Ringtones naar Iphone overzetten lukt niet??

Ringtones naar Iphone overzetten lukt niet?? discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal, ik heb de stappen gevolgd om een eigen nummer over te zetten naar je iphone als ringtone, hier moest je eerst converteren naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 September 2009, 02:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard Ringtones naar Iphone overzetten lukt niet??

hallo allemaal, ik heb de stappen gevolgd om een eigen nummer over te zetten naar je iphone als ringtone, hier moest je eerst converteren naar aac en extensie veranderen naar m4r.
dit heb ik allemaal al gedaan ,en ik zie het ook bij het mapje ringtones bij me itunes te voorschijn komen, maar nu wil ik m syncroniseren zodat me ringtone naar me iphone gaat, maar dat lukt niet. weet iemand hoe het werkt?? heb overal gezocht....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 September 2009, 09:34
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Hij staat dus in itunes bij de ringtones?

Dan moet je je iphone aansluiten en een vinkje zetten voor ringtones syncen. Zo met het lukken ;-)

Oja....er zit een max lengte aan volgens mij. 30 of 40 sec. langer zet hij hem volgens mij ook niet over. Ik gebruik iphoneringtonemaker Die zet de ringtone meteen in itunes en houdt zelf de lengte in de gaten.

Laatst gewijzigd door Francis78; 25 September 2009 om 09:41.
  #3  
Oud 25 September 2009, 12:27
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ja max van 30 seconden.
Probeer het anders es met iToner kun je wel complete mp3's gebruiken als ringtone
iToner kun je gratis blijven gebruiken, alleen moet je dan iets van 10 sec wachten voordat die gaat syncen, lkkr boeiend
  #4  
Oud 25 September 2009, 12:54
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
ja max van 30 seconden.
Probeer het anders es met iToner kun je wel complete mp3's gebruiken als ringtone
iToner kun je gratis blijven gebruiken, alleen moet je dan iets van 10 sec wachten voordat die gaat syncen, lkkr boeiend
Werkt itoner ook op de mac, want een heel nummer is natuurlijk veel leuker!!
  #5  
Oud 25 September 2009, 13:02
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Ja is juist voor de Mac
  #6  
Oud 25 September 2009, 14:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

bedankt, het is inderdaad max 30 seconden daar lag het aan. maar itoner is alleen voor de mac zag ik jammer. kun je ook bericht tonen wijzigen??
  #7  
Oud 25 September 2009, 14:37
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

nee, dat kan alleen als je een Jailbreak hebt HELAAS
  #8  
Oud 25 September 2009, 15:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

oke , ja dat doe ik liever niet want, dan ben ik al me apps die ik gekocht heb kwijt denk ik. maar er is geen Itoner voor windows?? kon het nergens op Google vinden
  #9  
Oud 25 September 2009, 16:28
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

nee joh, dan ben je niet je apps kwijt hoor Betaalde apps kun je ALTIJD weer opnieuw GRATIS terug downloaden mits je dat van hetzelfde account doet.
Weet eerlijk gezegd niet of iToner ook voor Windows is :s
  #10  
Oud 26 September 2009, 11:29
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Mooi!! Thanks! ga ik die maar eens downloaden ;-)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Help! apps van i-tunes store naar iphone4 overzetten lukt niet m@ndy iTunes 1 7 September 2010 01:35
Bij overzetten custom ringtones naar iTunes komt maar 1 ringtone over Northsider Ringtones en Wallpapers 2 30 January 2010 21:22
thema's overzetten van PC naar IPHONE.. lukt me niet met die programma winscp ofzo julio Archief 14 20 May 2008 12:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:27.