VNC

VNC discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) ey. wat vinden jullie van VNC heb em ff gedownload (illegaal maar goed), ik vind het echt een geweldige applicatie.. voor degenen die niet weten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 August 2008, 20:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 77
Standaard VNC

ey. wat vinden jullie van VNC heb em ff gedownload (illegaal maar goed), ik vind het echt een geweldige applicatie.. voor degenen die niet weten wat het doet: je kunt ermee je pc besturen op afstand, via gprs/3G of wi-fi, je pc moet natuurlijk wel aanstaan + een klein programaatje, maar ik moet zeggen dat ik het verbluffend vind wat ik allemaal mee kon besturen,, dit wordt dus echt lachen op school
maar wat vinden jullie ervan of gebruiken jullie hier een ander proggie voor?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 August 2008, 21:18
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

het is best wel grappig maar best wel nutteloos

maar ja iedereen zijn eigen app

succes met je pc besturen van afstand
__________________
iPhone 8GB UK 2G(2.0.1) Jailbraked en Unlocked
  #3  
Oud 22 August 2008, 21:54
Banned
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: In limburg
Berichten: 3
Standaard

werkt prima bij mij.. je kunt via de app store de gratis versie (lite) downloaden en op internet vnc gratis voor je pc en hoppa kan je via je telefoon je hele pc beheren en gebruiken.. echt leuk en top
  #4  
Oud 23 August 2008, 14:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

mocha? + Tight vnc? Hoe zorg ik ervoor dat ie over 3G kan.. Kan bij mij alleen over Wi-Fi, vanwege de IP
  #5  
Oud 23 August 2008, 14:27
Banned
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: In limburg
Berichten: 3
Standaard

je kunt ook alleen maar via IP werken en niet anders.
VNC op de pc ondersteund geen 3G op dit moment en zal denk ik ook niet komen
  #6  
Oud 23 August 2008, 15:00
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Je kan em gebruiken via 3G of GPRS als je je poorten opend van je router waarschijnlijk heeft die de poorten dich ggooid voor beveiliging... Zo kan je alleen lokaal via Wi-Fi werken... Zoek eens op "JEROUTER + port forwarding" mischien kan je dan wat vinden...

Tja vnc erg mooi ik gebruim het vooral om me tv (aan me pc) te besturen tijdens het afspelen van films... Eigenlijk is er maar een echt goed en dat is teleport. Vroeger heete dat touchpad (pro) geweldige app beter bestaat er niet...

Greetz, Stiruam
  #7  
Oud 24 August 2008, 13:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 10
Standaard

VNC is zeker relaxt. Echter, heb nu de VNC lite. Kun je met VNC/Teleport je computer van "afstand" besturen. Daarmee bedoeling ik bijvoorbeeld vanaf je stage/werk/school? Zoja dan is Teleport me het geld wel waard!
  #8  
Oud 24 August 2008, 13:14
nms nms is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Berichten: 36
Standaard

Over vnc, is er ook een mogelijkheid om Tightvnc automatisch te laten starten als windows start?
Nu moet ik namelijk nog steeds eerst naar m'n pc lopen en tightvnc starten voordat ik verbinding kan maken met m'n iPhone.
  #9  
Oud 24 August 2008, 13:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 10
Standaard

@ nms

Je hebt een toch de mogelijkheid programma's op te laten starten wanneer je de pc aan doet? Kan niet precies vertellen waar want heb al een heel aantal jaar geleden afscheid genomen van Windows maar even googlen en je vindt het ongetwijfeld
  #10  
Oud 24 August 2008, 13:35
nms nms is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Berichten: 36
Standaard

@Dendioo

Ik weet wat je bedoelt Ik zit nog middenin de windows omgeving.....
Helaas kun je daar alleen programma's aan en uit vinken die tijdens de installatie in het register voor "opstarten" zijn geplaatst.
Ik kon daar zelf geen programma's aan toevoegen.
Als iemand anders een manier weet, ik zou er erg blij mee zijn.
  #11  
Oud 24 August 2008, 13:36
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Ik zou graag wat screenshots willen zien van VNC, ik wil even zien hoe het in zijn werk gaat. Ik hoop dat iemand wat screenshots wil maken!


Groeten,
Doblie.
__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)
  #12  
Oud 24 August 2008, 23:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nms Bekijk bericht
@Dendioo

Ik weet wat je bedoelt Ik zit nog middenin de windows omgeving.....
Helaas kun je daar alleen programma's aan en uit vinken die tijdens de installatie in het register voor "opstarten" zijn geplaatst.
Ik kon daar zelf geen programma's aan toevoegen.
Als iemand anders een manier weet, ik zou er erg blij mee zijn.

Ff zoeken in de Help vensters.. dit kwam er?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg zoiets..jpg‎ (60,6 KB, 43x gelezen)
  #13  
Oud 25 August 2008, 07:37
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doblie Bekijk bericht
Ik zou graag wat screenshots willen zien van VNC, ik wil even zien hoe het in zijn werk gaat. Ik hoop dat iemand wat screenshots wil maken!


Groeten,
Doblie.
Al gegoogled? Krijg je zelfs 'bewegende screenshots'.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #14  
Oud 25 August 2008, 09:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 April 2008
Berichten: 159
Standaard

@inn.art

Hey bedankt. Heel erg handig dit
Ik zie overigens dat jij ook een vervent vista gebruiker bent

Grtx
  #15  
Oud 25 August 2008, 23:24
4Lph4num3r1c's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 10
Standaard

Voor de duidelijkheid; je wilt eigenlijk (lijkt me) niet dat de VNC-server automatisch start als windows opstart (want dan past hij het pas toe als je bent ingelogd) handiger is om de optie: Install as a windows service te gebruiken.

Als je bijv TightVNC gebruikt is dit 1 van de geboden opties tijdens de installatie. Je kan dan ook dmv VNC je pc overnemen als er nog niet is ingelogd. (bijv als je door WakeOnLan remote je pc hebt opgestart).
  #16  
Oud 26 August 2008, 10:53
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Nee nee nee niet installeren als windows service das ook automatisch starten + het werkt niet want hij sluit de verbinding tijdens het connecten af...

Greetz, Stiruam
  #17  
Oud 9 December 2008, 23:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 11
Standaard

Even een klein vraagje tussendoor; ik ben op zoek naar een manier om het volume van mijn MBP te regelen met touchpad; kan dit en zo ja; hoe?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac: vnc jkthebest Archief 5 13 October 2009 20:56
Jaadu vnc parrish iPhone Apps 18 28 September 2009 21:06
geluid met vnc ifeunnoob iPhone algemeen 0 25 September 2008 18:02
vnc westland iPhone Apps 3 20 September 2008 11:56
Windows: VNC op IPhone Michaelhu Desktop-applicaties 2 5 April 2008 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:12.