custom ringtones 1.1.3

custom ringtones 1.1.3 discussie in Ringtones en Wallpapers forum; ( verdwijnt na registratie ) hoe zet je een custom ringtone in 1.1.3? moet je dat via garageband doen en zo ja hoe gaat dat dan precies?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Media > Ringtones en Wallpapers
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2008, 00:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 21
Standaard custom ringtones 1.1.3

hoe zet je een custom ringtone in 1.1.3?
moet je dat via garageband doen en zo ja hoe gaat dat dan precies?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 January 2008, 01:28
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

op dezelfde manier als in 1.1.2

Zoals in dit topic is uitgelegd https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html
  #3  
Oud 29 January 2008, 21:31
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Om de een of andere bizarre reden krijg ik het echt niet voor elkaar
  #4  
Oud 30 January 2008, 08:00
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

gelukt, thanx
  #5  
Oud 30 January 2008, 11:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 21
Standaard

het lukt mij nog steeds niet,
word parra van die standaard dingen..
  #6  
Oud 30 January 2008, 16:03
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iFlone Bekijk bericht
het lukt mij nog steeds niet,
word parra van die standaard dingen..
Via iBrick is het zeer simpel
  #7  
Oud 8 April 2008, 21:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Koksijde
Berichten: 18
Standaard

Well ik doe het via iphoneringtonemaker via computer en dan sleep ik het liedje op itunes naar bibliotheek en op het liedje druk je dan met rechtermuisknop op en dan op converteren naar AAC dan krijg je een 2de liedje erbij die er normaal onder staat. Dan druk je op het liedje die eronder komt te staan en terug rechtermuisknop erop en dan tonen in windows explorer en dan zie je het bestandje met een icoontje van quicktime player en achter de naam van het bestand .m4a
Zie je niet die .m4a achter die naam dan moet je in windows explorer vanboven de map op extra -> map opties -> dan het tabblad weergave en dan zoek je achter de naam
extensies voor bekende bestandtypen verbergen en vink dit uit en dan op ok drukken
Dan zie je achter de naam .m4a staan dit moet je veranderen naar .m4r door terug rechtermuisknop erop te drukken en dan op naam wijzigen en het naar .m4r veranderen dan zal hij iets vragen van ben je het zeker en druk op ok.
Dan sleep je deze ringtone naar itunes onder beltonen.Dan kijk je op je iphone op het tabblad ringtones en vink je aan beltonen synchroniseren en dan op geselecteerde beltonen en selecteer dan je beltoon en druk dan vanonder op synchroniseren en normaal zet hij de beltoon dan over en op je iphone zelf bij geluiden en dan beltonen zie je onder aangepast die beltoon staan en dan gewoon aanvinken en voila
Hopelijk is het een beetje beter uitgelegt
  #8  
Oud 14 April 2008, 17:40
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 6
Standaard

https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html
werkt als een trein en 30 secondes is lang genoeg, of je moet echt geen zin hebben om op te nemen haha.
  #9  
Oud 17 April 2008, 20:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 24
Standaard

ja, maar ik heb geen map ringtones in itunes !!!!
En ik heb toch de laatste versie.

Mark.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 10:27
Bij overzetten custom ringtones naar iTunes komt maar 1 ringtone over Northsider Ringtones en Wallpapers 2 30 January 2010 21:22
Custom ringtones mrwhoopie Ringtones en Wallpapers 7 16 March 2008 23:47
(1.1.3.-3 DEV) custom ringtones doen het niet rocksnor Ringtones en Wallpapers 1 7 February 2008 23:13
Garageband 4.1.1 - gratis custom ringtones mjay Ringtones en Wallpapers 1 15 December 2007 20:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.