 2007 20:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:45.