Mocha Vnc lite

Mocha Vnc lite discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) eerst met de pc een acount aan maken,, dan je pc toevoegen op de website,, dan wordt er iets geinstalleerd,, en dan met de iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 August 2008, 10:37
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Florida
Berichten: 76
Standaard

eerst met de pc een acount aan maken,, dan je pc toevoegen op de website,, dan wordt er iets geinstalleerd,, en dan met de iphone naar die site gaan, inloggen, pc opzoeken en verbinding maken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 18 August 2008, 10:44
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davek Bekijk bericht
eerst met de pc een acount aan maken,, dan je pc toevoegen op de website,, dan wordt er iets geinstalleerd,, en dan met de iphone naar die site gaan, inloggen, pc opzoeken en verbinding maken.
Makkelijk zat zou je zeggen en inderdaad ik heb een account aangemaakt en PC toegevoegt. Alleen als ik nu op mijn iPhone 3G naar www.LogMeIn.nl ga en mijn email-adres en geloof me het juiste wachtwoord invul krijg ik een melding dat mijn wachtwoord niet juist is. Enig idee?
  #23  
Oud 18 August 2008, 10:49
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Florida
Berichten: 76
Standaard

zeker weten dat je het wachtwoord goed heb ingetikt.
  #24  
Oud 18 August 2008, 10:51
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sponzert Bekijk bericht
Makkelijk zat zou je zeggen en inderdaad ik heb een account aangemaakt en PC toegevoegt. Alleen als ik nu op mijn iPhone 3G naar www.LogMeIn.nl ga en mijn email-adres en geloof me het juiste wachtwoord invul krijg ik een melding dat mijn wachtwoord niet juist is. Enig idee?
misschien staat capslock aan???
  #25  
Oud 18 August 2008, 11:03
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 54
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davek Bekijk bericht
zeker weten dat je het wachtwoord goed heb ingetikt.
Nee ik heb het uit frustratie in kladblok getypt en op de PC en Mac uitgeprobeerd en ik kan gewoon inloggen. Op iPhone niet. Althans....... ik heb gewoon een nieuwe password aangemaakt en gues what, die accepteerd hij wel op mijn iPhone. Weird he? Maar het werkt nu en goed ook zeg. Bedankt voor de tip. Dit lost veel op voor mij. Toppie
  #26  
Oud 19 August 2008, 19:21
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Als je moeite hebt met het 'port forwarden' is PortForward.com - Free Help Setting up Your Router or Firewall de gouden tip.
__________________
Marc.
  #27  
Oud 25 August 2008, 01:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 10
Standaard

wanneer je je Mac benaderd via een 3G verbinding is het dan mogelijk om dat via de bijvoorbeeld vanaf de sportclub te doen. Dus weg van het thuisnetwerk?
  #28  
Oud 25 August 2008, 23:27
4Lph4num3r1c's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 10
Standaard

@dendioo, ja dat is mogelijk, maar je moet dan dus wel eerst in je Firewall/router de juiste poorten openzetten.

De door Zwaan geboden link kan hier uitkomst bieden.
  #29  
Oud 26 August 2008, 00:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2008
Berichten: 1
Standaard

halo ik heb mocha vnc gedowd (iligaal maar maakt niet uit)
(ik ben een vista gebruiker)
als ik dan verbinding maak dan komt er een dialoog venster en die geeft
aan dat een programma geen bericht op het bureaublad kan weergeven
als ik dan op weergeven klik dan krijg ik een een groen scherm en dat kan ik wel besturen alleen als ik dan op terug gaan klik dan zegt mocha op me iphone dat de host de sessie heeft beindigt

kan iemand me hier bij helpen ??

alvast bedankt
  #30  
Oud 26 August 2008, 01:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 10
Standaard

@ 4Lph4num3r1c

Dankjewel! Het is me gelukt.

Nu is een volledige versie Mocha VNC of Teleport misschien nog wel iets. Wie krijgt van jullie de voorkeur?
  #31  
Oud 20 March 2009, 11:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 95
Stuur een bericht via MSN naar Flydt
Standaard

Ik snap er niks van. Ik krijg het zelfs niet via Wi-Fi aan de praat hier.

Port forwarding check,
Wachtwoord check,
IP adres check,

Iedere keer krijg ik host ended session / time-out of zoiets.

Ik vraag me af wat ik over het hoofd zie?!

Ik gebruik REAL VNC enterprise edition, met windows Vista.
__________________
* BLACK iPhone 3G * Don't mess with the best.
  #32  
Oud 20 March 2009, 11:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 30
Standaard

Let er op dat de firewall van windows ook vnc tegenhoud in de meeste gevallen. Voor de rest heb ik nog nooit met vista vnc geprobeert.

succ6
  #33  
Oud 20 March 2009, 12:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

Het is mij ook niet gelukt VNC over 3G werkend te krijgen. Ik heb hier eerder een topic over geopend: https://forum.iculture.nl/f8/ap...work-apps.html . Ik heb de VNC software toegevoegd aan de firewall lijst (het krijgt dus toegang), ik heb de juiste poorten geforward in mijn router, én ik heb het juiste ISPN adres plus juiste poorten toegevoegd aan de instellingen van Mocha VNC. Toch wordt er geen verbinding gelegd wanneer mijn telefoon op het 3G netwerk zit.. Erg jammer.
  #34  
Oud 21 March 2009, 20:13
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lnn.art Bekijk bericht
Het is mij ook niet gelukt VNC over 3G werkend te krijgen. Ik heb hier eerder een topic over geopend: https://forum.iculture.nl/f8/ap...work-apps.html . Ik heb de VNC software toegevoegd aan de firewall lijst (het krijgt dus toegang), ik heb de juiste poorten geforward in mijn router, én ik heb het juiste ISPN adres plus juiste poorten toegevoegd aan de instellingen van Mocha VNC. Toch wordt er geen verbinding gelegd wanneer mijn telefoon op het 3G netwerk zit.. Erg jammer.
Echt alles dubbel gecheckt?
Ik had hetzelfde probleem met Jaadu VNC..
Heb toen ook poorten geforward en alles goed ingesteld en nu doet ie t geweldig, ook over 3G..
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 21 March 2009 om 20:13. Reden: spelfout..
  #35  
Oud 25 March 2009, 09:46
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Heb het eindelijk werkend, met de gratis versie van vnc lukte het me niet..
Kreeg steeds time out melding.
Via via aan de betaalde versie gekomen, en het werkt uitstekend!
Wel alleen nog via Wi-Fi, nu nog proberen om via 3g het werkend te krijgen.
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #36  
Oud 4 June 2009, 21:32
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Kan je ook verbinding maken via EDGE?
Ik gebruik Mocha VNC, maar via EDGE kan ik niet aan mijn computer..
  #37  
Oud 4 June 2009, 23:55
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wouter_ Bekijk bericht
Kan je ook verbinding maken via EDGE?
Ik gebruik Mocha VNC, maar via EDGE kan ik niet aan mijn computer..
Dat ligt niet aan het soort netwerk wat je gebruikt.
Waarschijnlijk heb je de poorten in je router niet 'geforward' waardoor toegang van buitenaf (edge, 3g, Wi-Fi in een hotel aan de andere kant van de wereld) niet mogelijk is.
Als je even goed dit topic doorleest kom je er wel achter en anders zijn er genoeg guides te vinden op het internet omdat het een veelvoorkomend probleem is.
  #38  
Oud 12 June 2009, 13:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davek Bekijk bericht
eerst met de pc een acount aan maken,, dan je pc toevoegen op de website,, dan wordt er iets geinstalleerd,, en dan met de iphone naar die site gaan, inloggen, pc opzoeken en verbinding maken.
hi! ik heb ook logmein geinstalleerd op mn pc. tevens heb ik de besturing naar html gezet ipv activex. maar als ik nu naar de website ga en inlog op mn iphone en de computer aanklik dan verschijnt er niks. weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

gr

Jasper

Laatst gewijzigd door jasperstoop; 12 June 2009 om 14:21.
  #39  
Oud 25 November 2009, 20:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Hallo ik heb VNC op mijn iPhone en op mijn pc geďnstalleerd. Het werkt allemaal perfect als ik binnen mijn eigen netwerk blijf. Echter op 3G krijg ik m niet werkend. Weet iemand of het lukt via VPN op de iPhone en zo ja hoe moet deze ingesteld worden.
  #40  
Oud 25 October 2010, 23:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 92
Standaard

Ik krijg het ook niet voor elkaar
Ik heb op de PC: RealVNC Lite.
En op de iPhone: Jump Desktop (Remote Desktop Control).

Binnen mn netwerk prima, werkt perfect. Maar op 3G krijg ik het nog niet aan de praat. Ik heb het met PFConfig geprobeert een poort open te zetten, ook gewoon via mn router setup geprobeerd maar ik heb het nogsteeds niet aan de praat.
Ik gebruik Avast! als firewall en ik weet niet hoe ik daar poorten open kan zetten.

Ik heb het geprobeerd met mn "echte" IP te connecten, ook geprobeerd met mn interne IP. Maar allebei kan die het niet vinden.

Kan iemand mij verder helpen?
Reageren

Labels
mocha vnc lite 3g


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik krijg Mocha VNC niet op mijn Iphone BertF iTunes 3 4 November 2008 09:27
Het lukt echt niet om verbinding te maken met: Mocha VNC Lite mathijs666 iPhone Apps 7 11 August 2008 12:50
Mocha VNC Lite mathijs666 Archief 1 26 July 2008 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:44.