Krijg geen ringtones op mijn iPhone!

Krijg geen ringtones op mijn iPhone! discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik het in itunes probeer, van een mp3 een aac selectie te maken, kan ik dat aac bestand nergens op de computer terug vinden. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 November 2008, 14:03
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Exclamation Krijg geen ringtones op mijn iPhone!

Als ik het in itunes probeer, van een mp3 een aac selectie te maken, kan ik dat aac bestand nergens op de computer terug vinden.

En als ik het probeer om een mp3 bestand naar AAC te converteren en te hernoemen naar m4r, pakt itunes hem niet in de beltonen lijst, en heb hem ook al geprobeert te kopierenmet winscp, hij staat wel tussen de lijst met beltones op mn iphone, maar speelt hem niet af.

Het is maar een bestand van nog geen eens 500kb, en duurt maar 23 seconden.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2008, 16:53
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

dat itunes dit niet meer doet is al langer bekend. Maar als je met winscp werkt dan moet het werken. Zo doe ik het ook. mp3 dan naar aac en dan achter de punt wijzigen naar m4r . Je zou eens bij bossprefs fix user dir permissions kunnen proberen.
  #3  
Oud 19 November 2008, 16:59
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

hey als je de naam veranderd van a naar r moet je 2x enter drukken dan opent hij deze in itunes map ringtones werkt perfect bij mij mvg
  #4  
Oud 19 November 2008, 17:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Gebruik gewoon het prachtige progje Iringer. Werkt perfect!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 19 November 2008, 17:31
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vespresso Bekijk bericht
hey als je de naam veranderd van a naar r moet je 2x enter drukken dan opent hij deze in itunes map ringtones werkt perfect bij mij mvg

ja? maar kun je ze dan ook op de iphone zetten.. Straks eens proberen als ik tijd heb. Want ik krijg ze ook wel in itunes zo, maar niet op de iphone.
  #6  
Oud 19 November 2008, 18:28
yvetskie's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Berichten: 17
Send a message via twitter to yvetskie
Standaard

wat je ook kan doen is naar audiko.net gaan die hebben een enorme database van uiteenlopende tracks van verschillende lengtes en op verschillende manieren geknipt , ringtone voor iphone downloaden en voila hij staat automatisch in je map beltonen in itunes, ff syncen en klaar ben je
  #7  
Oud 7 January 2009, 15:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Berichten: 6
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Gebruik gewoon het prachtige progje Iringer. Werkt perfect!
Ik heb dit net ook gedownload.. En het werkt echt super! 3x klikken en je hebt een ringtone in je iTunes staan!
  #8  
Oud 6 January 2010, 10:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2009
Berichten: 1
Standaard

ik kan beltonen instaleren op mij iphone foutmelding itunes kan geen verbinding krijgen? fout code (11556) agenda
  #9  
Oud 6 January 2010, 10:37
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herman kippersluis Bekijk bericht
ik kan beltonen instaleren op mij iphone foutmelding itunes kan geen verbinding krijgen? fout code (11556) agenda

Is dit een vraag? Ik snap hem niet!
  #10  
Oud 6 January 2010, 20:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Locatie: Abcoude
Berichten: 29
Standaard

Heb zojuist iringer genstalleerd en ze komen keurig in itunes te staan.
Als ik de iphone aansluit komt er ook een map 'beltonen' tevoorschijn.
Helaas kan ik ze niet naar deze map slepen of kopiren.
Weet iemand hoe het wel moet?
Alvast dank voor je reactie
  #11  
Oud 9 January 2010, 16:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 1
Standaard

Geweldig! Het werkt echt.
  #12  
Oud 9 January 2010, 17:25
Fleetwood's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Locatie: thuis
Berichten: 117
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pleun Bekijk bericht
Heb zojuist iringer genstalleerd en ze komen keurig in itunes te staan.
Als ik de iphone aansluit komt er ook een map 'beltonen' tevoorschijn.
Helaas kan ik ze niet naar deze map slepen of kopiren.
Weet iemand hoe het wel moet?
Alvast dank voor je reactie
in iringer kun je de beltoon maken (knippen), naar itunes sturen
en dan moet je gewoon synchroniseren, dan staat ie op je iphone.
__________________
i4s - 6.1 * i4 - 6.1 * IPad 2 - iOS 6.1 * atv2 - 5.0.1 JB
  #13  
Oud 15 January 2010, 19:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Hulde, hulde en nog eens hulde..... eindelijk een programma dat goed werkt !!!

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
krijg geen ringtones meer overgezet via i ringer maanus iPhone Apps 2 10 April 2011 12:05
Krijg geen andere slider op mijn iPhone 4 Ragaroah Jailbreak apps en thema's 1 14 October 2010 09:06
Krijg geen apps meer op mijn Iphone Lexie iPhone Apps 6 14 November 2009 11:58
Krijg geen verbinding met mijn provider :S vandenhurk iPhone algemeen 0 4 October 2009 15:39
Krijg geen videos op mijn Iphone papegaai01 iTunes 1 29 January 2009 12:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:22.