niet meer dan 1 eigen ringtone mogelijk

niet meer dan 1 eigen ringtone mogelijk discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) He allen, ik heb drie eigen ringtones gemaakt. Methode: - stukje van elk 20 seconden uit een mp3 geknipt - in iTunes geimporteerd en geconverteerd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 February 2008, 15:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 28
Standaard niet meer dan 1 eigen ringtone mogelijk

He allen,

ik heb drie eigen ringtones gemaakt. Methode:
- stukje van elk 20 seconden uit een mp3 geknipt
- in iTunes geimporteerd en geconverteerd naar AAC
- in Finder Get Info op het geconverteerde mp3-tje en de extensie van m4a naar m4r veranderen
- syncen met iPhone.

de iPhone toont 3x de laatst geuploade rintone, als ik in iTunes in de iPhone kijk onder ringtones zie ik wel 3x een verschillende (en spelen ook juist af in iTunes). Maar op de iPhone 3x dezelfde titel, en 3x speelt ie het zelfde af.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 February 2008, 16:13
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

beste is je aac ringtone naar buroblad kopieren,de orginele aac ringtone in itunes verwijderen ,(mag helemaal verwijderd worden)
klik op de naam vd ringtoon op het buroblad zodat de tekst blauw wordt en je kan veranderen nr M4R
als dit gebeurd is druk erop zodat het afspeelt en zal automatisch bij je beltonen komen te staan
  #3  
Oud 17 February 2008, 14:03
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Dit probleem had ik ook...

Maar nu heb ik de ringtones via Fugu in de juiste folder gezet op de telefoon en nu werkt ie wel...
  #4  
Oud 24 February 2008, 16:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 10
Standaard

ik heb precies hetzelfde probleem als digyourownhole.. Ik ben benieuwd of iemand idd de oplossong heeft. Ik heb geprobeerd het via me bureaublad te doen maar dat helpt niet..
  #5  
Oud 24 February 2008, 20:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door onzinmeel Bekijk bericht
ik heb precies hetzelfde probleem als digyourownhole.. Ik ben benieuwd of iemand idd de oplossong heeft. Ik heb geprobeerd het via me bureaublad te doen maar dat helpt niet..
iToner kopen van Ambrosia Software, Inc. -- utilities/itoner
  #6  
Oud 24 February 2008, 23:09
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
maar ik lees bv hier https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html dat je geen progje nodig hebt om ringtones te maken.. is dit echt noodzakelijk? of kan het ook gratis?

alvast bedankt
  #7  
Oud 25 February 2008, 00:26
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door onzinmeel Bekijk bericht
maar ik lees bv hier https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html dat je geen progje nodig hebt om ringtones te maken.. is dit echt noodzakelijk? of kan het ook gratis?
alvast bedankt
Waarom probeer je dat niet zelf uit? Wellicht werkt het (nog) wellicht werkt het niet!

Ik heb geen behoefte het voor je uit te zoeken want itoner is beduidend comfortabeler en voor die paar centen hoef je het niet te laten.
  #8  
Oud 25 February 2008, 01:54
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Dit is inderdaad voor die paar eurocenten een mooi programma waar ik erg blij mee bent. Het lukt me ook niet de zelf te gevoegde ringtone's via iTunes in me iPhone te houden. Nu is het met een paar klikken gebeurd.

Voor mensen die twijfelen, het is het geld meer dan waard.
Een paar ringtone's kopen, is al duurder.
__________________
Het leven is te kort om je overal druk om te maken
  #9  
Oud 25 February 2008, 09:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 1B1 Bekijk bericht
Dit is inderdaad voor die paar eurocenten een mooi programma waar ik erg blij mee bent. Het lukt me ook niet de zelf te gevoegde ringtone's via iTunes in me iPhone te houden. Nu is het met een paar klikken gebeurd.

Voor mensen die twijfelen, het is het geld meer dan waard.
Een paar ringtone's kopen, is al duurder.
ok. dankjewel ik ga het proberen.

*edit: crap, zie ik net dat het alleen draait op Mac. Blijkbaar gewoon wachten tot dit kan worden overkomen.

Laatst gewijzigd door onzinmeel; 25 February 2008 om 09:22.
  #10  
Oud 25 February 2008, 09:20
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Graag gedaan, heb het ook hier van de site
  #11  
Oud 26 February 2008, 06:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 10
Standaard

ok dan het is opgelost! je moet de optie "Muziek en video's handmatig beheren" uitvinken anders werkt het niet. Heb inmiddels me iPhone met een andere PC en dus andere library gesynced en werkt perfect.. kan nu iig meerdere ringtones gebruiken
  #12  
Oud 6 April 2008, 19:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 1
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door onzinmeel Bekijk bericht
ok dan het is opgelost! je moet de optie "Muziek en video's handmatig beheren" uitvinken anders werkt het niet. Heb inmiddels me iPhone met een andere PC en dus andere library gesynced en werkt perfect.. kan nu iig meerdere ringtones gebruiken
Thnx! Werkt hier ook perfect
  #13  
Oud 15 April 2008, 12:25
JamFish's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 73
Standaard

Het maken van een ringtone op een Mac vind ik het makkelijkst gaan met Garageband.. gewoon (een stuk van) een mp3 in Garageband slepen, in 'Delen' kiezen voor 'Ringtone' (ofzoiets.. zit nu niet op mijn mac) en automagisch staat de ringtone in iTunes.
__________________
MacPro(2010) / MacMini (2009) / MacBook Pro 15" (2009) / Airport Extreme / Airport Express / iPhone 4 32GB (UK) / iPad Wi-Fi 64GB
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Eigen muziek als ringtone toevoegen! Dien Muziek, foto & video 18 19 June 2010 17:10
restoren niet meer mogelijk. Kan er niets meer mee bram87 Unlock [archief] 2 14 February 2008 00:07
eigen mp3 ringtone 1.1.2 paashaasr1 Archief 1 29 December 2007 22:50
Zo krijg je een eigen ringtone defisit Ringtones en Wallpapers 29 29 December 2007 19:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:37.