//

Mocha Vnc lite

Mocha Vnc lite discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag Mocha vnc lite uit de appstore getrokken... al moet ik zeggen dat het instellen over wifi vrij simpel was.... maar over 3g ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17-07-08, 19:39
zitronix84 zitronix84 is offline
• iOS 2.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Uithoorn
Berichten: 3
Standaard Mocha Vnc lite

Ik heb vandaag Mocha vnc lite uit de appstore getrokken... al moet ik zeggen dat het instellen over Wi-Fi vrij simpel was.... maar over 3g lukt het me niet..

wie heeft hier nog meer last van!?
of nog beter wie heeft de oplossing!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-07-08, 14:44
realpete realpete is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem.

Uw PC is beveiligd tegen VNC vanuit een extern netwerk (3G). Op uw eigen netwerk Wi-Fi lukt het wel. Wat je nodig hebt is een veilige VPN connectie met je netwerk. Maar hoe dat via de iphone(2.0) werkt is me momenteel nog niet duidelijk.
  #3  
Oud 22-07-08, 15:02
iPam iPam is offline
• iOS 2.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Ridderkerk
Berichten: 14
Standaard

Ik heb dezelfde functie gebruikt als VNC, maar nog nooit met VNC gewerkt. Moet dit ook op de andere PC geinstalleerd staan?
  #4  
Oud 23-07-08, 00:48
realpete realpete is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb wat nagekeken : In de Iphone zit een VPN functie (instellingen-Algemeen-Netwerk). Na wat experimenteer heb ik de juiste settings kunnen zetten.
Ik kan nu via 3G een VPN connectie openen met mn bedrijfsserver. Daarna kan ik via VNC mijn PC-scherm overnemen.

Hoop da t je t ook vindt !
  #5  
Oud 23-07-08, 01:04
Grample's schermafbeelding
Grample Grample is offline
• iOS 8.4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.130
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door realpete Bekijk bericht
Ik kan nu via 3G een VPN connectie openen met mn bedrijfsserver. Daarna kan ik via VNC mijn PC-scherm overnemen.
En werkt het een beetje of loopt het voor geen meter ?
  #6  
Oud 23-07-08, 09:26
realpete realpete is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 9
Standaard

Jaja het werkt echt vlot hoor !
Een aanrader.

RP
  #7  
Oud 23-07-08, 09:56
Brasco Brasco is offline
• iOS 2.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard

na me router juist ingesteld te hebben ( port forward) kan ik via het 3g netwerk kompleet me pc thuis bedienen.
super app, downloaden, parren, rarren, saven vanaf waar dan ook.
  #8  
Oud 23-07-08, 14:47
iPam iPam is offline
• iOS 2.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Ridderkerk
Berichten: 14
Standaard

Ik heb ook port forwarding gedaan. Op me iPhone heb ik bij VNC me WAN IP neergezet. Nog steeds kan ik geen verbinding maken. Wi-Fi niet, en 3G niet. Wie kan mij hiermee helpen?

Bedankt!
  #9  
Oud 23-07-08, 17:10
iPam iPam is offline
• iOS 2.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Ridderkerk
Berichten: 14
Standaard

Of kan realpete mij wat instellingen uitleggen zoals account en password. Waar haal je die gegevens vandaan?
  #10  
Oud 23-07-08, 21:11
Brasco Brasco is offline
• iOS 2.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard


Laatst gewijzigd door Brasco; 23-07-08 om 21:34.
  #11  
Oud 23-07-08, 21:46
Brasco Brasco is offline
• iOS 2.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard

Op je pc download je RealVNC

Instellingen RealVNC: local ip nummer van je pc ( omdat ik een router heb) is deze bij mij:192.168.*.*
poort 5900
password .*********

In router: poort forwarding naar local ip (pc) 192.168.*.* + poort 5900 openzetten
Er zijn veel routers, zoek je merk router in google voor handleiding

Op Iphone: vnc lite: voer hier je provider ''echte'' ip in(MYIP.NL : Zie uw IP adress en andere gegevens zoals zichtbaar op internet!)
poort 5900
password:*******

Omdat ik via een router werk moet ik eerst via me ''echte'' ip me router aanspreken.
Router zend me door naar me pc die ik compleet kan bedienen.
Werkt op 3G en WI-FI

succes.
  #12  
Oud 24-07-08, 03:13
realpete realpete is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 9
Standaard

Correct Brasco.
Alleen, bij mij staat poort 5900 wegens veiligheidsredenen niet open.
Daarom moet ik als ik niet op mn eigen Wi-Fi zit eerst een VPN leggen met mn netwerk. Die VPN werkte nooit met mn HTC met de IPhone werkt het perfect.

Hoop dat je t vindt.

RP
  #13  
Oud 24-07-08, 08:48
Brasco Brasco is offline
• iOS 2.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard

Er zijn idd meerdere wegen naar Rome
Ik heb het even basic gehouden om het idee erachter.
Zodat mensen een idee hebben hoe of de wat.
Het feit is wel dat het netwerken blijven en er errors snel kunnen volgen als je iets probeerd.
Maar geef de moet niet op, mij is het ook gelukt en ik blijf ook maar een simpele thuis prutser.
google weet een hoop
  #14  
Oud 26-07-08, 21:14
mathijs666 mathijs666 is offline
• iOS 13.1.3
• iPadOS 13.3
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 190
Standaard

Ik krijg dat icoontje niet links onder in beeld op de pc en ik heb dat real VNC wel geinstaleerd heb het ook al een keer verwijder wie kan mij helpen?
  #15  
Oud 26-07-08, 21:24
mathijs666 mathijs666 is offline
• iOS 13.1.3
• iPadOS 13.3
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 190
Standaard

Nu staat ie er we maar nu moet ik iets van een server invullen en nu?
  #16  
Oud 26-07-08, 22:20
davek davek is offline
• iOS 10.0.2
• 10.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Florida
Berichten: 76
Standaard

"VNC" een open deur voor hackers, maar dat wisten jullie zeker al,, je kan beter logmein.com gebruiken.
  #17  
Oud 27-07-08, 08:17
mathijs666 mathijs666 is offline
• iOS 13.1.3
• iPadOS 13.3
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 190
Standaard

Kan iemand mij helpen ik krijg maar geen verbinding als ik bij Vista naar het "IP-Adress" ga zoeken vindt ik "IP4V-Adress" (zoiets) en bij XP gewoon "IP-Adress". Hij zegt op mijn iPod dart het "IP-Adress" fout is en of de "5900". Wat nu??
  #18  
Oud 27-07-08, 12:57
mathijs666 mathijs666 is offline
• iOS 13.1.3
• iPadOS 13.3
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 190
Standaard

Hij kan het wachtwoord ook aangeven onderop maar dan is mie het zelfde en doet ie het nog niet? Wie kan mij helpen??

Laatst gewijzigd door mathijs666; 27-07-08 om 13:09.
  #19  
Oud 27-07-08, 13:20
Brasco Brasco is offline
• iOS 2.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 17
Standaard

realvnc tut - Google zoeken=
  #20  
Oud 18-08-08, 10:22
sponzert sponzert is offline
• iOS 7.0.3
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door davek Bekijk bericht
"VNC" een open deur voor hackers, maar dat wisten jullie zeker al,, je kan beter logmein.com gebruiken.
Kan je uitleggen hoe je dat in combinatie met een iPhone kunt gebruiken? Ik vind het wel interessant.
Reageren

Labels
mocha vnc lite 3g



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik krijg Mocha VNC niet op mijn Iphone BertF iTunes 3 04-11-08 09:27
Het lukt echt niet om verbinding te maken met: Mocha VNC Lite mathijs666 iPhone Apps 7 11-08-08 12:50
Mocha VNC Lite mathijs666 Archief 1 26-07-08 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:30.