Vreemde tekens bij Monopoly

Vreemde tekens bij Monopoly discussie in iPhone Games forum; ( verdwijnt na registratie ) Gister ook uiteraard mijn iPhone ge-update en daarna is alles terug gezet op een aantal apps na. Waaronder dus ook Monopoly. Ik Monopoly er weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Games
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 March 2011, 19:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard Vreemde tekens bij Monopoly

Gister ook uiteraard mijn iPhone ge-update en daarna is alles terug gezet op een aantal apps na. Waaronder dus ook Monopoly. Ik Monopoly er weer opgezet en open de game, staan er allemaal vreemde tekens in beeld

Iemand een idee hoe ik dit weer normaal kan krijgen? Heb het al verwijdert en opnieuw erop gezet, maar dat hielp niet...
__________________
iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB Black | iPhone 4 32GB | Apple TV 2G | MacBook Pro 17" 2x 2,93 Ghz 4GB DDR3 | iPod Nano 2G 8GB Black
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 April 2011, 19:12
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2011
Locatie: Almere
Berichten: 3
Standaard

Kan je er een screenshot van maken?
Zodat we kunnen zien wat voor vreemde tekens
  #3  
Oud 27 April 2011, 10:40
WPT's schermafbeelding
WPT WPT is offline
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2011
Berichten: 161
Send a message via twitter to WPT
Standaard

Mocht je het niet weten, een screenshot maak je door je rond hardware toets en de aan en uit schakelaar tegelijk in te drukken.
  #4  
Oud 5 May 2011, 14:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Dat wist ik

Het is inmiddels opgelost... Het bleek dat ie na de update van iOS niet meer werkte en dus moest er voor Monopoly eerst een update uitgebracht worden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Monopoly multi player enricodelnegro iPhone Apps 3 30 December 2009 13:43
Vreemde melding bij opstarten iPhone iPeng iPhone algemeen 7 19 March 2009 20:33
Aantal tekens tellen bij sms Quatz Archief 2 16 March 2009 10:14
Tekens teller bij smsen thomba123 iPhone algemeen 14 22 October 2008 15:53
vreemde melding bij updaten van apps via Appstore (jonne) iPhone Apps 2 18 August 2008 15:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:58.