Tabblad beltonen

Tabblad beltonen discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Goede avond, Sinds een paar dagen eindelijk een Iphone! Volgende is het probleem. Ik wil een eigen beltoon instellen en ik krijg het maar niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2010, 22:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 3
Standaard Tabblad beltonen

Goede avond,

Sinds een paar dagen eindelijk een Iphone!

Volgende is het probleem. Ik wil een eigen beltoon instellen en ik krijg het maar niet voor elkaar om het tabblad "Beltonen" onder bibliotheek te krijgen. Ik heb alles gedaan en het bestandje ook opgeslagen als .m4R maar als ik dan dubbel klik gaat hij hem afspelen, er opent dan geen tabblad "Beltonen" waar hij hem onder plaatst... De computer herkent het bestandje ook als een beltoon en erond staat ook "Ring".
Wat doe ik fout?

Ik hoop dat ik het snel op kan lossen.

Bedankt!

Groet,
Sandy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2010, 22:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Sleep het bestandje even naar de linkerkolom in iTunes (daar waar dus ook programma's, muziek etc. staan).
  #3  
Oud 17 January 2010, 22:29
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 3
Standaard

Lukt helaas niet..... Kan hem slepen en er komt een plusje bij maar hij plaatst hem er niet als ik hem richting bibliotheek sleep....
Dus nog steeds geen tabblad beltonen helaas..
  #4  
Oud 17 January 2010, 22:37
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 3
Standaard

Zie de bijlage, zo ziet het er bij mij uit....

Misschien dat iemand hier een fout uit kan halen?
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: doc beltoon.doc‎ (198,5 KB, 30x gelezen)
  #5  
Oud 17 January 2010, 22:40
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Een ringtone mag maximaal 30 seconden lang zijn, dus misschien zit daar het probleem? En ik weet niet of het uitmaakt, maar het is .m4r en niet .m4R
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Tabblad ringtones Leukedingen iTunes 6 7 October 2012 17:19
Windows: Geen foto tabblad. roachford iTunes 1 21 June 2010 12:52
Tabblad Foto's staat niet in iTunes superbit iTunes 3 9 February 2010 22:32
Tabblad 'programma's' ontbreekt ymv iPhone algemeen 3 18 May 2009 23:27
Geen programma tabblad in mijn iPhone tigrarol iPhone Apps 1 20 September 2008 17:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:57.