//

Find my friends

Find my friends discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe kan ik mijn 2 toestellen instellen dat ze elkaar zien ? En dan bedoel ik natuurlijk via deze App ? Hebben slechts 1 Apple ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-10-11, 06:39
LucVG's schermafbeelding
LucVG LucVG is offline
• iOS 5.0
• 5.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Lint - België
Berichten: 54
Standaard Find my friends

Hoe kan ik mijn 2 toestellen instellen dat ze elkaar zien ? En dan bedoel ik natuurlijk via deze App ?

Hebben slechts 1 Apple account (en dat willen we zo houden)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-10-11, 11:03
Pzizzz's schermafbeelding
Pzizzz Pzizzz is offline
• iOS 7.1
• 7.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 72
Standaard

ik heb dezelfde vraag. Ik heb een iPad2 en een iPhone4. Uiteraard op hetzelfde account. Het zou mooi zijn als ik op de iPad vanaf huis mijn iPhone zou kunnen volgen.
  #3  
Oud 13-10-11, 11:06
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.361
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pzizzz Bekijk bericht
Het zou mooi zijn als ik op de iPad vanaf huis mijn iPhone zou kunnen volgen.
Gaat die 's avonds alleen op stap dan?
  #4  
Oud 13-10-11, 11:06
Yzord's schermafbeelding
Yzord Yzord is offline
• iOS 9.0.2
• 8.4.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Ja idd, beetje vaag haha
  #5  
Oud 13-10-11, 11:10
Harley4's schermafbeelding
Harley4 Harley4 is offline
• iOS 9.3
• 9.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Hier precies hetzelfde probleem, lukt niet met dezelfde account. Terwijl het in find my iphone gewoon wel wil.
  #6  
Oud 13-10-11, 11:15
Pzizzz's schermafbeelding
Pzizzz Pzizzz is offline
• iOS 7.1
• 7.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Gaat die 's avonds alleen op stap dan?
haha .. dat zou iets voor de volgende firmware update zijn ...

Maar nee... als ik in onderweg ben met de iPhone, dan zou het mooi zijn als men thuis op de iPad kan zien waar ik op dat moment ben. Ja de volgende vraag is dan...WIL JE DT WEL? tja ...niet altijd, maar dan kan je het uitzetten.
  #7  
Oud 13-10-11, 11:30
Bomans's schermafbeelding
Bomans Bomans is offline
• iOS 11.1
• 10.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: België
Berichten: 7.361
Standaard

Dat kan je toch makkelijk volgen via iCloud op je PC/Mac (find my iPhone functie is daar ook beschikbaar)
  #8  
Oud 13-10-11, 11:40
Pzizzz's schermafbeelding
Pzizzz Pzizzz is offline
• iOS 7.1
• 7.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 72
Standaard

inderdaad op die manier kan het ook.

Zit wel wat verschil in uiteraard. Je geeft ze thuis dan ook toegang to andere informatie en het is op deze manier ook mogelijk om je iPhone te vergrendelen of te wissen.
  #9  
Oud 14-10-11, 17:00
BartB BartB is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 43
Standaard

De "Find My Friends"-app van Apple is in elk geval al een flop. Heeft twee keer een lokatie van een andere iPhone getoond, en daarna is het alleen nog maar "Locatie niet bekend". En ja, we hebben elkaar toestemming gegeven om de locatie op te vragen, en daar is na de geslaagde eerste proef niets aan veranderd. Doet het dus voor geen meter.
  #10  
Oud 14-10-11, 18:43
MathieuG MathieuG is offline
• iOS 9.2.1
• 9.2.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 159
Standaard

Hiero ook iPad en iPhone beide met een eigen Apple id In de zoek vrienden app maar wel een gezamelijke voor iCloud en store. Vanaf iPhone is iPad te lokaliseren maar vanaf de iPad is de iPhone niet te lokaliseren. Melding 'lokatie niet beschikbaar'. Beetje jammer.
  #11  
Oud 14-10-11, 18:45
WDS001's schermafbeelding
WDS001 WDS001 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 9.0.2
• 9.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.493
Standaard

Heb je op je iPhone wel ingesteld dat die gevolgd mag worden? En staan je locatievoorzieningen aan?
  #12  
Oud 14-10-11, 18:47
MathieuG MathieuG is offline
• iOS 9.2.1
• 9.2.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 159
Standaard

Je bedoeld dat ik de Apple id van de iPad heb geaccepteerd in de iPhone? Ja. En lokatievoorziening boor 'Find friends' app staat ook aan.
  #13  
Oud 18-10-11, 11:48
harriepopov harriepopov is offline
• iOS 10.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Volgens mij loopt mijn batterij leeg door 'Find my Friends'. Meer mensen hier last van?
  #14  
Oud 18-10-11, 13:12
mavvdh mavvdh is offline
• iOS 6.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: nijmegen
Berichten: 18
Standaard

misschien dat het lukt met het icloud account me.com
  #15  
Oud 18-10-11, 15:55
Peernij's schermafbeelding
Peernij Peernij is offline
• iOS 7.0.2
• 7.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 262
Standaard

ook hier werkt de find my friends niet.
Beide alles goed ingesteld maar krijg alleen maar locatie niet beschikbaar. Zie ik iets over het hoofd?
Wat zijn jullie ervaringen
__________________
iPhone 3G 16GB → iPhone 3GS 16GB → iPad Wi-Fi 32 GB → iPhone 4 16GB → iMac 21" → ATV 2
  #16  
Oud 18-10-11, 19:26
harriepopov harriepopov is offline
• iOS 10.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Bij mij werkt het onderhand wel goed, maar ben benieuwd hoeveel stroom dit programma gebruikt..
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:10.